הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה: האם משחות נגד דלקת באמת יעילות?

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
לפני כמה ימים שנים הייתה תקופה שהייתי מורח על הכתף וכו.. אף פעם לא הרגשתי שינוי.
עכשיו שיש לי קצת בכל הגוף כמעט אני רוצה להתחיל למרוח שוב.
משחה לברכיים יעילה אומרים? ויש לי וולטרן גל, הוא טוב? המשחה הענקית הזאת.
זה באמת עוזר משחות לפציעות? אשמח לתשובות כי מהגוף שלי בניסיון מלפני שנים לא עזר, אולי ביום כן אבל סתם רוצה לשאול ולוודא
חשבתי גם לשים בהתחלה קרח, אבל בעיה כי אין איך... בעבר הייתי עושה מקלחת קרה או מים עם מלא קרח לכף הרגל אחרי ריצה וככה 15 דק, אבל זה ברכיים אז בעיה ( אם יש למישהו רעיון, זה יעזור)

עריכה:
בקצרה, האם משחות נגד דלקות באמת יעילות? כמובן בשילוב עם אימונים ופיזיו.
הכוונה לא לשכך כאבים, זה לא מעניין אותי, אם הדלקת תחמר והכאבים ייחלשו, זאת לא הפואנטה.
השאלה האם זה מטפל בדלקת עצמה, כאילו אם זה סתם משכך כאבים או אשכרה מטפל בדלקת.

נערך לאחרונה:
חומרים נוגדי דלקת שנמצאים גם במשחת וולטרן יכולים למתן את הפעילות הדלקתית שאחראית גם לכאב וגם לתהליך ההחלמה.
הכאב הכרחי במידה מסוימת כדי שתדע כמה ניתן להעמיס על הרקמה הפגועה.
זה לא נורא שמרגישים כאב.
על פי רוב, זה לא מועיל להחלמה לדכא דלקת, זה רק גורם להרגיש יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
חומרים נוגדי דלקת שנמצאים גם במשחת וולטרן יכולים למתן את הפעילות הדלקתית שאחראית גם לכאב וגם לתהליך ההחלמה.
הכאב הכרחי במידה מסוימת כדי שתדע כמה ניתן להעמיס על הרקמה הפגועה.
זה לא נורא שמרגישים כאב.
על פי רוב, זה לא מועיל להחלמה לדכא דלקת, זה רק גורם להרגיש יותר טוב.

הבנתי... אז לא כדאי למרוח את המשחה נכון? כי זה יכול לפגוע בתהליך ההחלמה וגם כפי שציינת זה לרוב רק להפחתת הכאב, לא מטפל בבעיה עצמה.
איזה באסה זה...
כנראה שנמשיך עם האימונים ונראה מה המצב ( בנתיים יש לי אורטופד במאי ליתר ביטחון ).
תודה!!

• פותח/ת השרשור
אם אתה מטופל אצל פיזיותרפיסט אז זה אמור לתת מענה לבעיה
כרגע לא מטופל אצל פיזיו לצערי.
נגמר לי מזמן, יש לי ביקורת עוד שבועיים באמת ( למרות שזה על אזור אחר בגוף, על הברך אין לי עדיין אורטופד אפילו ), אבל לבנתיים אני עושה תרגילים.
אבל סגור, אני מבין שמשחות הן פחות יעילות במקרה הזה לצערי, תודה רבה ( מזל שלא שמתי עדיין )
אם אתה מטופל אצל פיזיותרפיסט אז זה אמור לתת מענה לבעיה
אגב, הייתה ממליץ לשים אולי קרח? זה בתור טיפול לדלקות גם יכול לפגוע באזור או שזה עוזר? אני זוכר שבעבר הייתי שם קרח אחרי ריצה בכף הרגל, לברך אמנם יהיה טיפה בעיה, אבל עם טיפה שפצורים קטנים אפשר לסדר משהו.
לעשות סשנים של 10~15דקות על הברך, הפסקה כמה זמן ועוד פעם. או מקסימום איזה 3 פעמים~פעם אחת ביום ( תלוי איך יסתדר ביום )

• פותח/ת השרשור
קרח או חימום יכולים להקל על הכאב. הם מאלחשים/ממסכים את תחושת הכאב
אהה אז זה גם לא מטפל בכאב עצמו...
כנראה שאוותר על זה ( בכל מקרה הכאבים כבר הפסיקו לי, אני בערך שבוע וחצי על פיזיו שהכנתי לי ובנתיים עובד לי ).
תודה בכל מקרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית