הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

3*5 ל 5*5

מעניין ואז אני אעשה סקוואט 1*5 כבד ואחריו דד 1*5 כבד
מה תאה חושב להתחיל את זה מיד או להמשיך כרגע לעלות בב5 קילו בשבוע? (כרגע מתקדם די טוב)
אני ממליץ עכשיו.
אני הסברתי מה אני עושה עכשיו לא הטקסס
סיכמנו שעדיף לעבור תוכניל לפני כשל

וזה מתיש לעשות 3*5 מעדיף לסבול פעם אחת בשבוע מ5*5 ושאר השבוע קל
מה לדעתך שווה לי להשאר עם פעמיים?
אני חושב שכדאי יום נפח ויום עצימות, ולא הכלאה של שניהם.

עשית סלט אחד גדול מישמיש. אם הסקוואט לא כבד ואתה יכול להתקדם פעמיים בשבוע למה להעביר אותו להתקדמות שבועית?

• פותח/ת השרשור
עשית סלט אחד גדול מישמיש. אם הסקוואט לא כבד ואתה יכול להתקדם פעמיים בשבוע למה להעביר אותו להתקדמות שבועית?
כי זה לא באמת משנה את קצב ההתקדמות (5 קילו כל שבוע)
וברגע שאני נתקע בקצב אני יכול להשאר בדיוק עם אותה תוכנית רק להוריד ל2.5 קילו בשבוע

כי זה לא באמת משנה את קצב ההתקדמות (5 קילו כל שבוע)
וברגע שאני נתקע בקצב אני יכול להשאר בדיוק עם אותה תוכנית רק להוריד ל2.5 קילו בשבוע

אני לא חושב שיום הנפח יצור מספיק סטרס כדי לאפשר התקדמות של 5 קג יותר משבועיים שלושה. לעומת זאת אני כן חושב ש3×5 כל שלושה/ארבעה ימים כן יצור מספיק סטרס בשביל להתקדם ב2.5, וכשזה לא יעבוד תעבור לטקסס עם התקדמות של 2.5 פעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיום הנפח יצור מספיק סטרס כדי לאפשר התקדמות של 5 קג יותר משבועיים שלושה. לעומת זאת אני כן חושב ש3×5 כל שלושה/ארבעה ימים כן יצור מספיק סטרס בשביל להתקדם ב2.5, וכשזה לא יעבוד תעבור לטקסס עם התקדמות של 2.5 פעם בשבוע.
בסדר אני נשאר אבל מתחיל לשים חגורה כי זה מתיש

זה טוב. יותר טוב מהשלב של הדוגמאות לתוכניות (מה שהרוב ישר מדלגים אליו), זה להבין את העקרונות שלפיהם הדברים עובדים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית