הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

3*5 ל 5*5

אתה בטוח לא נכשל בגלל שאתה עושה מעט עבודה, זה הפוך לגמרי.

לדעתי, 2 אופציות, אחת אגרסיבית יותר ואחת פחות.

האגרסיבית:
יום שבת: 1×5×157.5
יום שני: מתח (כלום שקשור במשיכה בקיצור)
יום רביעי: 1×5×160

זה התקדמות של 5 קג בשבוע, לא פשוט, אבל אם לא כבד לך עדיין זה אפשרי.

הפחות אגרסיבית:
יום שבת: נפח דדליפט 2×5×80%
יום שני: מתח או כלום
יום רביעי: עצימות 1×5×157.5

אם התחלת באגרסיבית, כשזה לא יעבוד יותר המעבר הטבעי הוא לפחות אגרסיבית.

• פותח/ת השרשור
אפשר באמת, אבל למה לא לעשות תוכנית מתאימה יותר? כמו טקסס.
כי בטקסס אני מעלה פעם בשבוע ופה פעמיים
אתה בטוח לא נכשל בגלל שאתה עושה מעט עבודה, זה הפוך לגמרי.
יאללה אז המשיך אותו אימון רק דד סט אחד
והיום נכשלתי בסט השני אז יבוא טוב

אם המשקל מתקדם יותר מהר ממה שאתה מתחזק וכל אימון אתה בקושי סוגר את החזרות, אז ברור שכן. באופן כללי אני מעדיף לעשות שינויים לפני שהמשקל מרגיש מאוד כבד ולפני שכשל מגיע.
תעבור להתקדמות של פעמיים בשבוע.

כל מה שאתה עושה זה לא הסטייל שלי, קשה לי להמליץ. אבל בגדול הייתי מעדיף לקפוץ 7.5 בשבוע מאשר 2.5 באימון.

• פותח/ת השרשור
אם המשקל מתקדם יותר מהר ממה שאתה מתחזק וכל אימון אתה בקושי סוגר את החזרות, אז ברור שכן. באופן כללי אני מעדיף לעשות שינויים לפני שהמשקל מרגיש מאוד כבד ולפני שכשל מגיע.
תעבור להתקדמות של פעמיים בשבוע.
אני באותו ראש כמו שלך שאני מעדיף לעשות שינויים לפני שהמשקל מרגיש מאדו גבד או כשל
כרגע המשקל מרגיש די טוב (לא קל אבל לא כבד) אבל ספק שב170-180 זה ישאר ככה
סבבה הוריד לפעמיים בשבוע
כל מה שאתה עושה זה לא הסטייל שלי, קשה לי להמליץ. אבל בגדול הייתי מעדיף לקפוץ 7.5 בשבוע מאשר 2.5 באימון.
למה?
לא יותר קל לעלות כל אימון קצת מאשר פעם בשבוע הרבה?

אני באותו ראש כמו שלך שאני מעדיף לעשות שינויים לפני שהמשקל מרגיש מאדו גבד או כשל
סבבה הוריד לפעמיים בשבוע

למה?
אני רוצה לתרגל טכניקה עם המשקל המדובר שבוע שלם לפני שאני עולה למשקל כבד יותר.

סבבה הוריד לפעמיים בשבוע

למה?

ברגע ששלוש פעמים לא עובד, עוברים לפעמיים. אחר כך עוברים לפעם כל 4-5 ימים, אחרי זה כל שבוע ובהמשך גם כל שבועיים. לוגיקה.

@elchonon @StrongEnough
בסדר החלטתי להפסיק עם 3*5 פעמיים בשבוע (מעלה משקל פעמיים)
ואני עובר לטקסס כל שבוע מעלה 5 קילו
מה חושבים
מעולה, אבל תתכנן את המשקלים נכון.
לא כדאי להתחיל עם משקל כבד מידי, כי ככה בכל התוכנית תהרס לך הטכניקה.

אני התחלתי טקסס לדדליפט, סומו דדליפט, סקוואט ובוקס סקוואט, כולם עם עצירות (אתה יכול לראות בבלוג שלי, לבנץ' אני עושה תוכנית אחרת), אני עושה ביום עצימות 74% מRM1, וביום נפח 64%.

יום עצימות אצמד ל5 חזרות סט אחד למרות שלך הייתי ממליץ 3×3 או 3×2 ביום עצימות עם 80%.

5 ק"ג התקדמות זה בסדר, אבל הדדליפט הרבה יותר חזק מהסקוואט, תיתקע בסקוואט ראשון, וזה חבל, אז הייתי מתקדם ב7.5 בדדליפט אם יש לך בינהם פער גדול.

עדיף להתחיל תוכנית קל מידי מאשר כבד מידי.
בעצם, התחלתי כל כך קל, כי אני טס ויותר קל לי להכניס אימונים ככה. לך הייתי ממליץ להתחיל עם 3-4% יותר ממה שהצעתי.

2×5×80% ביום נפח

1×5 ביום עצימות

אם קל לך תתקדם ב5 קג, אם כבד אז 2.5. כשלא יכול לסגןר חמישיה תעבור ל2×3. אין צורך להעלות את משקל הנפח בכל שבוע.

• פותח/ת השרשור

אני התחלתי טקסס לדדליפט, סומו דדליפט, סקוואט ובוקס סקוואט, כולם עם עצירות (אתה יכול לראות בבלוג שלי, לבנץ' אני עושה תוכנית אחרת), אני עושה ביום עצימות 74% מRM1, וביום נפח 64%.

יום עצימות אצמד ל5 חזרות סט אחד למרות שלך הייתי ממליץ 3×3 או 3×2 ביום עצימות עם 80%.

5 ק"ג התקדמות זה בסדר, אבל הדדליפט הרבה יותר חזק מהסקוואט, תיתקע בסקוואט ראשון, וזה חבל, אז הייתי מתקדם ב7.5 בדדליפט אם יש לך בינהם פער גדול.

בעצם, התחלתי כל כך קל, כי אני טס ויותר קל לי להכניס אימונים ככה. לך הייתי ממליץ להתחיל עם 3-4% יותר ממה שהצעתי.

2×5×80% ביום נפח

1×5 ביום עצימות

אם קל לך תתקדם ב5 קג, אם כבד אז 2.5. כשלא יכול לסגןר חמישיה תעבור ל2×3. אין צורך להעלות את משקל הנפח בכל שבוע.

2×5×80% ביום נפח

1×5 ביום עצימות

אני רוצה לעבור לזה מה אתם אומרים על המשקלים שאני מתחיל בהם?
upload_2021-4-24_23-33-9.png

כרגע אני מעלה פעמיים בשבוע גם דד וגם סקוואט (הסקוואט היום עשיתי 115 3*5 לא היה כבד מידי)
דד 167.5 1*5 גם לא היה כבד מה אתם חושבים אני חושב להוסיף עוד סט דד באחד הימים מה אומרים (ככה שאני יוכל להמשיך לעלות 5 קילו בשבוע)

אני רוצה לעבור לזה מה אתם אומרים על המשקלים שאני מתחיל בהם?צפה בקובץ המצורף 65379

כרגע אני מעלה פעמיים בשבוע גם דד וגם סקוואט (הסקוואט היום עשיתי 115 3*5 לא היה כבד מידי)
דד 167.5 1*5 גם לא היה כבד מה אתם חושבים אני חושב להוסיף עוד סט דד באחד הימים מה אומרים (ככה שאני יוכל להמשיך לעלות 5 קילו בשבוע)
אני לא אוהב את ההזנחה של הדדליפט בטקסס, לכן הייתי מעדיף לעשות דדליפט וסקוואט בדיוק אותו תוכנית. יום נפח לסקוואט ודדליפט, ויום עצימות לסקוואט ודדליפט.
אחרי 5×5 סקוואט, עשה 5×5 דדליפט.

ולמה אתה עושה 5×3 בסקוואט? זה לא התוכנית.

• פותח/ת השרשור
אני לא אוהב את ההזנחה של הדדליפט בטקסס, לכן הייתי מעדיף לעשות דדליפט וסקוואט בדיוק אותו תוכנית. יום נפח לסקוואט ודדליפט, ויום עצימות לסקוואט ודדליפט.
אחרי 5×5 סקוואט, עשה 5×5 דדליפט.
מעניין ואז אני אעשה סקוואט 1*5 כבד ואחריו דד 1*5 כבד
מה תאה חושב להתחיל את זה מיד או להמשיך כרגע לעלות בב5 קילו בשבוע? (כרגע מתקדם די טוב)

ולמה אתה עושה 5×3 בסקוואט? זה לא התוכנית.

אני הסברתי מה אני עושה עכשיו לא הטקסס
אמרת שהסקוואט לא כבד אז למה לעבור להתקדמות שבועית?
סיכמנו שעדיף לעבור תוכניל לפני כשל

וזה מתיש לעשות 3*5 מעדיף לסבול פעם אחת בשבוע מ5*5 ושאר השבוע קל
מה לדעתך שווה לי להשאר עם פעמיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית