אבקת חלבון של pure whey

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
קניתי אותה וכבר שתיתי אותה פעמיים והטעם נוראי וזה לא רק זה , יש בה מלא קצף , מילא הטעם אבל זה כאילו אני שותה סבון. מישהו שמכיר תאבקה יודע למה זה?

היה לי את החלבון הזה ויש לי אותו עדיין , משתמש כבר כמה חודשים חוץ מהמנגו שזה טעם חדש והקוקס היה לי גם את כל הטעמים . הוא מתערבב בקלות לא יודע איך אתה אומר שיש גושים וקצף, זה כשר לפסח ???? אם כן אני אקח .

בכל מיקרה שים קודם מים אחריזה סקופ חלבון תשקשק בשייקר עם קפיץ פחות מ2 דקות וזה תענוג . מה שכן הטעם הזה תות בננה לא באמת מרגיש תות בננה אבל הטעם סביר , הערבוב מעולה .

@frozen כמו שאתה אוהב

זה כשר לפסח ???? אם כן אני אקח .
יש תור חביבי
בכל מיקרה שים קודם מים אחריזה סקופ חלבון תשקשק בשייקר עם קפיץ פחות מ2 דקות וזה תענוג . מה שכן הטעם הזה תות בננה לא באמת מרגיש תות בננה אבל הטעם סביר , הערבוב מעולה .
מחזק לגבי אופן ההכנה
לפעמים זה שמיים וארץ במרקם/טעם
תיצרו איתי קשר כשיהיה מדובר בצווארון לבן
עוד 4 שנים/120K
המוקדם מביניהם

דרך אגב יש גם אבקת חלבון של פרו וואי של פרובודי כשרה לפסח מישהו ניסה ?

shopping

מניח שאתה מתכוון לזה
אז כן,הייתי קונה את הטעם שוקולד בדרכ

השנה עוד בהתלבטות אם לקנות (בייחוד שיש לי כבר סניפים של I HERB וMP בבית)

אבל סהכ אבקה טובה,אלטרנטיבה טובה למי ששומר

shopping

מניח שאתה מתכוון לזה
אז כן,הייתי קונה את הטעם שוקולד בדרכ

השנה עוד בהתלבטות אם לקנות (בייחוד שיש לי כבר סניפים של I HERB וMP בבית)

אבל סהכ אבקה טובה,אלטרנטיבה טובה למי ששומר
מתערבב בקלות הטעם טוב ?

זוכר שכן
אבל אני פחות מנער בשייקר (סטגדיש)

יש לי בלנדר בשביל זה
קצת צ'טר לעשות דבר כזה . ושמע שסטיגדיש לא שמעתי מישהו אומר מהיסודי .

דרך אגב החלבון פיור וואי של פאוורטק מוכרים בשקית בודדת בחנויות be ובחצי חינם 6.5 שקל ליחידה . לא שווה לעומת מנה בקופסא שקונים אבל שווה לקנות לטעום טעמים לפני שנתקעים עם קופסא שלה

ושמע שסטיגדיש לא שמעתי מישהו אומר מהיסודי
אני זקן,מותר לי

דרך אגב החלבון פיור וואי של פאוורטק מוכרים בשקית בודדת בחנויות be ובחצי חינם 6.5 שקל ליחידה . לא שווה לעומת מנה בקופסא שקונים אבל שווה לקנות לטעום טעמים לפני שנתקעים עם קופסא שלה
מעניין
אבדוק את זה

מה נסגר עם האבקה , כשרה לפסח ? נמכר ? מישהו קנה אבקה כשרה לפסח יכול לשתף לעדכן ? בכלל אשמח לחוות דעת על האבקות עם הכשרויות המהודרות מה לדעתכם הכי טוב , אני אישית משתמש בפיור וואי של פאוורטק כמה תקופה ארוכה אבל אשמח לשמוע על עוד אופציות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית