הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר וטעם מתוק בפה לכמה שעות

אורן לבנטר

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שאלה לגבי גיינר
יש לי גיינר של big mass gainer
שאני שותה מנת הגשה נשאר לי טעם מתוק בפה לכמה שעות!
די הפחיד אותי הנושא אז זנחתי אותו בארון (8 קילו)
די חבל לי ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את התופעה או יכול לשער במה מדובר

קבצים מצורפים

• IMG_20210329_192758.jpg
    IMG_20210329_192758.jpg
    KB 234 · צפיות: 63
שאלה לגבי גיינר
יש לי גיינר של big mass gainer
שאני שותה מנת הגשה נשאר לי טעם מתוק בפה לכמה שעות!
די הפחיד אותי הנושא אז זנחתי אותו בארון (8 קילו)
די חבל לי ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את התופעה או יכול לשער במה מדובר

קורה לך רק עם הגיינר או עם מאכלים אחרים גם?

בכל אופן, לאיזו צריכה קלורית אתה שואף להגיע שאתה זקוק לגיינר?

בעבר לקחתי גיינרים , אפילו בעבר נסעתי לאיזה מקום בראשון אם אני זוכר נכון לקנות שק של 18 קילו של מלטודקסטרין מהמפעל אם אני זוכר נכון , אז היה לקנות אבקת פחמימה (שהייתה מורכבת רק מזה) מצחיק ש3 שקיות של קילו עלו לי כמעט כמו שקית של 18 קילו .

בגדול בזמן השתייה חלק מהגיינרים נותנים הרגשה שהשיינים עוד שניה נושרות , זה פשוט פיצוץ של סוכר ברמה קיצונית , לא כולם אבל המון מאוד , השתמשתי בעבר בהרבה גיינרים וחלבונים אני חושב שאין ספק שהרבה יותר חשוב מלשים לב איזה חלבון אני בוחר זה לדעת איזה גיינר אני בוחר .
צריך לשים לב שכמעט רוב הגיינרים לא רחוקים מהכמות קלוריות של החלבון , פשוט פה זה סקופ של 33 גרם ושם מדברים על סקופים של 150 / 300 גרם .
אבל ל100 גרם זה כמעט אותם קלוריות , כדאי לבדוק טוב טוב את התפריט לפני שמכניסים גיינר ואם אין ברירה ואין יכולת להכין כל יום גיינר ביתי לבדוק טוב לפני שקונים גיינר שלא קונים סתם קופסא של סוכר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית