הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רגליים

ziiivvvvv

משתמש מתחיל
84
6
נק' מוניטין:
6
84
6
היי,
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, פול-בודי
בתוך האימון אני עושה תרגיל רגליים, לחיצת רגליים
3-4 סטים כפול 12-15 חזרות..
אני 1.63 // 82 קילוגרם
אני בתהליך של ירידה במשקל וחיטוב, והמטרה שלי היא שיהיה קצת נפח אבל לא מתיימר להיות בודי-בילדר.
בכל אופן סגנון הלבוש שלי הוא אופנתי יותר ואני לובש רק מכנסיים רחבים, אבל הגעתי למצב שגם מכנס שהוא רחב שנקרא Wide-leg צמוד עליי ממש
יש לי רגליים גדולות מידי, וגם בתקופות שהייתי מאוד רזה עם אחוז שומן נמוך מידה גדולה הייתה צמודה עליי ממש.
בכל אופן, הפסקתי באימונים האחרונים לעבוד על הרגליים על מנת אולי לאבד שם מסת שריר(?)
האם זה דבר נכון לעשות או טעות מוחלטת?
אשמח לעצות.
תודה!

היי,
אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, פול-בודי
בתוך האימון אני עושה תרגיל רגליים, לחיצת רגליים
3-4 סטים כפול 12-15 חזרות..
אני 1.63 // 82 קילוגרם
אני בתהליך של ירידה במשקל וחיטוב, והמטרה שלי היא שיהיה קצת נפח אבל לא מתיימר להיות בודי-בילדר.
בכל אופן סגנון הלבוש שלי הוא אופנתי יותר ואני לובש רק מכנסיים רחבים, אבל הגעתי למצב שגם מכנס שהוא רחב שנקרא Wide-leg צמוד עליי ממש
יש לי רגליים גדולות מידי, וגם בתקופות שהייתי מאוד רזה עם אחוז שומן נמוך מידה גדולה הייתה צמודה עליי ממש.
בכל אופן, הפסקתי באימונים האחרונים לעבוד על הרגליים על מנת אולי לאבד שם מסת שריר(?)
האם זה דבר נכון לעשות או טעות מוחלטת?
אשמח לעצות.
תודה!
בלי תמונה זה דיון תאורטי...

הרגליים שלך גדולות בגלל מסת שומן ולא מסת שריר לפי מה שאני מבין? ז''א הרגלים גדולות בגלל הרבה שומן ולא מסת שריר אימתנית נכון?
אם ככה אין סיבה להפסיק לעבוד על רגליים אלא להמשיך לרדת במשקל וב% שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית