הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GVT

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
מה אתם אומרים על התוכנית האם מישהו התנסה?

@Daniel Barack
ראיתי שכתבת
"GVT פסיכית ולא יעילה
ממליץ בחום להתרחק"

בכל מקרה למה לא יעילה?
דווקא חשבתי חודש הבא להתחיל אותה?(שמעתי הרבה ביקורות טובות ברדיט)

• פותח/ת השרשור
יש בה נפח אדיר שלא מתאים ל99 אחוז מהאוכלוסייה
ובנוסף תת חלוקה לא פרופורציונאלית
דווקא לי עם נפח הולך הרבה יותר טוב (בעוד שעשיתי 3*5 בסקוואט ודדליפט עשיתי 4*8 בבנצ' ושמה המשקל שלי הרבה יותר מרשים ביחס למשקל גוף)(כנל לגבי התקדמות בגוף עברתי לפני חודש וחצי בערך לתוכנית נפח גם ברגליים וכבר יש שינוי)

ולמה חוסר פרופרציות חוץ מרגליים כל שריר מקבל 10*10

היא ממש לא מתאימה לאוכלוסייה הכללית
כשאתה מוסיף נפח, אתה מעלה באחוז מסוים, זו פשוט קפיצה מטורפת, ורחוקה מאוד ממה שיתאים לך

• פותח/ת השרשור
היא ממש לא מתאימה לאוכלוסייה הכללית
כשאתה מוסיף נפח, אתה מעלה באחוז מסוים, זו פשוט קפיצה מטורפת, ורחוקה מאוד ממה שיתאים לך
לא הבנתי את המשפט שלך כשאתה מוסיף נפח אתה מעלה באחוז מסויים?
כרגע הנפח שלי בבנצ זה 5*8 עם עוד 3 תרגילים לחזה (כנל לגבי רגליים וגב אותו דבר בערך) למה קפיצה מטורפת
ולמה אתה חושב שזה לא יתאים לי ?

לא הבנתי את המשפט שלך כשאתה מוסיף נפח אתה מעלה באחוז מסויים?
כרגע הנפח שלי בבנצ זה 5*8 עם עוד 3 תרגילים לחזה (כנל לגבי רגליים וגב אותו דבר בערך) למה קפיצה מטורפת
ולמה אתה חושב שזה לא יתאים לי ?
הכוונה היא שאתה לא פשוט יום אחד מכפיל פי כמה וכמה את הנפח עבודה שלך, אתה עולה בצורה יחסית למה שעשית עד עכשיו.
אם אתה כבר עושה ככה, אז או שיש לך בנצ' מטורף של לפחות פי 2 משקל גוף, או שאתה סתם טוחן מים באימונים שלך, ומבזבז המון מאמץ על כלום.
זה באמת עוזר לך כל הנפח הזה? אתה מצליח להתקדם ככה?

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא שאתה לא פשוט יום אחד מכפיל פי כמה וכמה את הנפח עבודה שלך, אתה עולה בצורה יחסית למה שעשית עד עכשיו.
אם אתה כבר עושה ככה, אז או שיש לך בנצ' מטורף של לפחות פי 2 משקל גוף, או שאתה סתם טוחן מים באימונים שלך, ומבזבז המון מאמץ על כלום.
זה באמת עוזר לך כל הנפח הזה? אתה מצליח להתקדם ככה?
הבנצ' שלי לא מטורף(עושה 5*8 עם פי 1.3 ממשקל גוף (את התוכנית כרגע אני עושה כולה חודש וחצי אבל מבחינת רגליים התקדמות הכי טובה שהייתה לי בפאר לפני הייתי עושה נפח אבל בתרגילי בסיס כמו דדליפט וסקוואט 3*5 העלתי ליותר בסגנון של 5*8)
במתח התקדמתי די טוב (אבל שיניתי ממתח בנות שהייתי עושה עם 4 קילו למתח בנים שאני עושה עכשיו עם 10)
ולעומת זאת הסקוואט שלי יותר נמוך מבנצ' (שדווקא בו עשיתי 5*3)

מעדיף ללמוד מטעויות של אחרים חחח
למה אבל 10X10 זה בעיה?
תחפש בגוגל מה המשמעות של עומס יסף.
נפח כזה יגרום לאחד משני מצבים:
1. עבודה במשקל נמוך מאוד והתקדמות איטית שתאפשר לך להשלים את הסטים אבל לא תקדם אותך
2. עבודה במשקל מאתגר שיתיש אותך.

לצורך הדיון מה המשקל שלך היום ב 8*5 בבנץ׳ ועם איזה משקל אתה חושב לעשות 10*10?

• פותח/ת השרשור
תחפש בגוגל מה המשמעות של עומס יסף.
נפח כזה יגרום לאחד משני מצבים:
1. עבודה במשקל נמוך מאוד והתקדמות איטית שתאפשר לך להשלים את הסטים אבל לא תקדם אותך
2. עבודה במשקל מאתגר שיתיש אותך.

לצורך הדיון מה המשקל שלך היום ב 8*5 בבנץ׳ ועם איזה משקל אתה חושב לעשות 10*10?
90 ו70
ברור מתיש אבל התוכנית לא נועדה בשביל לעלות משקלי עבודה נטו לגדול ומזה מה שמעניין אותי

בתור המלצה גורפת הייתי ממליץ להתרחק מכל תכנית עם מרכיב קיצוני כלשהו (עצימות, תדירות, נפח וכו׳) בלי כמה שנים של נסיון טוב ו/או מאמן עם נסיון בתכנית הספציפית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית