נק' מוניטין:
327
- 590
- 209
מתכנן לעבור לטקסס בעתיד רוצה לדעת איך כדאי לי לעשות את זה כרגע אני עושה 3*5 (מדובר על סקוואט)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר באמת, אבל למה לא לעשות תוכנית מתאימה יותר? כמו טקסס.רק הדד כבד אז להוריד את הדד ל1*5? כי אז זה לא בעיה להמשיך לעלות
כי בטקסס אני מעלה פעם בשבוע ופה פעמייםאפשר באמת, אבל למה לא לעשות תוכנית מתאימה יותר? כמו טקסס.
יאללה אז המשיך אותו אימון רק דד סט אחדאתה בטוח לא נכשל בגלל שאתה עושה מעט עבודה, זה הפוך לגמרי.
ולהתקדם פעמיים בשבוע זה בטוח עדיף!?כי בטקסס אני מעלה פעם בשבוע ופה פעמיים
כן, אחרת איך אני אמור לעקוף אותך?ולהתקדם פעמיים בשבוע זה בטוח עדיף!?
אני באותו ראש כמו שלך שאני מעדיף לעשות שינויים לפני שהמשקל מרגיש מאדו גבד או כשלאם המשקל מתקדם יותר מהר ממה שאתה מתחזק וכל אימון אתה בקושי סוגר את החזרות, אז ברור שכן. באופן כללי אני מעדיף לעשות שינויים לפני שהמשקל מרגיש מאוד כבד ולפני שכשל מגיע.
תעבור להתקדמות של פעמיים בשבוע.
למה?כל מה שאתה עושה זה לא הסטייל שלי, קשה לי להמליץ. אבל בגדול הייתי מעדיף לקפוץ 7.5 בשבוע מאשר 2.5 באימון.
אני רוצה לתרגל טכניקה עם המשקל המדובר שבוע שלם לפני שאני עולה למשקל כבד יותר.אני באותו ראש כמו שלך שאני מעדיף לעשות שינויים לפני שהמשקל מרגיש מאדו גבד או כשל
כרגע המשקל מרגיש די טוב (לא קל אבל לא כבד) אבל ספק שב170-180 זה ישאר ככה
סבבה הוריד לפעמיים בשבוע
למה?
לא יותר קל לעלות כל אימון קצת מאשר פעם בשבוע הרבה?
אני באותו ראש כמו שלך שאני מעדיף לעשות שינויים לפני שהמשקל מרגיש מאדו גבד או כשל
כרגע המשקל מרגיש די טוב (לא קל אבל לא כבד) אבל ספק שב170-180 זה ישאר ככה
סבבה הוריד לפעמיים בשבוע
למה?
לא יותר קל לעלות כל אימון קצת מאשר פעם בשבוע הרבה?
הלוואי שהייתי משמין לא יקרה ואני עושה כוח רק לרגלייםתזהר לא להשמין
מעולה, אבל תתכנן את המשקלים נכון.@elchonon @StrongEnough
בסדר החלטתי להפסיק עם 3*5 פעמיים בשבוע (מעלה משקל פעמיים)
ואני עובר לטקסס כל שבוע מעלה 5 קילו
מה חושבים
מעולה, אבל תתכנן את המשקלים נכון.
לא כדאי להתחיל עם משקל כבד מידי, כי ככה בכל התוכנית תהרס לך הטכניקה.
אני התחלתי טקסס לדדליפט, סומו דדליפט, סקוואט ובוקס סקוואט, כולם עם עצירות (אתה יכול לראות בבלוג שלי, לבנץ' אני עושה תוכנית אחרת), אני עושה ביום עצימות 74% מRM1, וביום נפח 64%.
יום עצימות אצמד ל5 חזרות סט אחד למרות שלך הייתי ממליץ 3×3 או 3×2 ביום עצימות עם 80%.
5 ק"ג התקדמות זה בסדר, אבל הדדליפט הרבה יותר חזק מהסקוואט, תיתקע בסקוואט ראשון, וזה חבל, אז הייתי מתקדם ב7.5 בדדליפט אם יש לך בינהם פער גדול.
עדיף להתחיל תוכנית קל מידי מאשר כבד מידי.
בעצם, התחלתי כל כך קל, כי אני טס ויותר קל לי להכניס אימונים ככה. לך הייתי ממליץ להתחיל עם 3-4% יותר ממה שהצעתי.
2×5×80% ביום נפח
1×5 ביום עצימות
אם קל לך תתקדם ב5 קג, אם כבד אז 2.5. כשלא יכול לסגןר חמישיה תעבור ל2×3. אין צורך להעלות את משקל הנפח בכל שבוע.
מעולה, אבל תתכנן את המשקלים נכון.
לא כדאי להתחיל עם משקל כבד מידי, כי ככה בכל התוכנית תהרס לך הטכניקה.
אני התחלתי טקסס לדדליפט, סומו דדליפט, סקוואט ובוקס סקוואט, כולם עם עצירות (אתה יכול לראות בבלוג שלי, לבנץ' אני עושה תוכנית אחרת), אני עושה ביום עצימות 74% מRM1, וביום נפח 64%.
יום עצימות אצמד ל5 חזרות סט אחד למרות שלך הייתי ממליץ 3×3 או 3×2 ביום עצימות עם 80%.
5 ק"ג התקדמות זה בסדר, אבל הדדליפט הרבה יותר חזק מהסקוואט, תיתקע בסקוואט ראשון, וזה חבל, אז הייתי מתקדם ב7.5 בדדליפט אם יש לך בינהם פער גדול.
עדיף להתחיל תוכנית קל מידי מאשר כבד מידי.
בעצם, התחלתי כל כך קל, כי אני טס ויותר קל לי להכניס אימונים ככה. לך הייתי ממליץ להתחיל עם 3-4% יותר ממה שהצעתי.
אני רוצה לעבור לזה מה אתם אומרים על המשקלים שאני מתחיל בהם?2×5×80% ביום נפח
1×5 ביום עצימות
אם קל לך תתקדם ב5 קג, אם כבד אז 2.5. כשלא יכול לסגןר חמישיה תעבור ל2×3. אין צורך להעלות את משקל הנפח בכל שבוע.
אני לא אוהב את ההזנחה של הדדליפט בטקסס, לכן הייתי מעדיף לעשות דדליפט וסקוואט בדיוק אותו תוכנית. יום נפח לסקוואט ודדליפט, ויום עצימות לסקוואט ודדליפט.אני רוצה לעבור לזה מה אתם אומרים על המשקלים שאני מתחיל בהם?צפה בקובץ המצורף 65379
כרגע אני מעלה פעמיים בשבוע גם דד וגם סקוואט (הסקוואט היום עשיתי 115 3*5 לא היה כבד מידי)
דד 167.5 1*5 גם לא היה כבד מה אתם חושבים אני חושב להוסיף עוד סט דד באחד הימים מה אומרים (ככה שאני יוכל להמשיך לעלות 5 קילו בשבוע)
מעניין ואז אני אעשה סקוואט 1*5 כבד ואחריו דד 1*5 כבדאני לא אוהב את ההזנחה של הדדליפט בטקסס, לכן הייתי מעדיף לעשות דדליפט וסקוואט בדיוק אותו תוכנית. יום נפח לסקוואט ודדליפט, ויום עצימות לסקוואט ודדליפט.
אחרי 5×5 סקוואט, עשה 5×5 דדליפט.
ולמה אתה עושה 5×3 בסקוואט? זה לא התוכנית.
סיכמנו שעדיף לעבור תוכניל לפני כשלאמרת שהסקוואט לא כבד אז למה לעבור להתקדמות שבועית?