הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחמימות, השמנה והתערבות עם המורה

Tommy Shelby

משתמש פעיל
374
212
נק' מוניטין:
300
374
212
אז היום המורה שלי טענה בשיעור שפחמימה זה משמין ובמיוחד דברי מאפה(אל תשאלו איך הגענו לנושא), ניסיתי להסביר לה כמה מפגר זה נשמע אבל לא הצלחתי, אז הצעתי לה התערבות.
עכשיו במשך השבוע הקרוב אני צריך לאכול 2 פיתות ביום, היא אמרה שאשמין בלפחות קילו אחד, אני מצדי שילבתי את זה בערכים של התפריט הרגיל.
אני מניח שאנחנו יודעים מה תהיה התוצאה, אבל עדיין מעצבן אותי לשמוע באיזה מיתוסים מפגרים אנשים מאמינים

שים לב לזה,
במהלך הקורונה עשו כתבה בערוץ 12 על הרגלי התזונה של אנשים במהלך המגפה. אחד המרואיינים נשאל מה הוא חותך דבר ראשון כאשר רוצה לרדת במשקל והוא ענה ״פחמימה״ בלי לחשוב פעמיים. אח״כ נשאל שוב, מדוע הוא יוותר על פחמימה וההוא ענה ״כי יש בזה מלא שומן״.

המורה שלך במצב טוב יותר מאותו בחור 🙄

עכשיו במשך השבוע הקרוב אני צריך לאכול 2 פיתות ביום, היא אמרה שאשמין בלפחות קילו אחד, אני מצדי שילבתי את זה בערכים של התפריט הרגיל.
אני יכול לנחש שהיא תגיד שאתה משקר ולא באמת אכלת שתי פיתות כל יום, אלא אם תאכל אותן לידה

• פותח/ת השרשור
אני יכול לנחש שהיא תגיד שאתה משקר ולא באמת אכלת שתי פיתות כל יום, אלא אם תאכל אותן לידה
אני אוכל את הפיתות בבית ספר אז,
היא תנסה למצוא איך אני משקר, רק שלא תאשים אותי ב"פיצוי באירובי"

אני אוכל את הפיתות בבית ספר אז,
היא תנסה למצוא איך אני משקר, רק שלא תאשים אותי ב"פיצוי באירובי"
ברוב הפעמים למורות די קשה להודות שהן טועות כי הן אמורות ״לדעת הכל״, ככה שדי ברור שהיא תמצא איזה משהו אז תתכונן גם לזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית