עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואי לא כיף איתך במסיבותמה קשור השלכות, אמרת שזה לא דדליפט אמרתי למה זה כן דדליפט. לא יותר ולא פחות
אם תשאל איך לעשות מיליון בצורה הכי מהירה שיש כנראה האפשרות המובילה תהיה לשדוד, בנק או משהו אחר.
אם תכניס הגבלות כמו "בדרך חוקית, בלי השלכות שליליות אפשריות" וכו' אז התשובה תשתנה
נכון, איך ידעת? 🫤ואי לא כיף איתך במסיבות
הבנת לא נכון, מה שמחזיק אותי זה לא איסור אלא זה שאני לא צריך אף אחת אחרת.מלא כוסיות אם אשתך מאשרת לך למה הבנתי בגיל שלכם אסור
חח איזה חנוןנכון, איך ידעת? 🫤
הבנת לא נכון, מה שמחזיק אותי זה לא איסור אלא זה שאני לא צריך אף אחת אחרת.
אולי אתה תבין את זה מתישהו אולי לא 🙄
אתה לא מתאר לעצמך עד כמהחח איזה חנון
היא טכניקה רעה מאוד.
היא בדרך כלל מעידה על חוסר ברייסינג, וקשה לשמור על עיקביות איתה, ולכן הסיכוי לפציעה איתה גבוה יותר לדעתי.
זה גם לא אופטימלי, שים לב איך קשה בנעילה ליישר את הגב, אין ספק שזה זוועה.
הקטע ש @Whale יודע את זה, הוא לא מכחיש את זה.
אבל הוא כן מצליח לשמור על ברייסינג בטכניקה כזאת.
הוא כן מצליח להיות עיקבי, והוא מנסה לשפר את הטכניקה כמה שיותר כדי שזה יהיה יותר אופטימלי להקל על הנעילה.
מצד שני, הוא נהנה להטריל אנשים כמוך שלא מבינים למה זה רע, וחושבים שהוא ינזק.
מדובר כאן במשקל מאוד נמוך עבורו, אם המשקל היה כבד יותר, נראה לי שלא רק שהוא לא היה מנסה, הוא לא היה מצליח לנעול את המשקל.
בקיצור @Serg תכיר, זה @Whale
אני לא יודע אם להיות עצוב או לצחוק מזה שאנשים לא מבינים שזה לא רציני
משקל אמיתי, זה היה פשוט מאוד מאוד מוקצן, חשבתי שישימו לב ואם לא שהמשקפיי פיקצו יעבירו את המסר.מה לא רציני? הפלטות על המוט לא אמיתיות?
היא טכניקה רעה מאוד.
היא בדרך כלל מעידה על חוסר ברייסינג, וקשה לשמור על עיקביות איתה, ולכן הסיכוי לפציעה איתה גבוה יותר לדעתי.
זה גם לא אופטימלי, שים לב איך קשה בנעילה ליישר את הגב, אין ספק שזה זוועה.
הקטע ש @Whale יודע את זה, הוא לא מכחיש את זה.
אבל הוא כן מצליח לשמור על ברייסינג בטכניקה כזאת.
הוא כן מצליח להיות עיקבי, והוא מנסה לשפר את הטכניקה כמה שיותר כדי שזה יהיה יותר אופטימלי להקל על הנעילה.
מצד שני, הוא נהנה להטריל אנשים כמוך שלא מבינים למה זה רע, וחושבים שהוא ינזק.
מדובר כאן במשקל מאוד נמוך עבורו, אם המשקל היה כבד יותר, נראה לי שלא רק שהוא לא היה מנסה, הוא לא היה מצליח לנעול את המשקל.
בקיצור @Serg תכיר, זה @Whale
בדקות הראשונות הוא מדבר על דברים שמקשים על הנעילהתוכל לשלוח מאמר או סרטון שמסביר על זה ? על השגיאות באמת ולא מה שכולם מכירים ?
(השאיפה היא להסתכל על סרטון כזה ולראות באמת את הטעויות, ולא את הבסיס שאני מכיר, כי גם לי זה נראה מאוד לא תקין לפי מה שלמדתי)