אנדרול

MariuszMuscle

מושעה
156
8
נק' מוניטין:
-24
156
8
חבר'ה אני עוקב אחרי Larry Wheels
והוא אומר שהוא חי על אנדרול וטסטוסטרון שזה הלחם וחמאה שלו, עכשיו אני לא מבין הרי אנדרול אסור לקחת יותר מחודש בגלל רעילותו לכבד, אז מה כן נכון ואיך הוא באמת לוקח את המיקסר אנדרול טסטוסטרון לתקופות ארוכות?

אז הוא אומר...סו וואט

מניח שכדי לדעת מה ואיך תצטרך לשאול אותו
לא מכיר אותו...אך יש אגב אפשרות סבירה שזה המיקס המועדף עליו או שהוא משתמש בשניהם כמרכיבי חובה בכל סייקל ופרשנת אותו באופן לא מדוייק

• פותח/ת השרשור
אז הוא אומר...סו וואט

מניח שכדי לדעת מה ואיך תצטרך לשאול אותו
לא מכיר אותו...אך יש אגב אפשרות סבירה שזה המיקס המועדף עליו או שהוא משתמש בשניהם כמרכיבי חובה בכל סייקל ופרשנת אותו באופן לא מדוייק

הוא אמר שהוא On Gear all year ושהו משלב גם טרן ודיאנבול וסופרדרול ועוד דברים, אבל שהוא מוריד קצת הוא נשאר על אנדרול וטסטוסטרון כל הזמן כי זה הלחם וחמאה שלו

בוא נתחיל מזה שתיקח כל מה שאומרים ברשת בעירבון מוגבל, גם מה שנכתב כאן בפורום.
קשה לי להאמין שהוא על אנדרול כל השנה, אבל נניח וכן זה בטח במינון מאוד עדין וכמו שאמרו פה הוא בודק את הכבד שלו כל כמה חודשים.
דבר נוסף, יש אנשים שחומרים משפיעים עליהם בצורה שונה מכלל האוכלוסיה. אולי לארי ויילס ואנדרול זה זיווג משמיים ואולי הוא סתם מחרטט.

חבר'ה אני עוקב אחרי Larry Wheels
והוא אומר שהוא חי על אנדרול וטסטוסטרון שזה הלחם וחמאה שלו, עכשיו אני לא מבין הרי אנדרול אסור לקחת יותר מחודש בגלל רעילותו לכבד, אז מה כן נכון ואיך הוא באמת לוקח את המיקסר אנדרול טסטוסטרון לתקופות ארוכות?
הוא דיבר על מינון של אנדרול? יכול להיות שהוא לוקח מינון נמוך שלו, + משלב מנקי כבד כל השנה ובבדיקות דם (במידה והוא עושה בדיקות דם) הוא שומר על תפקודי כבד תקינים יחסית ברור לך שהוא לא לוקח אנדרול על בסיס קבוע כל השנה אבל כנראה שמשלב אותו במהלך השנה 2-3 פעמים ומגיב מצוין. הוא גם לא אמר אם הוא שותה אותו או מסניף אותו 😉 אם תסניף אנדרול אתה תבין שהוא עובד יותר חזק 🙄

הוא דיבר על מינון של אנדרול? יכול להיות שהוא לוקח מינון נמוך שלו, + משלב מנקי כבד כל השנה ובבדיקות דם (במידה והוא עושה בדיקות דם) הוא שומר על תפקודי כבד תקינים יחסית ברור לך שהוא לא לוקח אנדרול על בסיס קבוע כל השנה אבל כנראה שמשלב אותו במהלך השנה 2-3 פעמים ומגיב מצוין. הוא גם לא אמר אם הוא שותה אותו או מסניף אותו 😉 אם תסניף אנדרול אתה תבין שהוא עובד יותר חזק 🙄
יש גם injectable anadrol שרץ לא מעט בעולם הבילדינג..על אף שאנחנו פחות מכירים אותו..
ראיתי כמה סרטונים של ריץ פיאנה ועוד כמה שמדברים על זה

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה שתיקח כל מה שאומרים ברשת בעירבון מוגבל, גם מה שנכתב כאן בפורום.
קשה לי להאמין שהוא על אנדרול כל השנה, אבל נניח וכן זה בטח במינון מאוד עדין וכמו שאמרו פה הוא בודק את הכבד שלו כל כמה חודשים.
דבר נוסף, יש אנשים שחומרים משפיעים עליהם בצורה שונה מכלל האוכלוסיה. אולי לארי ויילס ואנדרול זה זיווג משמיים ואולי הוא סתם מחרטט.

לארי ווילס אמר שהוא לוקח 160 מ"ג אנדרול ביום

הוא לוקח מינון גבוה של 160 מ"ג אנדרול ביום

מה לדעתך האינטרס או אינטרס שיכול להיות?

כשאתה טוען משהו מופרך ומוגזם אתה יוצר באז, אנשים מדברים על זה ללא קשר אם הם מאמינים או לא, הוא מתפרסם עוד יותר מה שבסופו של יום מכניס לו יותר כסף.

אני לא אומר שהוא משקר, הוא רק מגזים ככל הנראה. אולי הוא לקח 160 מ״ג אנדרול תקופה מסויימת, אבל כל יום במשך כמה שנים? ✋🛑✋

אני מנסה להבין למה אתה לוקח כתבה שעשו עליו שהיה בן 21 והתכונן לתחרות , ומפיץ את הבשורה כאילו שהראיון הזה היה אתמול..

ראיינו אותו בגיל 21 ושם הוא דיבר על מה הוא לקח בעבר שהוא רק התחיל .(בתיכון בערך)
להלן הציטוט המדוייק עם דגשים במקומות החשובים שכנראה פיספסת(או שלא פיספסת אבל למען ההטרלה בחרת להתעלם מזה)

He discussed his past cycle of when he first started which includes the time he used Trenbolone, Dianabol, and a “clone” of Superdrol, all within the same sixteen week cycle.

בהמשך הוא גם מודה בזה שברוב "טיפשותו" חשב שלהזריק הרבה = יותר טוב.
הוא כמובן נמצא במקום אחר בחייו עכשיו ועובד עם טובי המומחים.
צאו מהסרט שהוא לוקח 150 מג אנדרול כל יום

הוא עובד מסודר במתכונות של 6 שבועות בדרך כלל , להלן ציטוט נוסף שלו
So this time, I’m starting six weeks out, only about a week ago, so my training numbers will be less. but it will peak, so when I get to the competition, I will feel stronger than I did in training
אסור לקחת יותר מחודש בגלל רעילותו לכבד
וואה.. אתה מעלה פה טענות רציניות,
אתה יכול להוכיח לי שזה יותר מזיק מאיבופרופן? או אקמול אולי?

אני חןשב שהדיון הזה מתחיל לשעמם עד שתעלה פה סרטון שאומר מה שאתה טוען או שהבנת שהוא אומר..

אנדרול וסופרדרול רעילים יותר לכבד מאוראליים אחרים!

לא כתוב בשום ספר שאסור יותר מחודש..אך מתוך אחריות וכאמצעי זהירות הרוב בוחרים שככה אם כי תמצא גם כאלה שמריצים גם לחודשיים וקצת יותר... מפה ועד ללעשות שימוש קבוע ממושך יש מרחק רב!
זה מטומטם ולא אחראי.(אוכל להראות לך סרטוני יוטיוב של בילדרים לא פחות מפורסמים שהיום הם ז"ל כי בניגוד למה שנדמה לך כנראה לא הכל מסתכם ב"שלח לי תמונה של הגוף שלך ונראה מה אתה יודע")

גם אני כשביקשתי מהרוםא כדורים כדי להיפטר מאיזו פטריה בציפורן ברגל הוזהרתי שהכדור עשוי לפגוע בתפקודי הכבד ובחרתי בכל זאת לעשות בו שימוש(מלווה כמובן בבדיקות תקופתיות לאורך הפרוטוקול)

יש גם injectable anadrol שרץ לא מעט בעולם הבילדינג..על אף שאנחנו פחות מכירים אותו..
ראיתי כמה סרטונים של ריץ פיאנה ועוד כמה שמדברים על זה
אני מכיר סטרואידים אוראלים שמגיעים בזריקות, יצא לי לקחת דיבול בזריקה החומרים האלה יותר חלשים מכדורים אבל כן פחות מזיק לכבד מכדורים.

אני מכיר סטרואידים אוראלים שמגיעים בזריקות, יצא לי לקחת דיבול בזריקה החומרים האלה יותר חלשים מכדורים אבל כן פחות מזיק לכבד מכדורים.
בגלל שבכדורים אתה מקבל כמות גדולה יותר של חומר פעיל ליום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית