הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

GVT מהאתר

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
מישהו ניסה ? יש המלצות ?

תוכנית של 10X10 עם סופר סט , תוכנית של 4 תרגילים לאימון , לדוגמא בנץ 10 כפול 10 , בנט אובר 10 כפול 10 (מהסט ה5 - 10 יורדים בחזרה אחת , 9,8,7,6) בנץ בשיפוע 3 כפול 12 ופולי עליון 3 כפול 12 . במידה וכל הסטים הושלמו מוסיפים 2.5 - 5 אחוז משקל .
תוכנית שמבצעים אותה בערך חודש , לאחר מכן עוברים לתוכנית של 3 שבועות שזה 10 סטים כפול 6 חזרות .

מה דעתכם ? התוכנית מהאתר .

העניין, שאם אותו מפתח גוף מבצע חזרה אחת בבנץ עם 150, הוא יכול לבצע את אותה עבודת היפרטרופיה מבוקשת עם נאמר 110-120 קג, משקל שבהחלט עושה אפקט. אתה לעומתו, נאמר מבצע בנץ עם 60 קג, אז עם כמה משקל תעשה 10-12 חזרות, 40 ק"ג? לאן זה יקח אותך? ראית פעם מישהו עם פלג גוף עליון מאסיבי שמבצע 40 בנץ פרס לחזרות?

• פותח/ת השרשור
העניין, שאם אותו מפתח גוף מבצע חזרה אחת בבנץ עם 150, הוא יכול לבצע את אותה עבודת היפרטרופיה מבוקשת עם נאמר 110-120 קג, משקל שבהחלט עושה אפקט. אתה לעומתו, נאמר מבצע בנץ עם 60 קג, אז עם כמה משקל תעשה 10-12 חזרות, 40 ק"ג? לאן זה יקח אותך? ראית פעם מישהו עם פלג גוף עליון מאסיבי שמבצע 40 בנץ פרס לחזרות?
הכל עניין של מטרות זה מה שאני אומר , אני אישית לא רחוק מהמטרה שהצבת לעצמי , לא רואה סיבה להחליף לתוכנית כוח .
אני מאתמן בשביל הכיף צריך להוריד קצת אחוזי שומן ואז לעלות מה שירד בדגש שזה יהיה שריר ולא שומן חזרה . אני נע סביב המטרה שלי .
שבאים לבחור למישהו משהו שואלים אותו מה הוא מחפש , ולא כל אחד שרושם תוכנית דוחפים לו SS כי עוד 8 חודשים אתה תעבוד עם משקלי עבודה גבוהים יותר וזה יועיל לך .

בכל אופן אני כרגע עם FBW כבר תקופה , שוקל לעבור לתוכנית אחרת , לא רוצה לעבור לתוכנית שתאלץ אותי ללכת יותר מ3 פעמים לחד"כ , מחפש משהו של 3 וגם אם אהיה 2 אז לא נורא . חשבתי להוריד פלג גוף תחתון ואז לעבוד בתוכנית הזאת שזה יוצא גב חזה ראשון , שלישי כתפיים ידיים, חמישי גב חזה , ואז ראשון כתפיים ידיים וכך הלאה .
היתרון גם נשמע שמשיגים איתה תוצאות והאימון אפקטיבי , גם האימון לא אמור להיערך מעל 30 דק בגלל הפסקה של 90 שניות וסופר סט באמצע וגם זה יספיק ללכת 3 פעמים בשבוע .
לכן יש בה הרבה דברים שחיפשתי בתוכנית , מה שכן אם היא מעודדת פציעות זה לא שווה לי את זה. אבל לפני שממליצים למישהו על תוכנית צריך לשאול מה המטרות ....

דעתי האישית היא, שכל מתאמן מתחיל שמבצע כרגע 50 קג בנץ פרס, בין אם המטרות שלו הן פיתוח כוח או פיתוח גוף או מירוץ הלילה של תל אביב, טוב יעשה אם יתמקד כמה חודשים בתוכנית שתבנה לו כוח בסיסי לפני שיתקדם למשהו אחר. וזה לא משנה אם זה SS או משהו אחר, אבל משהו שיחזק אותו.

במה בדיוק ? ראיתי תוכנית ושאלתי איך היא כי חשבתי שהיא תתאים לי למטרות .
כל עוד אתה לא מתאמן מתקדם, כל תכנית AB PPL FBW בסיסית ולא מסובכת עם נפח מתאים תעשה את העבודה יופי למה ללכת לתוכניות כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית