הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים כרגיל כף רגל איפה שהעצם ( רגל ימין) - ריצה

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
אחרי שכולם כבר מכירים אותי כאן כי התחלתי לחפור, אז חפירה אחרונה.
זה אשכול רביעי שלי כבר על כף רגל בחצי שנה האחרונה.
הספקתי להיפצע 3 פעמים, בשלושתם עשיתי us צילום הכל היה תקין.
נחתי חודשיים מפעם שעברה וחזרתי לרוץ לפני חודשיים, היה טוב בהתחלה אבל עוד הפעם התחילו בשבועיים האחרונים והיום מתתי...
בדכ הייתי רץ עד לפני כמה חודשים 12 קמ קבוע פעמיים בשבוע, אמרתי הפעם מההתחלה כדי להוריד עומס אני אתחיל עם 3.
התחלתי מיום אחד בשבוע של ריצה 3 ק"מ. אחרי שבועיים ראשון וחמישי ( ככה עד היום) ואחרי שבוע העלתי ל4 ק"מ.
שבוע שעבר עשיתי פעם ראשונה 5 ק"מ והיום גם והיה לי כאבי תופת.. כמו בפעמים הקודמות. שבר מאמץ לא יכול להיות כי אני בכוונה התחלתי מעומס קל וגם הריצה קלה לי ( נוטה לפציעות, תראו אשכולות שלי השם ישמור איתם) ועכשיו לא יודע מה לעשות.
הייתי אצל 2 מנתחים ו3 מומחי כף רגל וכלום... עכשיו כנראה אצטרך ללכת שוב אבל התור רק בעוד חודש.
בנתיים מה עדיף? להפסיק לרוץ או להמשיך? הכאבים הם מההתחלה, בד"כ הכאבים הייתי מתרגל אליהם אבל הפעם לא עצר לרגע..

והאם יש למישהו תרגילי פיזיו טובים לכף הרגל? אני באמת אובד עצות... נגיד אימון רגליים זה סבבה, אין כאבים בכלל, הבעיה זה הריצה.

כותב את זה בדרך הביתה מסיום אימון ** בגלל זה מבולגל טיפה או לא מסודר

עריכה:
שאגיע לבית אצלם בדיוק איפה הכאבים ואסמן
בחיבור בין כף. הרגל לתאומים וליד העצם או בעצם עצמה.
נעלי ריצה שלי גם מצלם, עם מדרסים שעלו 1600 שח או 1700, הכי טובים
IMG_20210314_224133.jpg
1615754556220184131269.jpg

דיוויד גוגינס רץ 100 מייל עם שברים ב2 הרגליים.
שמע רצתי גם בעבר, עם כאבי ברכיים, מיניסקוס חצי מפורק, כאבים ברגליים ובכפות רגליים ופחם בריאות 12 ק"מ בשבוע אם ריצה עושה לך כאבים ואתה לא מוכן לסבול אותם כי כמו שכתבת הלכת ל4 רופאים וכלום אז תפסיק לרוץ. תעבור לשחייה או לאגרוף או כל דבר שלא כולל ריצה. אם אתה בכל זאת רוצה לרוץ קח בחשבון שיהיו כאבים.

• פותח/ת השרשור
דיוויד גוגינס רץ 100 מייל עם שברים ב2 הרגליים.
שמע רצתי גם בעבר, עם כאבי ברכיים, מיניסקוס חצי מפורק, כאבים ברגליים ובכפות רגליים ופחם בריאות 12 ק"מ בשבוע אם ריצה עושה לך כאבים ואתה לא מוכן לסבול אותם כי כמו שכתבת הלכת ל4 רופאים וכלום אז תפסיק לרוץ. תעבור לשחייה או לאגרוף או כל דבר שלא כולל ריצה. אם אתה בכל זאת רוצה לרוץ קח בחשבון שיהיו כאבים.

כן אבל ההבדל הוא שהוא רץ עם רופאים צמודים אליו לתחת.
ההבדל הוא שאני לא יכול לדעת מתי פתאום אני לא אוכל ללכת בסוף ( הסיבה שהפסקתי לפני 3 חודש להתאמן אז שבגלל אחרי הריצה האחרונה שלי בתקופה שהתאמנתי, שבוע לא יכלתי לדרוך על הרגל כמעט, הייתי תקוע למיטה ושבוע שלם אחרי זה לאט לאט השתקמתי ).
גם בעיקרון אני סכרתי אז אצלי כף רגל זה הכי מסוכן ( למרות שלא חושב שזה קשור לסכרת ).

שמע אין לי בעיה לסבול, השאלה שלא יחמיר... אצלי דברים מחמירים בקלות...
אני אומר לך דוגרי, אם הייתי מתאמן והיה לי כאבים וזה כאבים שלא היו מחמירים, תן לי לרוץ ולהתאמן חופשי, אבל אם זה מחמיר לכדי פציעה ( כמו הקרע בגיד שיש לי בכתף ) או הפציעה ברגל או פציעות נוספות ( ומלא פציעות, אבל ממש מלא ), אז זה בעייתי...

בכל מקרה, אני רוצה לנסות תרגילי פיזיו אם אתה מכיר, משהו שהתנסית בעצמך.
לא סתם סרטון מיוטיוב שלא שווה כלום, אני רוצה לשמוע ניסיון של בנאדם שעשה פיזיו לכף הרגל.
הייתי אצל פיזיו, לא היה שווה כלום, מעדיף לנסות כאן משהו שאולי יעזור לי... ( למרות שאז זה היה לכף הרגל, אבל למטרה אחרת של כף הרגל ).

עריכה: אגב חייב להדגיש משהו בקשר לעובדה שבבדיקות הכל היה תקין.
כל פעם שעשיתי בדיקה, זה היה אחרי מנוחה ארוכה.
תחשבו שלקבוע תור לרופא מומחה שיתן לי צילום או US לוקח איזה שבועיים ( אורטופד ) ומשם אחרי זה תור ל-US עוד שבועיים בערך ובערך חודש אחרי האורטופד בשביל אורטופד כף רגל ( מומחה ) ואצלו למנתח זה בכלל עוד שבועיים. ככה שבזמן הזה אני נח ולכן כבר שאני מגיע ל-US או לצילום או לרופא הכל כבר תקין ( ככה זה בכל הפציעות שלי לצערי, לא רק ברגל כאילו, בגלל זה אמנם זה נראה שאני תקין, אבל ככל הנראה הדלקת שהייתה עברה באותה הזמן כי אני בזמן מנוחה )

נערך לאחרונה:
כשכואב, הייתי ממליץ לך לעשות הליכה ולא ריצה.

הכי בולט, זה שאין לך תוכנית, אתה פשוט רץ. כמו עם משקולות, אולי בהתחלה תוכנית לא משנה כל כך, בהמשך, בלי תוכנית זה פציעה מובטחת.

12 ק"מ ריצה זה המון, הייתי ממליץ לך לדבר עם מאמן לריצה בשביל תוכנית, או שתקרא יותר איך בונים תוכנית.

אני כרגע רץ, ואני עדיין קורא ולומד את הנושא בעצמי, אבל יש לי תוכנית.

• פותח/ת השרשור
כשכואב, הייתי ממליץ לך לעשות הליכה ולא ריצה.

הכי בולט, זה שאין לך תוכנית, אתה פשוט רץ. כמו עם משקולות, אולי בהתחלה תוכנית לא משנה כל כך, בהמשך, בלי תוכנית זה פציעה מובטחת.

12 ק"מ ריצה זה המון, הייתי ממליץ לך לדבר עם מאמן לריצה בשביל תוכנית, או שתקרא יותר איך בונים תוכנית.

אני כרגע רץ, ואני עדיין קורא ולומד את הנושא בעצמי, אבל יש לי תוכנית.

ציינתי שאני כבר לא רץ ככה.
דווקא אז הייתי רץ ככה וזה היה לי קל.
לפני כל הפציעות כמובן.
הייתה לי פציעה, חזרתי - התחלתי מ-6 והעלתי כל אימון 1 עד ל-12, נפצעתי, עוד הפעם מ6 עד 12.
הפעם התחלתי מ-3 ( כפי שכתבתי ).
וגם זה לקח לי חודש וחצי בכוונה להעלות מ-3 ל-5 במטרה למנוע פציעה, אבל אני מניח שאפילו 3 ק"מ גורם לי לפציעה...
וגם זה לא שכואב לי דווקא בסוף, אלא ממש מתחילת הריצה יש כאבים.

הליכות אני לא מוכן לעשות, זה משעמם...
אני מניח שאוותר על ריצה לתמיד או שלא יודע כבר..
להכין תוכנית מה יעזור, זה רק להתחיל מעומס נמוך שזה מה שעשיתי, 3 ק"מ ואז 4 ואז 5 ( תוך חודש וחצי - פירטתי למעלה ).
ונחתי יותר מחודשיים לפני הריצה הראשונה שלי כדי למנוע מצב של דלקת חוזרת. ( חודש וחצי אחרי צילום של כף רגל שהייתה תקינה )
ציינתי בעיקרון מה הייתי עושה בתוכנית שלי.
שבועיים ראשונים ריצה אחת בשבוע 3 ק"מ.
ואז שבוע הבא 2 ריצות 3 ק"מ.
ואז העלתי ל-4 ומשם הייתי עד לפני שבוע שעבר.
ועכשיו אני עושה ריצה פעם ב-5 יום של 5 ק"מ.
אבל אני מניח שגם את זה אי אפשר כבר.

ציינתי שאני כבר לא רץ ככה.
דווקא אז הייתי רץ ככה וזה היה לי קל.
לפני כל הפציעות כמובן.
הייתה לי פציעה, חזרתי - התחלתי מ-6 והעלתי כל אימון 1 עד ל-12, נפצעתי, עוד הפעם מ6 עד 12.
הפעם התחלתי מ-3 ( כפי שכתבתי ).
וגם זה לקח לי חודש וחצי בכוונה להעלות מ-3 ל-5 במטרה למנוע פציעה, אבל אני מניח שאפילו 3 ק"מ גורם לי לפציעה...
וגם זה לא שכואב לי דווקא בסוף, אלא ממש מתחילת הריצה יש כאבים.

הליכות אני לא מוכן לעשות, זה משעמם...
אני מניח שאוותר על ריצה לתמיד או שלא יודע כבר..
להכין תוכנית מה יעזור, זה רק להתחיל מעומס נמוך שזה מה שעשיתי, 3 ק"מ ואז 4 ואז 5 ( תוך חודש וחצי - פירטתי למעלה ).
ונחתי יותר מחודשיים לפני הריצה הראשונה שלי כדי למנוע מצב של דלקת חוזרת. ( חודש וחצי אחרי צילום של כף רגל שהייתה תקינה )
ציינתי בעיקרון מה הייתי עושה בתוכנית שלי.
שבועיים ראשונים ריצה אחת בשבוע 3 ק"מ.
ואז שבוע הבא 2 ריצות 3 ק"מ.
ואז העלתי ל-4 ומשם הייתי עד לפני שבוע שעבר.
ועכשיו אני עושה ריצה פעם ב-5 יום של 5 ק"מ.
אבל אני מניח שגם את זה אי אפשר כבר.
פציעה נוצרת בדרך כלל לאט לאט, ואחרי שהיא מגיעה, צריך תוכנית מתאימה להתאוששות.

הייתי גם בודק את הטכניקה של הריצה שלך. בתור אחד עם פלטפוס רציני, תמיד הייתי סובל מריצה, אני עכשיו עובד הרבה על הטכניקה, בעיקר על ריצה שקטה.

ממליץ לך ללמוד יותר על הנושא, או לקחת מאמן מקצועי לזה, חבל סתם להישאר פצוע. אם תנסה סתם לרוץ, זה קורה בסוף.

• פותח/ת השרשור
פציעה נוצרת בדרך כלל לאט לאט, ואחרי שהיא מגיעה, צריך תוכנית מתאימה להתאוששות.

הייתי גם בודק את הטכניקה של הריצה שלך. בתור אחד עם פלטפוס רציני, תמיד הייתי סובל מריצה, אני עכשיו עובד הרבה על הטכניקה, בעיקר על ריצה שקטה.

ממליץ לך ללמוד יותר על הנושא, או לקחת מאמן מקצועי לזה, חבל סתם להישאר פצוע. אם תנסה סתם לרוץ, זה קורה בסוף.

הטכניקה כן אני יודע, אצלי הטכניקה לא משהו, עוד מילדות.
לצערי שהייתי רץ תמיד ( הייתי רץ באמת מכל הצניעות, בין הטובים אצלי בבית ספר וגם בצבא שהייתי לפני הסכרת ) היה לי טכניקה על הפנים ( אני מאלו שרצים עם הרגליים קרוב לקרקע, כביכול לא כמו האצנים או הכדורגלנים שיש להם טכניקה טובה עם הKNEE LIFT וכו'... מנסה להתרגל אבל בגלל הכאבים כרגע זה בעייתי, בעיקרון אני מנסה לרוץ ככה מדי פעם, אבל בגלל הכאבים קשה לי... ).

פלטפוס אין לי כל כך, זה יותר שקע קטן כזה בכף הרגל ( ממש בקטנה, המדרסים זה נטו לשמור על כף הרגל, אני אפילו לא הייתי צריך אותם עד לפני שנה וחצי, גם בעיקרון לא צריך, פשוט אמרתי אולי בגלל הפציעות החוזרות זה יעזור לי, בנתיים זה נראה כמו בזבוז גדול של כסף ( 2700 ל-2 מדרסים, איזה פראיר יצאתי באמת... )

גם תשמע, אני עושה הרבה מתיחות לרגליים ולכף הרגל תמיד לפני הריצה, ככה שזה מוזר שאני נפצע כל פעם...

הטכניקה של הריצה לצערי לא אוכל לשפר כל עוד אני עם כאבים, שאני מנסה לרוץ טוב ( אני יודע איך, אבל מצליח לרוץ ככה איזה כמה מאות מטררים ואז ריצה רגילה ואז עוד פעם וכו'... אבל עם הכאבים לא מסוגל כי זה יותר כואב ככה מאשר ריצה רגילה ).

אבל עדיין, אם מישהו מכיר תרגילי פיזיו לכף הרגל שעשה אותם בעצמו וזה עבד לו, אשמח להתייעץ איתו על זה 😃

• פותח/ת השרשור
מקפיץ, אם יש למישהו רעיונות לתרגילים לכף הרגל זה יעזור, היום אני אמור לעשות ריצה אבל לא עושה, עושה רק אימון

• פותח/ת השרשור
כל תרגילי התאומים, קפיצה בחבל.
תאומים כן אני עושה תמיד באימון
גם לSOLEUS וגם לGASTRO ( הרמת עקבים רגילה והרמה מהכיוון ההפוך ( שריר שלא עובדים עליו הרבה ).
קפיצה לא מסוגל... הרגל שלי מתה מזה חח
אין משהו אחר? ואני יכול לעשות אותם כל יום אז?
כמו תרגילי פיזיו לכתף עם גומיות?

כאילו התאומים, אפשר לעשות כל יום?
ואיזה עוד תרגילים יש? חוץ מהרמת עקבים והרמה הפוכה.
כמובן עם משקל גוף.

תאומים כן אני עושה תמיד באימון
גם לSOLEUS וגם לGASTRO ( הרמת עקבים רגילה והרמה מהכיוון ההפוך ( שריר שלא עובדים עליו הרבה ).
קפיצה לא מסוגל... הרגל שלי מתה מזה חח
אין משהו אחר? ואני יכול לעשות אותם כל יום אז?
כמו תרגילי פיזיו לכתף עם גומיות?

כאילו התאומים, אפשר לעשות כל יום?
ואיזה עוד תרגילים יש? חוץ מהרמת עקבים והרמה הפוכה.
כמובן עם משקל גוף.
לא מכיר, תשאל פזיו.

קיצר הינה דעתי הלא מקצועית ולא PC

אתה סובל ממקרה של בכיינות יתר.

שום פיזיו לא יטפל לך בזה - תפסיק לחפש כאב ופתרונות פלא ותתאמן. בלי מדרסים, בלי גומיות בלי תרגילים מיוחדים.

יש סיבה שלא מצאו כלום, כי ככל הנראה אין כלום. ואם אתה מרגיש משהו פתאומי ולא בא לך לחכות בתור לרופא יכול ללכת למיון להגיד כואב לי קרסול.

ואגב. קפיצה בחבל אתה לא מסוגל כנראה כי אין לך יכולת לייצב את כף הרגל - כי אתה עם מדרסים של 1700 שקל ונעליים מיוחדות - ולוקח מנוחות ארוכות על כל פיפס.

שוב אומר לטובתך - רוצה לשפר את המצב לדעתי תעיף מדרסים

קפיצות בחבל יחף - עד לרף שנסבל ומשם להתקדם

הליכות או ריצות יחף או ללא מדרסים ועם נעליים עם פחות תמיכה. אפשר נגיד בחוף אם הוא לא מלא זפת.

• פותח/ת השרשור
שום פיזיו לא יטפל לך בזה - תפסיק לחפש כאב ופתרונות פלא ותתאמן. בלי מדרסים, בלי גומיות בלי תרגילים מיוחדים.

יש סיבה שלא מצאו כלום, כי ככל הנראה אין כלום. ואם אתה מרגיש משהו פתאומי ולא בא לך לחכות בתור לרופא יכול ללכת למיון להגיד כואב לי קרסול.

ואגב. קפיצה בחבל אתה לא מסוגל כנראה כי אין לך יכולת לייצב את כף הרגל - כי אתה עם מדרסים של 1700 שקל ונעליים מיוחדות - ולוקח מנוחות ארוכות על כל פיפס.

שוב אומר לטובתך - רוצה לשפר את המצב לדעתי תעיף מדרסים

קפיצות בחבל יחף - עד לרף שנסבל ומשם להתקדם

הליכות או ריצות יחף או ללא מדרסים ועם נעליים עם פחות תמיכה. אפשר נגיד בחוף אם הוא לא מלא זפת.

עריכה: איןי צורך במה שכתבתי קודם, מחקתי ובקשר לתגובה שלך לא משנה כבר, מחקתי מה שעניתי אבל אני יכול להגיד לך שמה שאתה רושם לא רלוונטי למקרה שלי ( בלי לפרט מעבר ).

שין ספלינט
בסוף לא משנה בקשר לכף רגל, הסתדרתי, תודה 😃
ראיתי כאן אשכול עם מישהו במצב דומה לשלי עם פציעות חוזרות.
אני כנראה חזרתי לריצה בהתחלה קשה מדי.
אני אעשה מנוחה מהריצה לזמן קצר ואז אתחיל לעשות ריצות שוב, אבל הפעם אתחיל מ-ק"מ אחד אפילו לאיזה שבוע ואז אעלה לאט לאט ולא ישר מ-3 ק"מ.
תודה, אפשר לנעול 😃

אתה לא הבנת למה ראו שאין כלום.
לא קראת הכל... או שלא ציינתי.
אני אמרתי שהצילום והכל עשו אחרי איזה חודש וחצי שהפסקתי להתאמן, אז ברור שלא יהיה כלום.
ואיך אתה מצפה ממני לעשות ריצות שאני הייתי מרותק למיטה במשך שבוע שלם? זה שהיית מרותק למיטה לא אומר כלום, זה אומר רק שאתה החלטת לא לקום מהמיטה. אני לא אומר סתם... ?תאמין לי יש לי רף סבל גבוה mmkay, אין לי בעיה שיהיה כאבים, אבל בתנאי שלא יחמיר, תראה מה קרה לכתף שלי לדוגמה, המשכתי לעבוד בתור מחסנאי למרות שהיו לי כאבים, בסוף זה החמיר לי לקרע בגיד. עדות ללמה אני חושב למה אני חושב - דייק במונחים שלך - כמו שאמרת באשכול הקודם - קרע חלקי שחלף ולא נמצא בUS ועדיין כואב לך. הבדל שמיים בארץ בין קרע מלא לחלקי
בתיכון היה לי גם מלא פציעות בכתף פציעה היא דבר סובייקטיבי - אני עם שני אצבעות שבורות כרגע בכף רגל ולא פספסתי אימון - רץ, עושה סקואטים דדליפט הכל, למרות שהמוסכמה היא ששבר - פציעה. פציעה היא מה שמגביל את התפקוד היום יומי שלך, יש אנשים שקרע מלא לא יזיז להם וימשיכו להתאמן, ויש אנשים שיחפשו כאב בכל מקום שיש. הלכתי לאורטופדים וכו' אמרו תמשיך, נפצעתי בסוף או שלא - זה שיש קרע וכאב לא אומר שהכאב במקור מקרע - באותה מידה הקרע עלול להיות שם ללא כאב. ( ושם כן מצאו אם ציינתי או לא ציינתי, עכשיו ציינתי ) כמה פעמים ובהם מצאו, כי ה-MRI עשו בסמוך לפציעה ( בכוונה המשכתי להתאמן כי רציתי שיראו את הפציעה, מה שלא עשיתי עכשיו זה היה טעות ).
לא בוכה על כל פיפס תאמין לי, אבל מה אני אעשה שאני לא רוצה לפגוע בגוף שלי שכבר מספיק נפצע בקלות... הכל בראש

הבעיה שלקבוע תור לרופא ואז פיזיו וכו'... כל זה תהליך שלוקח חודשיים לפחות ( חודש וחצי היה לי מזל ) ואם אני מפסיק להתאמן, ברור שלא יראו כלום.. אם היה דלקת היא 100% עברה, אבל זה הבעיה. למה בעיה החלמת?

ולמה נעליים מיוחדות? נעלי ריצה רגילות, BROOKS לא משהו מיוחד ( מי דיבר על נעליים מיוחדות? זה פשוט נעלי ספורט רגילות ), פשוט שאלתי אם הן בסדר לריצה, לא להוסיף מילים לפה בבקשה. מדרסים של 1700 שקל זה לא משהו מיוחד?

תשמע לסיכום, אני אחזור להתאמן.
יש לי בחודש מאי אורטופד כף רגל, מקסימום אני אתן לרגל טיפה זמן להחמיר לי ככה שהאורטופד שיעשה בדיקה ישים לב שיש לי משהו בכף רגל ( הדרך היחידה לקבל טיפול זה מתי שבאמת יש כאב ולא לבוא אחרי שנגמר הכאב וזה חסר פואנטה ).
כנ"ל הכתף שלי, גם עכשיו יש כאבים אבל כמו שציינתי גם לזה יש לי תור במאי, אז אני אחכה שיחמיר ממש ואז אחזור עם זה לאורטופד ויקבע לי בטח משהו.. ( בע"ה ילך על ניתוח אם יחמיר ממש, עדיף ).

בכל מקרה, אני בדיוק עכשיו בתהליך הכנה של תוכנית פיזיו בשבילי ( לכתף ולעקבים ), אשמח אם תוכל להגיד לי איך היא ברגע שאסיים אותה. ( כרגע עשיתי רק לכתף )

ממש לא, אתה לא פיזיו ואני לא.

בוא אני יעשה לך סדר בראש

או שאתה טועה

או...

שמספר רופאים מומחים שלמדו 4-7 שנות לימודים מינימום , עם ניסיון טיפולי רב ועם מיטב הכלים האבחונים טעו, במספר ביקורים, על מספר "פציעות".

מילא רופא לא הצליח לאבחן כלום פעם אחד, אבל יש גבול שבו הסבירות שכל הרופאים, כל המומחים טעו פחות משמעותית מזה שאתה הבעיה פה, לא הגוף שלך ולא הרופאים.

קיצור.

יש פה פיזיו ספורט - יש פה רופאים בפורום. מוזמן לקחת את דעתם המקצועית.

• פותח/ת השרשור
ממש לא, אתה לא פיזיו ואני לא.

בוא אני יעשה לך סדר בראש

או שאתה טועה

או...

שמספר רופאים מומחים שלמדו 4-7 שנות לימודים מינימום , עם ניסיון טיפולי רב ועם מיטב הכלים האבחונים טעו, במספר ביקורים, על מספר "פציעות".

מילא רופא לא הצליח לאבחן כלום פעם אחד, אבל יש גבול שבו הסבירות שכל הרופאים, כל המומחים טעו פחות משמעותית מזה שאתה הבעיה פה, לא הגוף שלך ולא הרופאים.

קיצור.

יש פה פיזיו ספורט - יש פה רופאים בפורום. מוזמן לקחת את דעתם המקצועית.

לקחתי את דעתם המקצועית, יישמתי אותם, מוזמן להסתכל באשכולות ישנים שלי.
הלכתי לאורטופדים כל פעם, עשו לי בדיקה, שלחו לצילום וUS וחלקם לMRI כפי שציינתי.
הבעיה שכמו שכתבתי זה רק אחרי חודש וחצי כי לקבוע זה לא יום למחר, מה לעשות שאני נאלץ להפסיק להתאמן ואז שמגיע הצילום הכל תקין.
ודווקא מתי שאני ממשיך להתאמן, רואים שיש לי משהו בגוף, זה עדיין נשמע לך כמו טעות של רופאים? זה לא קשור לטעות, זה פשוט כי הדלקת החלימה עד אותה תקופה וזה די נכון, אחרי האורטופד כף רגל התחלתי להתאמן והכל היה סבבה, עד לא מזמן שהתחילו הכאבים שוב.

זה בעיה הקטע הזה אבל מה אני אעשה.

ותקשיב, ה"פציעות" האלו עם צילומים וMRI וניתן לראות, אני לא מבין מה אתה אומר "פציעות" כאילו זה פציעות שאני ממציא.
זה מוכח בצילומים שעשו אצלי ובעובדה ששלחו אותי מליון פעם לפיזיוטרפיה בגלל זה...
אבל עזוב אני לא אתווכח איתך, אתה מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלי יותר טוב ממני.
תודה רבה על התגובה, אבל אאלץ להטיל ספק בה.

עריכה: מוזמן להתעלם מהאשכול, אתה לא מנסה לעזור בכלל.. כל גוף הוא אחרת... יש לי חברים שעושים הכל בחד"כ בטכניקה גרועה, כל התרגילים ממש, סקוואט, בנץ' בלי קימור ויורדים וברוך השם נשארים בלי פציעות ( בע"ה שיישאר ככה ) אני ברגע שאני עושה משהו כזה אני נפצע בקלות, יש אנשים שהתברכו עם גנטיקה לא טובה, אין מה לעשות.... אמנם אצלך בטח זה לא ככה ובגלל זה אתה חושב שאני לא ככה אבל יש כאלו...

לקחתי את דעתם המקצועית, יישמתי אותם, מוזמן להסתכל באשכולות ישנים שלי.
הלכתי לאורטופדים כל פעם, עשו לי בדיקה, שלחו לצילום וUS וחלקם לMRI כפי שציינתי.
הבעיה שכמו שכתבתי זה רק אחרי חודש וחצי כי לקבוע זה לא יום למחר, מה לעשות שאני נאלץ להפסיק להתאמן ואז שמגיע הצילום הכל תקין.
ודווקא מתי שאני ממשיך להתאמן, רואים שיש לי משהו בגוף, זה עדיין נשמע לך כמו טעות של רופאים? זה לא קשור לטעות, זה פשוט כי הדלקת החלימה עד אותה תקופה וזה די נכון, אחרי האורטופד כף רגל התחלתי להתאמן והכל היה סבבה, עד לא מזמן שהתחילו הכאבים שוב.

זה בעיה הקטע הזה אבל מה אני אעשה.

ותקשיב, ה"פציעות" האלו עם צילומים וMRI וניתן לראות, אני לא מבין מה אתה אומר "פציעות" כאילו זה פציעות שאני ממציא.
זה מוכח בצילומים שעשו אצלי ובעובדה ששלחו אותי מליון פעם לפיזיוטרפיה בגלל זה...
אבל עזוב אני לא אתווכח איתך, אתה מכיר את ההיסטוריה הרפואית שלי יותר טוב ממני.
תודה רבה על התגובה, אבל אאלץ להטיל ספק בה.

עריכה: מוזמן להתעלם מהאשכול, אתה לא מנסה לעזור בכלל.. כל גוף הוא אחרת... יש לי חברים שעושים הכל בחד"כ בטכניקה גרועה, כל התרגילים ממש, סקוואט, בנץ' בלי קימור ויורדים וברוך השם נשארים בלי פציעות ( בע"ה שיישאר ככה ) אני ברגע שאני עושה משהו כזה אני נפצע בקלות, יש אנשים שהתברכו עם גנטיקה לא טובה, אין מה לעשות.... אמנם אצלך בטח זה לא ככה ובגלל זה אתה חושב שאני לא ככה אבל יש כאלו...
איך התזונה, שינה, שתית נוזלים או בקיצור ההתאוששות שלך?

אולי תפרט לנו כמה אתה שותה וישן ביום, ותפרט קצת על התפריט שלך, כי בזה אני חושד.

מה התוכנית שלך לריצה או אימונים?

• פותח/ת השרשור
איך התזונה, שינה, שתית נוזלים או בקיצור ההתאוששות שלך?

אולי תפרט לנו כמה אתה שותה וישן ביום, ותפרט קצת על התפריט שלך, כי בזה אני חושד.

מה התוכנית שלך לריצה או אימונים?

תזונה באשכול הזה תרד הכי למטה תראה תמונה מ-FOOD DICTIONARY.
שאלה| מחשיבים ירקות בחיטוב? ( דגש על ירקות אפויים בתנור )
הייתי מעביר את זה לכאן אבל אני לא יודע איך להעביר, סליחה על זה.

ישן בערך 6~7 שעות ( אני קם בלילה כמה פעמים לפעמים או בגלל סוכר נמוך - זה בדרך כלל פעם אחת אבל לפעמים פעמיים, תלוי ביום וגם חוץ מזה קם גם לשירותים איזה פעם אחת, לא כולל הפעמים של הסוכר, ככה שאפשר להבין שהשינה לא טובה - זה ככה כבר שנים ).
שותה תאמת יותר זירו, פחות מים, לאחרונה פחות שותה, כמעט ולא. אולי ליטר ביום- גם אחרי ריצה או בזמן אימון לא מסוגל לשתות כלום, לא מים ולא זירו, לא מסוגל להכניס לפה אפילו ( גם בעבר שהייתי רץ 12 ק"מ לא הייתי מסוגל לשתות איזה יום שלם, עושה לי בחילות ).
תפריט דווקא אחלה זה באשכול אתה תראה.

אבל לא משנה בסוף, הסתדרתי.
הכנתי לי תוכנית פיזיו קטנה ועשיתי עכשיו, בנתיים מרגיש לי אחלה ( גם לכתף וגם לכף הרגל ).
5 תרגילים לכתף ו6 תרגילים לכף הרגל.

תודה בכל מקרה אחי, אני אעשה את הפיזיו לאיזה שבוע כל יום ונראה איך זה יהיה וגם יום ראשון אחזור לריצה, אולי זה יצליח לסדר לי את הקטע הזה וגם המנוחה שלקחתי של בערך שבוע.

אפשר לנעול 😃 סליחה על החפירה חחח, יש לי קטע שאני כותב מגילות.

תזונה באשכול הזה תרד הכי למטה תראה תמונה מ-FOOD DICTIONARY.
שאלה| מחשיבים ירקות בחיטוב? ( דגש על ירקות אפויים בתנור )
הייתי מעביר את זה לכאן אבל אני לא יודע איך להעביר, סליחה על זה.

ישן בערך 6~7 שעות ( אני קם בלילה כמה פעמים לפעמים או בגלל סוכר נמוך - זה בדרך כלל פעם אחת אבל לפעמים פעמיים, תלוי ביום וגם חוץ מזה קם גם לשירותים איזה פעם אחת, לא כולל הפעמים של הסוכר, ככה שאפשר להבין שהשינה לא טובה - זה ככה כבר שנים ).
שותה תאמת יותר זירו, פחות מים, לאחרונה פחות שותה, כמעט ולא. אולי ליטר ביום- גם אחרי ריצה או בזמן אימון לא מסוגל לשתות כלום, לא מים ולא זירו, לא מסוגל להכניס לפה אפילו ( גם בעבר שהייתי רץ 12 ק"מ לא הייתי מסוגל לשתות איזה יום שלם, עושה לי בחילות ).
תפריט דווקא אחלה זה באשכול אתה תראה.

