כאבים מציקים בבייספס, האם לנוח או להמשיך להתאמן ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
מזה כשבועיים יש לי כאבים מציקים בבייספס בתרגילי גב, אני נמנע מתרגילים ספציפיים לבייספס כדיי לא להחמיר אבל בינתיים הכאבים לא עוברים...
חשוב לציין שאלו לא כאבים שמנטרלים אותי או שגורמים לי לעשות תרגילי גב עם פחות משקל אלא כאבים מציקים בזמן הסטים וקצת אחרי, השאלה היא האם הכאבים יעברו לבד או שצריך להימנע מכל תרגיל שגורם לכאב הקטן והמציק הזה ?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה מתאמן ? זה כאבים או שאתה מרגיש שריר תפוס ?
מתאמן סביבות 10 שנים
לא כאבים של שריר תפוס או DOMS, כאב מציק שנראה כמו מתיחה או דלקת קלה..... שריר תפוס היה עובר אחרי כמה ימים

הייתי ממליץ להוריד עומסים לכמה ימים ולראות אם יש שיפור, עדיף להיות בטוח שלא תפצע את עצמך בגלל עומס מיותר.

בכל מקרה אולי @Nir Kriger יכול לתת עצה יותר ממוקדת.

amir610,
הכאב החל לאחר אירוע כלשהו או סתם?
בכל מקרה, כפי שהציע OA, תעבוד בחדר כושר עם תרגילים שלא מעוררים את הכאב ותבחן אותו שוב לאחר כמה שבועות-חודשים.

• פותח/ת השרשור
amir610,
הכאב החל לאחר אירוע כלשהו או סתם?
בכל מקרה, כפי שהציע OA, תעבוד בחדר כושר עם תרגילים שלא מעוררים את הכאב ותבחן אותו שוב לאחר כמה שבועות-חודשים.
לא היה אירוע מיוחד (הכוונה, לא קרה מיד אחרי סט כבד או תרגיל ספציפי ), אני מניח שזה התחיל אחרי אימון שכנראה היה עמוס מדי או שהשריר היה קר...
התרגילים היחידים שמעוררים את הכאב הם תרגילי בייספס שאותם אני לא עושה ותרגילי גב שבהם אני בוחר תרגילים שיציקו כמה שפחות (בחתירה הכאב קל, במשיכה סופינציה כואב יותר אז אני לא עושה).

השאלה היא האם להימנע מתרגילי גב בכלל אפילו שבחלקם הכאב הוא קל/מציק בלבד ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית