הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמר לי לוותר על אימון בייספס?

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
המאמן אמר לי לוותר על האימון.

שאלתי אותו שאלה כזאת.
אני עושה אימון לבייספס ושאני מסיים את האימון לא מרגיש שעבדתי עליו למרות שהגעתי לכמה כשלים בכמה סטים בודדים.

אימון שלי לבייספס.

קרוס אובר ביספס מוט ישר קרוס אובר 4 סטים 6 חזרות 5 פלטות לא רשום כמה משקל זה מחוק.

מוט w סטים 4 חזרות6 קילו 5 כל צד

פטישים קרוס אובר עם חבל 3 סטים 6 חזרות 32 קילו את ברכיאליס אני מרגיש גם לאחר אימון.

אתה מבין שאתה עושה באימון אחד את הנפח השבועי שלי לבייספס? אתה מגזים לגמרי
אתה עושה כנראה המון עבודה לא יעילה, תסדר את זה בצורה יותר נכונה

• פותח/ת השרשור
אתה מבין שאתה עושה באימון אחד את הנפח השבועי שלי לבייספס? אתה מגזים לגמרי
אתה עושה כנראה המון עבודה לא יעילה, תסדר את זה בצורה יותר נכונה

מה ? זה לא כל כך הרבה 2 תרגילים בסך הכל ואחד לברכיאליס.
בחלק האנצטרי אני עוד יורד לאט בכוונה כדי למקסם ועדיין לא מרגיש

זה לא משנה כמה תרגילים. אתה עושה 11 סטים לבייספס באימון, אני מניח שאתה לא בגודל של ארנולד אז אין צורך להגזים ככה. אתה תתקע את עצמך

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה כמה תרגילים. אתה עושה 11 סטים לבייספס באימון, אני מניח שאתה לא בגודל של ארנולד אז אין צורך להגזים ככה. אתה תתקע את עצמך
דווקא עוד הורדתי תרגיל אחד בבית הייתי עושה יותר

הידיים שלך לא יגדלו מתרגילים מבודדים לבייספס. זה סך הכל תוספת להשלמת נפח. לא המנה העיקרית.
מה שאר הדברים שאתה עושה?

• פותח/ת השרשור
הידיים שלך לא יגדלו מתרגילים מבודדים לבייספס. זה סך הכל תוספת להשלמת נפח. לא המנה העיקרית.
מה שאר הדברים שאתה עושה?
יש רשימה ממש ארוכה ואני גרוע בשמות אם תרצה אני אשלח בפרטי

השאיפה היא מסה אם אני טועה ? אולי פחות סט ויותר חזרות בטווח של 8/12?

אין שום קשר אם זה מסה או חיטוב.

הייתי הולך על 3 על 6-8 לכפיפה ה״כבדה״ (תרגיל ראשון)
3 על 10-12 לתרגיל השני.

במידה וחשוב לך להכניס ברכיאליס אתה יכול לתת עוד 2 על 12-15.

זה רק מבחינת החזרות.

בכל מקרה זה תלוי בשאר האימון שלך ובנפח השבועי.

נערך לאחרונה:
כדאי לבנות תוכנית שלוקחת בחשבון את הרמה שלך כמתאמן, שמאוד רלוונטי לרמת ההתאוששות שלך וכמה נפח עבודה הגוף צריך.

וגם לקחת בחשבון מטרות אישיות. לדוגמה, אותי לא מעניין בייספס, זה השריר הכי פחות שימושי בפאוורליפטינג, אבל בחור כמוך אולי מעדיף בייספס על פני קוואדס או שרירים אחרים.
חשוב לדעת את הדברים האלו כדי לא לחרוג מהעומס שהגוף יוכל להתאושש ממנו.

לצערי אין לי מספיק מידע, אבל בגדול אם אתיחס אליך כאדםעם שאיפות לפיתוח גוף במובן הקונבנציונלי של הדבר, ואתייחס אליך כמתאמן מתחיל לפי השאלה. יש כאן הרבה יותר מידי נפח, וטוב יותר תעשה אם תסתפק בשני תרגילים לבייספס פעמיים בשבוע, 3 סטים כל תרגיל ל10 חזרות בערך. שזה 12 סטים שבועיים.

או שפשוט תשכור את שירותיהם של אנשים שלמדו והתנסו, הרי זה המקצוע שלהם.

אני לא חושב שתמצא כאן בפורום מישהו עם נסיון כמו @OA בפיתוח גוף, אני בטוח שהוא ישמח לעזור כמו תמיד.

או שתחפש מאמן מקצועי אחר באזור שלך.

• פותח/ת השרשור
כדאי לבנות תוכנית שלוקחת בחשבון את הרמה שלך כמתאמן, שמאוד רלוונטי לרמת ההתאוששות שלך וכמה נפח עבודה הגוף צריך.

וגם לקחת בחשבון מטרות אישיות. לדוגמה, אותי לא מעניין בייספס, זה השריר הכי פחות שימושי בפאוורליפטינג, אבל בחור כמוך אולי מעדיף בייספס על פני קוואדס או שרירים אחרים.
חשוב לדעת את הדברים האלו כדי לא לחרוג מהעומס שהגוף יוכל להתאושש ממנו.

לצערי אין לי מספיק מידע, אבל בגדול אם אתיחס אליך כאדםעם שאיפות לפיתוח גוף במובן הקונבנציונלי של הדבר, ואתייחס אליך כמתאמן מתחיל לפי השאלה. יש כאן הרבה יותר מידי נפח, וטוב יותר תעשה אם תסתפק בשני תרגילים לבייספס פעמיים בשבוע, 3 סטים כל תרגיל ל10 חזרות בערך. שזה 12 סטים שבועיים.

או שפשוט תשכור את שירותיהם של אנשים שלמדו והתנסו, הרי זה המקצוע שלהם.

אני לא חושב שתמצא כאן בפורום מישהו עם נסיון כמו @OA בפיתוח גוף, אני בטוח שהוא ישמח לעזור כמו תמיד.

או שתחפש מאמן מקצועי אחר באזור שלך.

אני מאמן את כל השרירים ובכולם מרגיש גירוי אבל רק בייספס לא זה כל כל מוזר וזה לא שאני לא עושה טכניקה לא נכונה או משהו כזה אני מתאמן רק 4 אימונים בשבוע אז זה יוצא אותו נפח

בדיוק.
ותודה.

אגב, הרגשה של גירוי זה לא מדד לאימון טוב או פחות טוב.

הבייספס בפיגור? מבחינת היקפים / מראה?

• פותח/ת השרשור
בדיוק.
ותודה.

אגב, הרגשה של גירוי זה לא מדד לאימון טוב או פחות טוב.

הבייספס בפיגור? מבחינת היקפים / מראה?
מבחינת מראה וכולי לא הוא נראה יותר גדול כך אני חושב אבל זאת הצורה הטבעית שלו. אני יכול להגיד שגם אבדתי בו מסת שריר בחיטוב שעשיתי כי בהתחלה הוא היה גרוע. (יותר מידי לקח לי זמן למצוא את המאזן הנכון). העלתי תמונה זה ללא פאמפ או משהו כזה

קבצים מצורפים

• IMG_20210409_182735.jpg
    IMG_20210409_182735.jpg
    KB 92.5 · צפיות: 85
אם אני לא טועה אתה מתחרה במתח לא?
אם יש תחרות, אני משתתף.
היו כמה, ואפילו ניצחתי בכמה, לא בזכות הבייספס שלי, אלא בזכות הגב.

אם הייתי לוקח מתח ברצינות, כנראה שהייתי משקיע יותר בבייספס.

בבלוק של היפוטרפיה אני עושה בערך את כמות הסטים שרשמת בשבוע לבייספס, באמת שאין לך סיבה לתת כאן עבודת נפח ברמה כזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית