טיפול בגינו ללא ניתוח

• פותח/ת השרשור ben9797
  • פורסם בתאריך

ben9797

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
אהלן,כבר מאז שהייתי בן 13-14 הגוף שלי התחיל לפתח גינו ובנוסף הייתי במשקל עודף הרבה מהזמן אז פחות שמתי לב לזה, בשנים האחרונות שהתחלתי להיכנס לכושר ולרדת באחוזי שומן, שמתי לב שהגינו בולט אצלי בעיקר בחזה ימין(מצורפת תמונה(תמונת מראה))
כרגע אני בן 24, לא משתמש בסטרואידים או דברים בסגנון, והלכתי לייעוץ אצל רופא והוא אמר שאין כל כך מה לעשות אם זה אבל קיימת אופציה לניתוח.
ניתוח לא על הפרק, אז אני שואל פה אם יש דרך לטפל בגינו שהיא לא ניתוח?

קבצים מצורפים

• ‏‏IMG_2383 - עותק.jpg
    ‏‏IMG_2383 - עותק.jpg
    KB 62 · צפיות: 344
אני מבין שלא נכנסת לקרוא..

Seven of ten patients experienced a decrease in the size of their gynecomastia due to tamoxifen (P less than 0.005). Overall, the decrease for gynecomastia for the whole group was significant (P less than 0.01). There was no beneficial effect of placebo (P greater than 0.1). Additionally, all four patients with painful gynecomastia experienced symptomatic relief. There was no toxicity. The reduction of breast size was partial and may indicate the need for a longer course of therapy

וזה ממחקר אחר שלא צירפתי
Size reduction with tamoxifen was only marginally significant for the entire group, but occurred in all three subjects who were initially in Marshall-Tanner stage III and in none of the three subjects who were initially in stage V.

שורה תחתונה זה יכול מאוד לעזור וזה צעד חכם לעשות לפני ששוקלים ניתוח.

כולם כולל כולם חוו ירידה כלשהי (אם כי לא תמיד משמעותית) בגודל הרקמה
Tamoxifen: a promising therapeutic option for gynecomastia - On Medicine
וזה לקינוח,

recent studies have suggested that it can also be used as an alternative to surgery to treat gynecomastia in men

אני מבין שלא נכנסת לקרוא..

Seven of ten patients experienced a decrease in the size of their gynecomastia due to tamoxifen (P less than 0.005). Overall, the decrease for gynecomastia for the whole group was significant (P less than 0.01). There was no beneficial effect of placebo (P greater than 0.1). Additionally, all four patients with painful gynecomastia experienced symptomatic relief. There was no toxicity. The reduction of breast size was partial and may indicate the need for a longer course of therapy

וזה ממחקר אחר שלא צירפתי
Size reduction with tamoxifen was only marginally significant for the entire group, but occurred in all three subjects who were initially in Marshall-Tanner stage III and in none of the three subjects who were initially in stage V.

שורה תחתונה זה יכול מאוד לעזור וזה צעד חכם לעשות לפני ששוקלים ניתוח.

כולם כולל כולם חוו ירידה כלשהי (אם כי לא תמיד משמעותית) בגודל הרקמה
Tamoxifen: a promising therapeutic option for gynecomastia - On Medicine
וזה לקינוח,

recent studies have suggested that it can also be used as an alternative to surgery to treat gynecomastia in men
אתה יכול להמשיך להעלות מחקרים שאתה דג ברשת..
מחקרים שסוברים ש... מלמדים על אפשרות ש.. וכו'
לא אומרים הרבה
לעניות דעתי אין היום שום מחקר רחב ומקיף שקובע ששימוש בטמוקסיפן מיתר את הצורך בטיפול כירוגי.
יהיה משמח שיוכח אחרת.
30% ירידה בנפיחות (במקרים נקודתיים שנבדקו..אם היו יותר בוודאי לא היו משתמשים בדוגמה זו)כאשר תמונות המחקר מלמדות על מקרה התחלתי מאוד לא אומרת כמעט כלום.

לטעמי רקמת שד שכבר נוצרה לא תעלם בוקר אחד בעקבות שימוש בטמוקסיפן.

אם טיפול מסוג זה יוכל לעזור לחלק מהפציינטים "לחיות טוב יותר עם העניין" אז סבבה לגמרי.
בדיוק כמו שיש כאלה שחיים עם קרע בגיד...במניסקוס או פריצת דיסק ולא רצים למנתח.
אבל חשוב to call a spade a spade

נערך לאחרונה:
לא עשיתי משהו מיוחד מדי בצבא,
אחרי השחרור התעסקתי בדברים קצת יותר "מובחרים".

אני לא יודע אם המנטליות מגיעה מההכשרה,אלא יותר מהחוויות עצמן והאירועים האמיתיים. שאת זה באמת חווים יותר ביחידות ולא בגדודים

אבל בנושא הזה, יש הבדל של שמיים וארץ מהרמה בצבא לרמה האזרחית.
שום דבר ממה שעשיתי בצבא לא הכין אותי לדרישות ולעומס ביחידות האזרחיות,פשוט טרלול רציני

הצבא הוא בדיחה אחת גדולה וגרועה,
הרמה עלובה ומגייסים כל טמבל להיות ״לוחם״.
שלא נדבר על הגיוס של ה ״לוחמות״ .... ילדות עם קוקיות בנות 18 שמה שמעסיק אותן זה מתי לצאת לבית לקוסמטיקאית לעשות לק... כן מידי פעם רואים איזו אבו גבר לסבית שחושבת שהיא גבר והיא יוצאת קצינים וכל המדינה מתרגשת איך בחורה יכולה להיות מג״ד... אלוהים אוהב אותה לכן לא יצא לה להיפגש אתי במעגל קרבות כי משם הדרך שלה הייתה קצרה מאוד לבית לווינשטיין והיא הייתה מבינה שאם היא מתלבשת כמו בן מדברת כמו בן ומריחה כמו בן לא הופך אותה לבן.
בתור אחד שעבר ב 5 יחידות ש 3 מהן ״אזרחיות״ כמו שקראת לזה, יכול להגיד בביטחון שצריך צבא מקצועי בדחיפות ולסגור את כל היחידות שקר המעורבות האלו.

בדחיפות ולסגור את כל היחידות שקר המעורבות האלו.
זה הבעיה האחרונה שלנו
זה שהצבא בדיחה אחת גדולה ולהפוך לצבא מקצועי זה מסכים איתך לגמרי אבל הבנות שתופסות אחת לחצי שנה מבריח סמים בדואי ביחידה מעורבת זה חלק קטן מאוד מהבעיה אם בכלל

זה הבעיה האחרונה שלנו
זה שהצבא בדיחה אחת גדולה ולהפוך לצבא מקצועי זה מסכים איתך לגמרי אבל הבנות שתופסות אחת לחצי שנה מבריח סמים בדואי ביחידה מעורבת זה חלק קטן מאוד מהבעיה אם בכלל

אתה יודע כמה כסף עולה להחזיק את היחידות האלו ושלא נדבר על כל הכסף שהולך על ההכשרה?
גם ככה הגדודים האלה לא אופרטיבים לשום מבצע, אז מה הטעם להחזיק אותם?!

זה מצטלם טוב ונותן רוח גבית לכל החרא הפמינסטי, חוץ מזה ביחידות מסויימות הם עושות אותה עבודה כמו ה"גברים" , לא כל משימה היא מבצע או מלחמה ויש דברים שהן עושות עבודה לא רעה בשגרה...
אתה יודע כמה כסף עולה להחזיק את היחידות האלו
מה שאני אומר, שביחס לבזבוז המטורף בצה''ל באופן כללי, היחידות המעורבות זה כסף קטן ולא עד כדי כך מהווה בעיה לעומת דברים אחרים לדעתי

אתה יודע כמה כסף עולה להחזיק את היחידות האלו ושלא נדבר על כל הכסף שהולך על ההכשרה?
תהיה בטוח שבסופו של יום זה שווה ומחזיר את ההשקעה

אני מסכים איתך.
יש יותר מדי יחידות שלא עושות שום דבר שמצדיק את ההשקעה בהם.
אפשר לקפל מיידית הרבה מאוד יחידות יעני מיוחדות. ובמקום כל החרא הזה פשוט להשקיע קצת יותר בחטיבות החיר.
את הייעוד של מגלן אפשר בחודש אחד להשליך על שלדג או מטכל , ואגוז לא עושים שום דבר שהגדס"ר לא יודע לעשות.
את רימון כבר עשו בשכל וסגרו.

"מזל" שמשקיעים שנה וחצי בלוחם מגלן ובסוף הוא בורח מילדה עם מספריים.
כי בקטע הזה טירוניות של מג"ב עושות עבודה יותר טובה
הודח לוחם שברח ממחבלת במקום לנטרל אותה
ומחזיר את ההשקעה
זה שהכרת בחורה בצבא זה לא נקרא להחזיר את ההשקעה

הצבא הוא בדיחה אחת גדולה וגרועה,
הרמה עלובה ומגייסים כל טמבל להיות ״לוחם״.
שלא נדבר על הגיוס של ה ״לוחמות״ .... ילדות עם קוקיות בנות 18 שמה שמעסיק אותן זה מתי לצאת לבית לקוסמטיקאית לעשות לק... כן מידי פעם רואים איזו אבו גבר לסבית שחושבת שהיא גבר והיא יוצאת קצינים וכל המדינה מתרגשת איך בחורה יכולה להיות מג״ד... אלוהים אוהב אותה לכן לא יצא לה להיפגש אתי במעגל קרבות כי משם הדרך שלה הייתה קצרה מאוד לבית לווינשטיין והיא הייתה מבינה שאם היא מתלבשת כמו בן מדברת כמו בן ומריחה כמו בן לא הופך אותה לבן.
בתור אחד שעבר ב 5 יחידות ש 3 מהן ״אזרחיות״ כמו שקראת לזה, יכול להגיד בביטחון שצריך צבא מקצועי בדחיפות ולסגור את כל היחידות שקר המעורבות האלו.
אני בתומי חשבתי שאתה משרת בצבא האל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית