הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

245X2 Whalelift + 170X5 LB Skwaat

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך
Go Westside:s85:

יפה מאוד, הסקוואט היה ממש יפה, כל חזרה עוברת תחרות, ניכר שיש לך ברייס חזק בבטן יותר מהגב תחתון, הרגל שפיתחת בדדליפט, אבל למי באמת איכפת.

הדדליפט עלה הרבה יותר מהר מהסרטון האחרון שלך, כל הכבוד. בחזרה השניה יכול להיות שהיה ירידה קטנה בזמן העליה, אני סבור שזה אולי לא היה עובר תחרות.

אתה תעיף חוליה בסוף עם הגב שלך:sarcastic:

אתה נתקע בנעילה בגלל הגב העגול, לאחרונה, עם הדדליפט שלי, אני סבור שזה חולשה של האמסטרינגס, והלאטימיוס, תרגילי עזר כמו סטיף לאג דדליפט, RDL, חתירה, מתח, כנראה ישרתו אותך היטב.

החולשה שלך בלטימיוס לדעתי גם משפיע על הבנץ', וזה גם הסיבה לגב המתעגל בסקוואט, לדעתי תרסק את הלטימיוס שלך יותר בעתיד.
סחטיין,אחיזה רגילה זה לא פשוט..
היית רוצה, זה הוק גריפ אותנטי.

• פותח/ת השרשור
Go Westside:s85:

יפה מאוד, הסקוואט היה ממש יפה, כל חזרה עוברת תחרות, ניכר שיש לך ברייס חזק בבטן יותר מהגב תחתון, הרגל שפיתחת בדדליפט, אבל למי באמת איכפת.

הדדליפט עלה הרבה יותר מהר מהסרטון האחרון שלך, כל הכבוד. בחזרה השניה יכול להיות שהיה ירידה קטנה בזמן העליה, אני סבור שזה אולי לא היה עובר תחרות.

אתה תעיף חוליה בסוף עם הגב שלך:sarcastic:

אתה נתקע בנעילה בגלל הגב העגול, לאחרונה, עם הדדליפט שלי, אני סבור שזה חולשה של האמסטרינגס, והלאטימיוס, תרגילי עזר כמו סטיף לאג דדליפט, RDL, חתירה, מתח, כנראה ישרתו אותך היטב.

החולשה שלך בלטימיוס לדעתי גם משפיע על הבנץ', וזה גם הסיבה לגב המתעגל בסקוואט, לדעתי תרסק את הלטימיוס שלך יותר בעתיד.

היית רוצה, זה הוק גריפ אותנטי.
טוחנים Snatch DL וחתירות, והמון עבודת hammies

יהיה טוב מתקדם לאט לאט. בסופו של יום אי אפשר לעשות שינויים גדולים בזמן קצר

מרשים מאוד! אבל הכי מרשים הייתה המלחמה שלך להחזיר את המוט ל rack אחריי הסקוואט.
דרך אגב, רק ה׳ יודע איך אפשר להתאמן עם הצרחות האלו. מוזיקה זה לא.
מכות בעוד 3...2...1...😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
מרשים מאוד! אבל הכי מרשים הייתה המלחמה שלך להחזיר את המוט ל rack אחריי הסקוואט.
דרך אגב, רק ה׳ יודע איך אפשר להתאמן עם הצרחות האלו. מוזיקה זה לא.
מכות בעוד 3...2...1...😵‍💫🥊
או זה או להשמיד מוט של 3000

הבחירה הייתה קלה 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית