הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוז שומן ומסה

obeezy2

משתמש מתחיל
5
2
נק' מוניטין:
2
5
2
במסה נקייה חצי שנה, התחלתי 58 קילו, כרגע 63 קילו, 1.70, מתלבט אם להמשיך או לרדת לניטרלי.

מתאמן רק סטריט וורקאוט

קבצים מצורפים

• 3FD7BF9C-4CD9-4E6E-B45A-5A13FC440C78.jpeg
    3FD7BF9C-4CD9-4E6E-B45A-5A13FC440C78.jpeg
    KB 101.9 · צפיות: 241
  • 2D181938-9178-408B-8350-49B9F57ED7E5.jpeg
    2D181938-9178-408B-8350-49B9F57ED7E5.jpeg
    KB 135.6 · צפיות: 236
מה עושה , מתח מקבילים שכיבות שמיכה ועוד משהו ?

אתה אוכל מספיק חלבון ? ביחס משקל גוף ולגובה שלך ואין סיבה להיעצר פה אלא אם כן הגעת לגוף ולמטרה שתכננת .

• פותח/ת השרשור
מה עושה , מתח מקבילים שכיבות שמיכה ועוד משהו ?

אתה אוכל מספיק חלבון ? ביחס משקל גוף ולגובה שלך ואין סיבה להיעצר פה אלא אם כן הגעת לגוף ולמטרה שתכננת .

כן גם בסיס וגם תרגילים מתקדמים... פרונט לבר, פלאנץ, עמידות ידיים ועוד, אני אוכל הרבה חלבון ואוכל נקי אבל מיואש מהעלייה האיטית של חצי קילו - קילו בחודש והבטן מפריעה לי גם

בטן אני לא רואה , ואם תרד לדעתי כמעט ולא תישאר מסת שריר . הייתי שוקל אפילו לעלות אבל להגדיל קצת את העומס עבודה . הרבה חלבון זה אומר לפחות 1.8 פר משקל גוף ?

וקילו בחודש זה לא מעט , תחשוב שזה 12 קילו בשנה (לדעתי זה המון !!!) בנוסף אתה מצד אחד מיואש שאתה עולה לאט מידי מצד שני מפריע לך הבטן , אתה צריך להחליט קודם מה המטרה שלך .

• פותח/ת השרשור
בטן אני לא רואה , ואם תרד לדעתי כמעט ולא תישאר מסת שריר . הייתי שוקל אפילו לעלות אבל להגדיל קצת את העומס עבודה . הרבה חלבון זה אומר לפחות 1.8 פר משקל גוף ?

וקילו בחודש זה לא מעט , תחשוב שזה 12 קילו בשנה (לדעתי זה המון !!!) בנוסף אתה מצד אחד מיואש שאתה עולה לאט מידי מצד שני מפריע לך הבטן , אתה צריך להחליט קודם מה המטרה שלך .

אני מגיע ל100-120 גרם ביום לפחות של חלבון

לגבי עומס עבודה... עושה פול באדי 3 פעמים בשבוע ועוד כמה אימוני skills במהלך השבוע, בפול באדי יש עצימות גבוהה מאוד

אין תמונה לפני שאדע למה להשוות , אבל אני במקומך ממשיך לעלות עוד 5 קילו בצורה איטית דואג לעבוד חזק ולאכול טוב לא לרדת מ115 גרם חלבון ליום , אלא אם כן הגעת לגוף מטרה שהצבת לעצמך הכל שאלה מה המטרה שלך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית