הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שומן באוכל

נהוראי ראובני

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי לכולם שאלה לגבי שומן באוכל אני מקפיד לשלב את כול הסוגים במהלך היום שומנים פחמימות חלבונים והתוצאות בהתאם ירידה מ89 ל81 קילו מה6 למאי עד היום אבל שאלה שלי אמא הכינה לי בקר עם אורז הבקר אפשר להגיד יש בו שומן וכמובן שאכלתי במהלך שישי ושבת וגם היום לפני האימון עם אורז רציתי לשאול עד איפה כדאי לאכול הגרעון הקלורי שלי עובד והכול פשוט לגבי השומן הזה אני חסר מושג רצוי להגיד שאכלתי במשך שלושה ימים סטייק אנטריקוט וצלעות ועדיין ירדתי במשקל תודה לכולם

היי, כל ההודעה שלך לא כתובה בצורה מובנת. הייתי צריך לקרוא שלוש פעמים רק כדי להבין מה כתבת.

גירעון קלורי זה גירעון קלורי. בפועל לא משנה מה אתה אוכל, כל עוד אתה שומר על גירעון אתה תרד במשקל. אם נתעלם לרגע מהפן הבריאותי של התזונה, כל עוד אתה אוכל פחות קלוריות ממה שאתה מוציא אז גם אם תאכל רק סוכר לבן או שוקולדים אתה תרד במשקל.

• פותח/ת השרשור
היי, כל ההודעה שלך לא כתובה בצורה מובנת. הייתי צריך לקרוא שלוש פעמים רק כדי להבין מה כתבת.

גירעון קלורי זה גירעון קלורי. בפועל לא משנה מה אתה אוכל, כל עוד אתה שומר על גירעון אתה תרד במשקל. אם נתעלם לרגע מהפן הבריאותי של התזונה, כל עוד אתה אוכל פחות קלוריות ממה שאתה מוציא אז גם אם תאכל רק סוכר לבן או שוקולדים אתה תרד במשקל.
אני מצטער פשוט לא ידעתי איך להסביר את זה נכון אני פשוט מנסה להתמיד ועל אף התוצאות הנהדרות אני פשוט רציתי לוודא כאן מה זה שומן בריא והאם שומן בבשר עדיף על פני שומנים אחרים שיש לא מדבר על שמן זית טחינה ואבוקדו אני מתכוון לשומן מעובד יותר או אוכל מטוגן בשמן עמוק

אני מצטער פשוט לא ידעתי איך להסביר את זה נכון אני פשוט מנסה להתמיד ועל אף התוצאות הנהדרות אני פשוט רציתי לוודא כאן מה זה שומן בריא והאם שומן בבשר עדיף על פני שומנים אחרים שיש לא מדבר על שמן זית טחינה ואבוקדו אני מתכוון לשומן מעובד יותר או אוכל מטוגן בשמן עמוק
עדיף הוא לא, ההמלצה היא לשים את מירב הדגש על שומן בלתי רווי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית