עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח סגורקופץ לטעום סופש הבא.
יכול אולי הערב, אם ארצה לצאת עם הרכב. השבוע בכלל לא, אני חייל, אם לא היום, רק בחמישי הבא(השטאל גם ככה לפתח תקווה).חח סגור
שלח לי הודעה אני אשלח לך את הנייד שלי שתעדכן אותייכול אולי הערב, אם ארצה לצאת עם הרכב. השבוע בכלל לא, אני חייל, אם לא היום, רק בחמישי הבא(השטאל גם ככה לפתח תקווה).
@nlr
תקשיב יש לך myprotein או החלבון הזה. מה שטוב ב מייפרוטאין שזה זול ממש ואתה יכול לקנות 5 קילו בזול.
אבל יש כשר לפסח?תקשיב יש לך myprotein או החלבון הזה. מה שטוב ב מייפרוטאין שזה זול ממש ואתה יכול לקנות 5 קילו בזול.
תשתמש בקוד BEAST. ואם אתה פותח חשבון חדש תשתמש בקוד shachar-r11 תקבל עוד 15 אחוז.. שנינו זוכים מהקוד למרות שלי פחות אכפת רק רוצה לעזור לך לקבל 55 אחוז הנחה.
לא.אבל יש כשר לפסח?
יש לך אולי קישור להביא לי? ועל איזה טעם אתה ממליץ?
יש לך קישור להביא לי?לא.
ממליץ לך להזמין שיהיה לך לאחרי פסח, התאריך תפוגה מחזיק מלא זמן.
5 קילו חלבון במקום 350 שקל - 170 או פחות.
תזמין לפחות 230 שקל שיהיה לך משלוח חינם.
יאללהיכול אולי הערב, אם ארצה לצאת עם הרכב. השבוע בכלל לא, אני חייל, אם לא היום, רק בחמישי הבא(השטאל גם ככה לפתח תקווה).
@nlr666 , נפגשים הערב להחלפה שלנו ואז קופצים אליו לטעימה?
פותח האשכול, זה שווה לך, אתה מגדיל את הסיכוי שמישהו מאיתנו יקנה וזה עולה לך רק סקופ(מעבר לסקופ חינם שלי).
Myprotein Israelיש לך קישור להביא לי?
סליחה על הבורות אבל יש שם מלא אופציות
בגלל זה לא נכנסתי..תגידו בכניסה שאתם עם אושר
נוו.. ולא היה עדיף הפלאפל ממול?בגלל זה לא נכנסתי..
ירוק היה בשפעלא היה תו ירוקקקקקקק
יש לה בפורום נושא עם כל הטעמים ואיך הם. זה נמצא ב"כללי"סליחה על הבורות אבל יש שם מלא אופציות
מה לבחור?
אגב תוך כמה זמן זה מגיע ?
זה לא נותן לי להכניס שום קוד ואני מקבל כבר על ההתחלה 35%
תגיד איך הזמנת חטיפי חלבון כאלה מגעילים?
הוא התחנן לקבל אותם אחרי שהבנתי את גודל הטעותתגיד איך הזמנת חטיפי חלבון כאלה מגעילים?
הייתי בטוח שיצחק מנסה להרעיל אותי
מי לא רוצה חטיפי חלבון בחינםהוא התחנן לקבל אותם אחרי שהבנתי את גודל הטעות
מתוקה,הם שליהוא התחנן לקבל אותם אחרי שהבנתי את גודל הטעות