הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האבקה של החלבון של הביצה של מי פרוטאין

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
אשמח אם מישהו שניסה אותי שיגיד לי מה זה בדיוק.
זה פשוט אבקת חלבון בטעם ביצה? פשוט ראיתי שם טעמים - ללא טעם, שוקולד וכו'..
לא הבנתי, ביצה בטעם שוקולד? ???

וגם שמערבבים את זה עם מים או חלב או משהו אחר.
זה אמור להיות פשוט אבקת חלבון או שזה כמו החלבון ( הלבן ) של הביצה רק?
אשמח לדעה.

• פותח/ת השרשור
למה בעוגה לא שמים ביצים? זה לא חביתה עם נוטלה, אתה יכול להיות רגוע.

למקרה ולא הבנתי אותך, שלח קישור למוצר.
חחחח דקה אני אפתח מחשב ואשלח קישור.
כתוב שם ממש, אבקת לבן של הביצה עם שוקולד
למה בעוגה לא שמים ביצים? זה לא חביתה עם נוטלה, אתה יכול להיות רגוע.

למקרה ולא הבנתי אותך, שלח קישור למוצר.
Egg White Powder
הנה זה החלבון של הביצה.
חשבתי על זה, אבל אני רואה אנשים גם בביקורות מדברים על זה שזה עם טעם ( ביקורות טובות אמנם ), אבל אני רוצה להחליף את זה בחביתה חחחח לא בשתייה.
אההה לא משנה בדיוק ראיתי עכשיו ב-PRODUCT OVERVIEW, איזה דבע יצאתי שלא הסתכלתי על זה מלכתחילה...
כתוב גם בפירוש למי שרוצה להשיג חלבון בלי לבשל ביצים...

עזבו אפשר לנעול, האשכול היה מיותר... חבל שלא הסתכלתי אתמול.
תודה בכל זאת 😃

כן, זה כמו הלבן של הביצה. אבל:
1) כשאתה מערבב אותה היא מקציפה בטירוף אז צריך לחכות כמה דקות שהקצף קצת ירד.
2) כתבת שאתה מתכוון להשתמש בה בתור חביתה - ניסיתי את זה והמרקם לא יוצא בדיוק כמו ביצה רגילה. היא טובה בעיקר לשימוש באפייה או לטבול בה את הלחם לפרנץ' טוסט. ואם אתה מתכוון להשתמש בה בשביל חביתה תשלב גם ביצים שלמות.

• פותח/ת השרשור
כן, זה כמו הלבן של הביצה. אבל:
1) כשאתה מערבב אותה היא מקציפה בטירוף אז צריך לחכות כמה דקות שהקצף קצת ירד.
2) כתבת שאתה מתכוון להשתמש בה בתור חביתה - ניסיתי את זה והמרקם לא יוצא בדיוק כמו ביצה רגילה. היא טובה בעיקר לשימוש באפייה או לטבול בה את הלחם לפרנץ' טוסט. ואם אתה מתכוון להשתמש בה בשביל חביתה תשלב גם ביצים שלמות.

אבל רגע, אבל הם אמרו שמערבבים את זה עם מים או חלב.
לא הבנתי איך זה יוצא בתור חביתה? כי זה אבקה.
הלוואי היה להם לבן ביצה רגיל שהוא פשוט החלבון עצמו ופשוט אפשר לשפוך את זה, חלום..

אבל רגע, אבל הם אמרו שמערבבים את זה עם מים או חלב.
לא הבנתי איך זה יוצא בתור חביתה? כי זה אבקה.
הלוואי היה להם לבן ביצה רגיל שהוא פשוט החלבון עצמו ופשוט אפשר לשפוך את זה, חלום..
אתה מערבב את האבקה עם מים/חלב ומקבל נוזל שאותו אתה יכול לטגן, לטבול בתוכו לחם או לערבב אותו עם מרכיבים אחרים במתכון.

• פותח/ת השרשור
אתה מערבב את האבקה עם מים/חלב ומקבל נוזל שאותו אתה יכול לטגן, לטבול בתוכו לחם או לערבב אותו עם מרכיבים אחרים במתכון.
לחם פחות.
אבל וואלה, וזה משביע יחסית? כמו ביצים הכוונה?

אם זה כל כך חשוב לך יש דרכים להשיג גם בארץ. באחד הדיונים פה ציינו מקום באור יהודה שמוכר קרטונים של חלבוני ביצה. לפי דעתי זה יקר ואני גם לא מתכוון לנסוע במיוחד בשביל זה. והאבקה סך הכל עושה את העבודה אז אני מבסוט.

• פותח/ת השרשור
אם זה כל כך חשוב לך יש דרכים להשיג גם בארץ. באחד הדיונים פה ציינו מקום באור יהודה שמוכר קרטונים של חלבוני ביצה. לפי דעתי זה יקר ואני גם לא מתכוון לנסוע במיוחד בשביל זה. והאבקה סך הכל עושה את העבודה אז אני מבסוט.

בדיוק בגלל זה אני רוצה ממי פרוטאין, זה משתלם.
אז אני אנסה אולי.
תודה:)

אבל וואלה, וזה משביע יחסית? כמו ביצים הכוונה?
כתבתי לך מקודם שהמרקם לא בדיוק כמו של ביצה רגילה. צריך לערבב אותה עם עוד משהו בשביל לקבל מאכל נורמלי. אני משתמש בזה בעיקר לאפייה ופרנץ' טוסט. גם ניסיתי לערבב אותה עם חלבון קזאין ויצא סוג של פנקייק לא רע.

• פותח/ת השרשור
כתבתי לך מקודם שהמרקם לא בדיוק כמו של ביצה רגילה. צריך לערבב אותה עם עוד משהו בשביל לקבל מאכל נורמלי. אני משתמש בזה בעיקר לאפייה ופרנץ' טוסט. גם ניסיתי לערבב אותה עם חלבון קזאין ויצא סוג של פנקייק לא רע.

אההה הבנתי..
ובקשר לקזאין, כאילו פשוט חלבון קזאין וחלבון ביצה יחד? בלי שום דבר נוסף? אם כן זה מעולה, זה דל פחמימה (חושב)

אילו פשוט חלבון קזאין וחלבון ביצה יחד? בלי שום דבר נוסף?
כן, סקופ של זה וסקופ של זה. אפשר להוסיף סטיביה, טיפות טעם, קינמון וכו'. וכן זה פצצה מבחינת ערכים אבל לא הדבר הכי טעים בעולם. זה מאכל לתקופת הסיום של החיטוב חחח

• פותח/ת השרשור
כן, סקופ של זה וסקופ של זה. אפשר להוסיף סטיביה, טיפות טעם, קינמון וכו'. וכן זה פצצה מבחינת ערכים אבל לא הדבר הכי טעים בעולם. זה מאכל לתקופת הסיום של החיטוב חחח
חחחחחח עדיין זה נדיר.
שמע אני אקנה את הסירופ של מי פרוטאין.
אקנה את שניהם, וואלה יש ליקינוח שבועי ככה לפינוק, מעולה 😃
תודה על הרעיון

חחחחחח עדיין זה נדיר.
שמע אני אקנה את הסירופ של מי פרוטאין.
אקנה את שניהם, וואלה יש ליקינוח שבועי ככה לפינוק, מעולה 😃
תודה על הרעיון
בכיף! חפש volume eating וanabolic eating בreddit. יש שם מלא רעיונות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית