הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקיעה קלה בחיטוב

• פותח/ת השרשור Ohad625
  • פורסם בתאריך

Ohad625

משתמש מתחיל
237
53
נק' מוניטין:
114
237
53
אהלן, אני בערך 3 חודשים בחיטוב אחרי מסה ראשונה, הייתי 95 ק''ג על 1.84 ס"מ, כרגע אני שוקל 87.5 קילו מתקדם יפה רואה שנשמר גם רוב המסת שריר והכל..

אבל בשבוע וחצי הייתה לי תקיעה מסויימת וזה ביאס אותי לאללה. לפי הrmr שלי ביום מנוחה אני שורף 2500 קלוריות (יכול להיות שיותר הבנתי שיש מסת שריר יותר אז שורפים יותר אז אני לא יודע),+ אירובי ואימון משקולות 4 פעמים בשבוע יוצא שאני שורף בערך 2900-3000 קלוריות ביום, ואני כבר הרבה זמן על אותם קלוריות כל יום בערך 2300-2500 קלוריות ואם יש יום שאני שורף יותר אז משלים את הקלוריות האלה אוכל יותר, עד עכשיו כל הירידה הייתה סבבה והכל ועכשיו בשבוע וחצי האחרון נתקעתי על אותו משקל ואפילו המשקל הראה כמה מאות גרמים יותר..

יכול להיות שאני לא מחשב נכון ואולי אני שורף פחות? מה כדאי לעשות? ההעמסה האחרונה שלי הייתה בשבת שעברה, אני יודע שלוקח זמן למשקל ולפחמימות והנוזלים לרדת אבל זה היה כבר לפני 9 ימים זה אמור לרדת, ויום לפני השקילה לא אכלתי הרבה נתרן ופחמימות ועדיין זה אותו משקל.. תכננתי לעשות מחר עוד העמסה אבל אם המשקל אותו משקל אז אני כבר מתלבט אם לעשות אותה או לא מה אתם אומרים לעשות או לחכות עוד כמה ימים לראות מה קורה?

נ.ב אם מישהו מכיר תחליף לחמאת בוטנים טבעית שיהיה בערך אותם ערכים שומנים טובים וחלבון ברמה טובה כי בא לי לחדש קצת.. תודה רבה לעונים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין טעם לצאת לניטרלי עדיין לטעמי אתה יכול למשוך עוד, נסה לתת עוד שבוע ולראות אם יש תזוזה (תקפיד על הכמויות),
במידה ולא אפשר להתחיל לחשוב על לתסף אירובי / לקצץ קל'.

תודה רבה, נראה לי שזה מה שאעשה. אולי אפילו אני יתחיל לקצץ קצת בפחמימות יותר לכיוון 80-100 ביום וככה הירידה תהיה יותר טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית