הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אימון פול בודי

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
היי, חזרתי להתאמן בשבוע האחרון אחרי שנה
שלא התאמנתי, כשהפסקתי הייתי 63/65 קילוגרם
אני 1.63 מאוד נמוך, היום אני 84 קילוגרם יש לי מסה מטורפת לעבוד איתה, אני עם 31% שומן ואני עדיין נראה מאוד שרירי כשאני לבוש..
בכל אופן אני מתחיל עכשיו תהליך של חיטוב
ואני אוכל 1,500 קלוריות ביום, בחרתי באימון פול בודי כי אני תמיד עבדתי ככה, הרבה יותר נוח לי מלחלק את האימונים לפי קבוצות..
אני עושה 2 תרגילים לכל קבוצת שריר
חוץ מיד אחורית, יד קדמית, ברגליים אני בד״כ עושה 2 תרגילים אבל באימונים האחרונים עשיתי רק תרגיל אחד,
אני לא מתכנן להיות איזה בודי בילדר ולהרים מלא משקלים..
אני לא תמיד עושה בנץ׳ פרס, ולא עושה סקוואט עם מוט חופשי אני פחות מתחבר לתרגיל הזה.
בכל אופן, מה הממלצה שלכם בשבילי? אם מבחינת האימון ואם בכלל..
דרך אגב, לגבי התזונה...
כפי שאמרתי 1,500 ביום
אני כן מרבה לאכול ירקות ובערך 100 גר׳ חלבון ביום לפעמים יותר, לפעמים פחות.
אני פחות מסתכל על ערכים של שומן ופחמימה ואני לפעמים אוכל פה ושם איזה 3-4 גלידות ביום סתם כי קשה לי לוותר על מתוק..
אם אני מתמקד אך ורק בערכים של החלבון, ובקלוריות ומתעלם מהפחמימה ושומן, זה יכול לפגוע לי בתהליך?
תמיד שטפו לי את המוח שהסוד הוא גירעון קלורי ולא מעבר.
סורי על החפירה, מקווה לקבל את עזרתכם.
תודה! 😃

אני או אפליקציה לא יכולים באמת לדעת כמה קלוריות אתה צריך, יש דרכים לבדוק, אבל זה ארוך מידי בשבילי, אם מישהו אחר רוצה להסביר, בבקשה.
בקצרה, לראות לפי קצב הירידה במשקל. לא יורד- תוריד קלוריות, יורד מהר מדי - תוסיף קלוריות
2,400 קלוריות
אני חושב שלא תהיה בגירעון מכמות כסאת אבל תתחיל ותראה את השינוי במשקל.
שאני תמיד רואה מישהו שבנוי טוב אני פשוט לא מתבייש לשאול אותו מה הסוד שלו, ועד היום השאלה היחידה שענו לי היא ״גירעון קלורי נטו״
כי אין איזשהו "סוד"

אם אני מתמקד אך ורק בערכים של החלבון, ובקלוריות ומתעלם מהפחמימה ושומן, זה יכול לפגוע לי בתהליך?
תמיד שטפו לי את המוח שהסוד הוא גירעון קלורי ולא מעבר.
-כן, אבל כנראה לא משמעותית אם אתה מקפיד על צריכת שומן מינימלית.

אין סוד, כל מה שצריך זה גרעון קלורי כדי לגרום לך להוריד משקל גוף, ולשלב את זה עם אימוני התנגדות שיגרמו לך לשמר מסת שריר ולוודא שהמשקל גוף שיירד הוא שומן.
תכוון לרדת 0.5-1% משקל גוף בשבוע, תשנה את הצריכה הקלורית שלך למעלה או למטה בהתאמה אם אתה לא נמצא בטווח הזה

-

• פותח/ת השרשור
-כן, אבל כנראה לא משמעותית אם אתה מקפיד על צריכת שומן מינימלית.

אין סוד, כל מה שצריך זה גרעון קלורי כדי לגרום לך להוריד משקל גוף, ולשלב את זה עם אימוני התנגדות שיגרמו לך לשמר מסת שריר ולוודא שהמשקל גוף שיירד הוא שומן.
תכוון לרדת 0.5-1% משקל גוף בשבוע, תשנה את הצריכה הקלורית שלך למעלה או למטה בהתאמה אם אתה לא נמצא בטווח הזה

-
נכון לרגע זה אני בגירעון וצורך 2260 קלוריות ליום
לעומת לפני שפרסמתי את הפוסט וצרכתי 1,500 ליום, אמרו שזה מעט מאוד
הגעתי ל 2,260 בהמלצת myfitnesspal
הזנתי את הנתונים שלי וזו התוצאה, פחות או יותר ובממוצע למשקל שלי זה נכון? אני כבר כמה ימים אוכל ככה ואני מגיע למטרה שלי בחלבונים לפעמים מעט יותר והשומן/פחמימות יוצא לי פחות מהמטרה, הרבה פחות...

נכון לרגע זה אני בגירעון וצורך 2260 קלוריות ליום
לעומת לפני שפרסמתי את הפוסט וצרכתי 1,500 ליום, אמרו שזה מעט מאוד
הגעתי ל 2,260 בהמלצת myfitnesspal
הזנתי את הנתונים שלי וזו התוצאה, פחות או יותר ובממוצע למשקל שלי זה נכון? אני כבר כמה ימים אוכל ככה ואני מגיע למטרה שלי בחלבונים לפעמים מעט יותר והשומן/פחמימות יוצא לי פחות מהמטרה, הרבה פחות...
זה לא נורא אם הפחמימה רחוק מהמטרה, זה בסדר.
אבל אתה עוקב אחרי המשקל שלך? אתה מוודא שאתה במגמת ירידה?

• פותח/ת השרשור
זה לא נורא אם הפחמימה רחוק מהמטרה, זה בסדר.
אבל אתה עוקב אחרי המשקל שלך? אתה מוודא שאתה במגמת ירידה?
אני ממש בשבועיים הראשונים, נשקלתי ב 18/3 והייתי 84
אני אשקל מחר על בטן ריקה דבר ראשון שאני קם ואני אעדכן.

אני ממש בשבועיים הראשונים, נשקלתי ב 18/3 והייתי 84
אני אשקל מחר על בטן ריקה דבר ראשון שאני קם ואני אעדכן.
ותמשיך להישקל כל יום על בטן ריקה ותמדוד ככה התקדמות.

• פותח/ת השרשור
ותמשיך להישקל כל יום על בטן ריקה ותמדוד ככה התקדמות.
נשקלתי הבוקר ואני 82.400 אבל יש לקחת בחשבון את זה שעד יום חמישי אכלתי 1,500 קלוריות ביום אז אני לא יודע כמה להתייחס לשקילה של היום,
נכון לעכשיו אני עם 2,260 קלוריות, ונכון להיום חרגתי בכמות החלבונים ב 40 גרם לא הגעתי למטרה מבחינת שומן ופחמימה, זה בסדר מבחינתך?

נשקלתי הבוקר ואני 82.400 אבל יש לקחת בחשבון את זה שעד יום חמישי אכלתי 1,500 קלוריות ביום אז אני לא יודע כמה להתייחס לשקילה של היום,
נכון לעכשיו אני עם 2,260 קלוריות, ונכון להיום חרגתי בכמות החלבונים ב 40 גרם לא הגעתי למטרה מבחינת שומן ופחמימה, זה בסדר מבחינתך?
כדאי כן לנסות להגיע למטרות של השומן והחלבון.

ותמשיך להישקל כל יום, סוף שבוע תראה אם אתה במגמת ירידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית