עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיף כבר אסטרוגן..זה עוד מתעכל ומושמד בקיבה בניגוד לגבינת פסטו הזאת שלך שתעזוב אותי רק בחודש הבארק בצ'יזי קראסט
@frozen
אני התעקשתי אה?עדיף כבר אסטרוגן..זה עוד מתעכל ומושמד בקיבה בניגוד לגבינת פסטו הזאת שלך שתעזוב אותי רק בחודש הבא
מתוך מה שהם כתבו, מסתבר שלא יהיה אפשר לעשות מחקר קצר על מוצרי סויה. כי מינון גבוה בזמן קצר לא נספג, נצטרך מחקר ארוך, מחקר כזה, לא נראה שנעשה.לא, יש פיטואסטרוגנים והם לא משפיעים על הרמת אסטרוגן בגוף
Clinical studies show no effects of soy protein or isoflavones on reproductive hormones in men: results of a meta-analysis - PubMed
The Role of Soy in Vegetarian Diets
יש גם הרבה מוצרים שמוסיפים אליהם לציטין סויהמתוך מה שהם כתבו, מסתבר שלא יהיה אפשר לעשות מחקר קצר על מוצרי סויה. כי מינון גבוה בזמן קצר לא נספג, נצטרך מחקר ארוך, מחקר כזה, לא נראה שנעשה.
although at higher intakes absorption may become somewhat less efficient [15,16]. Because their half life is approximately 6 to 8 h, within 24 h of consuming soyfoods, most isoflavones are excreted from the bod
אני לא הצלחתי למצוא מחקר רציני ומעמיק בנושא, רק כמה על עכברים (ששוב, נעשו בזמן קצר), והתבוננות על אוכלוסיות שצורכות הרבה סויה, באסיה. וגם שם די התעלמו מהתוצאות, בגלל שחשדו שגורמים אחרים קשורים לתופעות שהם ראו.
הם גם לא התייחסו לכמות הנחושת שבסויה, וזה מגוכח, כי הם טוענים שבסויה יש די הרבה אבץ, ולכן אולי הוא לא נחות יותר מחלבון מן החי. אבל הבעיה כאן, שנחושת הוא הגורם לאבץ לצאת מהגוף, ככה שבפרקטיקה, לא נקבל כמעט שום אבץ מסויה.
עוד בעיה, היא ניגוד אינטרסים, כל המידע שם מגיע מחברות שמשווקות סויה, באמת ציפית למחקר אובייקטיבי?
אני מדמיין שלא קראת את כל מה שכתוב שם, זה ארוך, אבל אני מודה לך ששיתפת את זה, החכמתי.
יש סיבה עדיין לחשוד שבטווח הארוך, יכול להיות השפעה על האסטרוגן בגוף, לטוב או למוטב. זה יכול לחסום או לעודד אסטרוגן, אבל מה שבטוח, כמות כל כך גבוה של נחושת, היא אבן יסוד לאסטרוגן.
הודאה כנה, אני צורך לפחות סקופ חלבון סויה כל יום כבר כמה שנים, ורמת טסטוסטרון שלי תקין לחלוטין.
יכול להיות שיש אנשים רגישים יותר מאחרים להשפעות של הפיטואסטרוגנים האלו.
סטואי עובד על זה
@frozen
יהה איך אתה מכיר אותיהיא לא אוהבת טרן...
טחינה תקבל בבית!אבל למה בלי טחינה?? יבש..
מממ..פה חשדתיטחינה תקבל בבית!
משהו טוב.. עבודה עצמית! לא הזבל שנותנים בחוץ..
מתחשב בחברי הפורוםטחינה תקבל בבית! אדאג לך אישית, משהו טוב.. עבודה עצמית! לא הזבל שנותנים בחוץ..
מתוך מה שהם כתבו, מסתבר שלא יהיה אפשר לעשות מחקר קצר על מוצרי סויה. כי מינון גבוה בזמן קצר לא נספג, נצטרך מחקר ארוך, מחקר כזה, לא נראה שנעשה.
although at higher intakes absorption may become somewhat less efficient [15,16]. Because their half life is approximately 6 to 8 h, within 24 h of consuming soyfoods, most isoflavones are excreted from the bod
אני לא הצלחתי למצוא מחקר רציני ומעמיק בנושא, רק כמה על עכברים (ששוב, נעשו בזמן קצר), והתבוננות על אוכלוסיות שצורכות הרבה סויה, באסיה. וגם שם די התעלמו מהתוצאות, בגלל שחשדו שגורמים אחרים קשורים לתופעות שהם ראו.
הם גם לא התייחסו לכמות הנחושת שבסויה, וזה מגוכח, כי הם טוענים שבסויה יש די הרבה אבץ, ולכן אולי הוא לא נחות יותר מחלבון מן החי. אבל הבעיה כאן, שנחושת הוא הגורם לאבץ לצאת מהגוף, ככה שבפרקטיקה, לא נקבל כמעט שום אבץ מסויה.
עוד בעיה, היא ניגוד אינטרסים, כל המידע שם מגיע מחברות שמשווקות סויה, באמת ציפית למחקר אובייקטיבי?
אני מדמיין שלא קראת את כל מה שכתוב שם, זה ארוך, אבל אני מודה לך ששיתפת את זה, החכמתי.
יש סיבה עדיין לחשוד שבטווח הארוך, יכול להיות השפעה על האסטרוגן בגוף, לטוב או למוטב. זה יכול לחסום או לעודד אסטרוגן, אבל מה שבטוח, כמות כל כך גבוה של נחושת, היא אבן יסוד לאסטרוגן.
הודאה כנה, אני צורך לפחות סקופ חלבון סויה כל יום כבר כמה שנים, ורמת טסטוסטרון שלי תקין לחלוטין.
יכול להיות שיש אנשים רגישים יותר מאחרים להשפעות של הפיטואסטרוגנים האלו.
קראתי את שניהם.לחצת רק על לינק אחד כי רשמתי את זה מחובר בטעות
שלחתי 2 לינקים והלינק שפספסת זו מטא אנליזה של מחקרים קלינים לטווח ארוך שמראים שאין השפעה של סויה על המדדים הרלוונטים
והאמת שיצאה מטא אנליזה אפילו יותר גדולה ב2021 שכוללת 41 מחקרים קלינים על 1753 גברים
שיוצאת במסקנה חד משמעית שאין אפקט על TT או FT או E1 ו E2 כתוצאה מצריכה ארוכת טווח של מינוני סויה שונים.
הייתי נותן למיתוס העתיק הזה לנוח במשכבו
מגיע לו שלווה, הוא סוס מת.