אבל לא משנה בסוף, הסתדרתי.
הכנתי לי תוכנית פיזיו קטנה ועשיתי עכשיו, בנתיים מרגיש לי אחלה ( גם לכתף וגם לכף הרגל ).
5 תרגילים לכתף ו6 תרגילים לכף הרגל.

תודה בכל מקרה אחי, אני אעשה את הפיזיו לאיזה שבוע כל יום ונראה איך זה יהיה וגם יום ראשון אחזור לריצה, אולי זה יצליח לסדר לי את הקטע הזה וגם המנוחה שלקחתי של בערך שבוע.

אפשר לנעול 😃 סליחה על החפירה חחח, יש לי קטע שאני כותב מגילות.
לדעתי כמה תרגילי פזיו זה לא הכיוון, אולי יעזור קצת, אבל מה ימנע מזה לחזור שוב?

אתה לא שותה מספיק, וזה קריטי למנוע פציעות, השריר צריך נוזלים, אחרת הוא נהיה תפוס וקשה.
התזונה שלך לדעתי לא מספיק, אתה בקושי אוכל.

לדעתי ההתאוששות שלך צריכה להיות יותר ממוקדת בתזונה, שתיה ושינה, ותוכנית אימונים נורמלית, לא להתאמן כמו חיה ולחפש אחר כך דרך מהירה לצאת מפציעה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כמה תרגילי פזיו זה לא הכיוון, אולי יעזור קצת, אבל מה ימנע מזה לחזור שוב?

אתה לא שותה מספיק, וזה קריטי למנוע פציעות, השריר צריך נוזלים, אחרת הוא נהיה תפוס וקשה.
התזונה שלך לדעתי לא מספיק, אתה בקושי אוכל.

לדעתי ההתאוששות שלך צריכה להיות יותר ממוקדת בתזונה, שתיה ושינה, ותוכנית אימונים נורמלית, לא להתאמן כמו חיה ולחפש אחר כך דרך מהירה לצאת מפציעה.

דווקא תוכנית האימון שלי סבבה, לא קשה מדי, שרירים מחולקים סביר ביחד ל-FBW.
שלחתי שם נראה לי, אבל בסדר לא משנה.
שתייה כן אני כל הזמן רוצה לשתות, קשה לי אבל כן אני אנסה יותר לשתות.
התזונה דווקא אני מגיע ל-1800 קלוריות ביום, זה יחסית הרבה.
הפיזיו כן אני יודע, אבל זה זמני, לחזק טיפה את השרירים, אולי היה לי איזה פאשלה וכו'... נראה, נעשה ניסיון, יכול להיות זה יעזור לי ואז אוכל סוף סוף להיפטר מזה.. בכל מקרה שאני אעשה ריצה שבוע הבא אני אעשה ריצה ממש קטנה, 1 ק"מ לתקופה קצרה רק כדי לחמם טיפה את השריר שלא יהיה עליו הרבה עומס ולאט לאט אעלה ק"מ גם אם יקח לי כמה חודשים להגיע ל-3 ק"מ אפילו ( אם אראה שלא יהיה כאבים, אקח את הזמן עם ההעלאה של המרחק ).

אבל כן לסיכום, אני אנסה לשתות יותר מים, תודה 😃

דווקא תוכנית האימון שלי סבבה, לא קשה מדי, שרירים מחולקים סביר ביחד ל-FBW.
שלחתי שם נראה לי, אבל בסדר לא משנה.
שתייה כן אני כל הזמן רוצה לשתות, קשה לי אבל כן אני אנסה יותר לשתות.
התזונה דווקא אני מגיע ל-1800 קלוריות ביום, זה יחסית הרבה.
הפיזיו כן אני יודע, אבל זה זמני, לחזק טיפה את השרירים, אולי היה לי איזה פאשלה וכו'... נראה, נעשה ניסיון, יכול להיות זה יעזור לי ואז אוכל סוף סוף להיפטר מזה.. בכל מקרה שאני אעשה ריצה שבוע הבא אני אעשה ריצה ממש קטנה, 1 ק"מ לתקופה קצרה רק כדי לחמם טיפה את השריר שלא יהיה עליו הרבה עומס ולאט לאט אעלה ק"מ גם אם יקח לי כמה חודשים להגיע ל-3 ק"מ אפילו ( אם אראה שלא יהיה כאבים, אקח את הזמן עם ההעלאה של המרחק ).

אבל כן לסיכום, אני אנסה לשתות יותר מים, תודה 😃
לא התכוונתי שהתוכנית אימונים שלך דפוק. התכוונתי שתוכנית הריצה שלך דפוק, אין לך תוכנית.

לדעתי תתחיל לעשות הליכה, כל יום חצי שעה ותגדיל לאט לאט. אל תרוץ עדיין עד שתרגיש מוכן ועם תוכנית לריצה, וטכניקת ריצה נכונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית