הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

2 תרגילים ליד אחורית שעשיתי ונתפסו השרירים

daniel892

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
4
25
1
השאלה שלי כזאת בדרך כלל השרירים שלי לא נתפסים יום אחרי האימון כי כבר התרגלתי לאימונים והכל אחרי החזרה, עד עכשיו עשיתי מקבילים ועוד תרגיל במכונה שמורידים מוט קצר למעלה למטה לא יודע תשם, גיוונתי באימון אחרי שבוע בשני תרגילים אחרים בישיבה עם דאמבלים תרגיל אחד שאוחזים בדאמבל עם יד אחת ועושים מאחורי הראש 90 מעלות, ותרגיל אחר גם בישיבה שאוחזים בדאמבל עם שני הידיים ועושים מאחורי הראש ויום אחרי הרגשתי שנתפסה לי היד אחורית שוב, השאלה שלי האם זה נתפס בגלל המתיחה או מה יכולה להיות הסיבה שלא נתפס לי מהמקבילים ומהתרגיל במכונה?

זה נפתס בגלל שזה תרגיל אחר שמערב את השרירים מזוויות שונות ו/או בעומסים שונים על כל ראש של השריר התלת ראשי (יד אחורית). ייתכן וגם מערב שרירים מייצבים שונים שלא היו פעילים עד כה והם אלו שגם נתפסו בדרך. כך או כך, להתפסות של שריר אין שום ערך לגבי אפקטיביות האימון ולכן אין לייחס לכך חשיבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית