הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארימידקס

WorkingoutA

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
מה המינון הכללי המומלץ להתחלה עם ארימידקס?
0.5מג יום כן יום לא -מומלץ?
סייקל של טסט אנתת 500מג וlgd-עשר מיליגרם.
ולאחר כמה זמן מומלץ לעשות בדיקות דם בשביל לקבל כיוון יותר טוב למינון? 3-4 שבועות יספיקו ?

אפשרי כמו שרשמת רק תתחיל משבוע 3.

כל עוד לא תרגיש רגישויות אין צורך לעשות בדיקת דם, תשמור את הבדיקה ללאחר ה PCT

אני הייתי נמנע מלקחת תרופות אם אין צורך, הבעיה שבלי בדיקות דם קשה לדעת אלא אם כן אתה חווה תופעות לוואי ברורות.
עשיתי סייקל דומה לשלך (ללא סארמס) למשך 16 שבועות ולא השתמשתי ב AI כי טפו טפו הכל היה תקין. אם יש לך גישה לבדיקות דם (רופא שמשחרר בקלות) אז תעשה.

אני הייתי נמנע מלקחת תרופות אם אין צורך, הבעיה שבלי בדיקות דם קשה לדעת אלא אם כן אתה חווה תופעות לוואי ברורות.
עשיתי סייקל דומה לשלך (ללא סארמס) למשך 16 שבועות ולא השתמשתי ב AI כי טפו טפו הכל היה תקין. אם יש לך גישה לבדיקות דם (רופא שמשחרר בקלות) אז תעשה.

מסכים איתך, בלי בדיקות דפ אי אפשר לדעת.
הבעיה עם סייקל הייבריד(סארם וטסט) הוא שהסארם:
1.מנצח את הטסט לקולטנים לכן יותר טסט חופשי
2.מרסק SHBG לכן עוד יותר טסט חופשי
3.טונה של טסט חופשי שווה טונה של המרה לאסטרוגן

לכן הסיכוי שהוא יצטרך AI הסייקל הזה מאוד גבוהה בהשוואה לסייקל טסט נקי.

מסכים איתך, בלי בדיקות דפ אי אפשר לדעת.
הבעיה עם סייקל הייבריד(סארם וטסט) הוא שהסארם:
1.מנצח את הטסט לקולטנים לכן יותר טסט חופשי
2.מרסק SHBG לכן עוד יותר טסט חופשי
3.טונה של טסט חופשי שווה טונה של המרה לאסטרוגן

לכן הסיכוי שהוא יצטרך AI הסייקל הזה מאוד גבוהה בהשוואה לסייקל טסט נקי.
אפשר הסבר על שלושת הסעיפים?

אפשר הסבר על שלושת הסעיפים?

בוודאי.

1.לסארמים יש binding affinity הרבה יותר גדול לקולטנים(hormone receptors) משמע שהם ינצחו את הטסטסטרון לשם ויצמדו לקולטנים, לטסט לא יהיה לאן ללכת או ״להיקשר״ לכו הוא יצוף בגוף/דם באחוזים גבוהים יותר מאשר אם חלק ממנו יקשר לקולטנים שיש בגוף האדם (טרפזים וכתפיים הפ העיקריים לכן כאלה שמשתמשים בחומרים יש כתפיים וטרפזיים כלכך מפותחים וזה סימן היכר).

2. חלק מתופעות לוואי שמתבטאות בבדיקות דם משימוש בסארמים הוא ריסוק טוטאלי של SHBG שזה בעצם המנגנון הטבעי של הגוף לאגור הורמונים ולשמור אותם בסוג של ״מחסן״ ליום גשום, מאחר והסארם מרסק את הערך הזה אז הגוף לא אוגר כלום ושוב יש יותר טסט חופשי מסתובב בדם.

3. ברגע שיש כלכך הרבה טסט חופשי בדם הגוף אומר מה אני צריך את כל זה ? בוא נתחיל להמיר חלק ממנו לאסטרוגן, וככל שיש יותר טסט חופשי בדם הגוף ימיר יותר לאסטרוגן.

לכן הסיכויים שבן אדם שעושה סייקל היברידי יצטרך AI הוא יותר גדול מאדם שעושה סייקל טסט סולו.

מקווה שעניתי לך על השאלה 😃

בוודאי.

1.לסארמים יש binding affinity הרבה יותר גדול לקולטנים(hormone receptors) משמע שהם ינצחו את הטסטסטרון לשם ויצמדו לקולטנים, לטסט לא יהיה לאן ללכת או ״להיקשר״ לכו הוא יצוף בגוף/דם באחוזים גבוהים יותר מאשר אם חלק ממנו יקשר לקולטנים שיש בגוף האדם (טרפזים וכתפיים הפ העיקריים לכן כאלה שמשתמשים בחומרים יש כתפיים וטרפזיים כלכך מפותחים וזה סימן היכר).

2. חלק מתופעות לוואי שמתבטאות בבדיקות דם משימוש בסארמים הוא ריסוק טוטאלי של SHBG שזה בעצם המנגנון הטבעי של הגוף לאגור הורמונים ולשמור אותם בסוג של ״מחסן״ ליום גשום, מאחר והסארם מרסק את הערך הזה אז הגוף לא אוגר כלום ושוב יש יותר טסט חופשי מסתובב בדם.

3. ברגע שיש כלכך הרבה טסט חופשי בדם הגוף אומר מה אני צריך את כל זה ? בוא נתחיל להמיר חלק ממנו לאסטרוגן, וככל שיש יותר טסט חופשי בדם הגוף ימיר יותר לאסטרוגן.

לכן הסיכויים שבן אדם שעושה סייקל היברידי יצטרך AI הוא יותר גדול מאדם שעושה סייקל טסט סולו.

תודה רבה!
ניכר שאתה בקיע/מבין

יש לך מה לאמר באשר לטיפול trt עם ג׳ל?

תודה רבה!
ניכר שאתה בקיע/מבין

יש לך מה לאמר באשר לטיפול trt עם ג׳ל?

בכיף, ברגע שנכנסתי לעולם של משפרי ביצועים התחלתי לחקור כמו משוגע, ואחרי שהתחלתי לבצע בדיקות דם והבנתי שהרבה מהתסמינים שיש לי קשורים לטסט נמוך אז עוד יותר חקרתי.

ג׳ל לא, זריקות כן.
אני על trt זריקות.
125מג בשבוע.

בוודאי.

חשבתי שסימן ההיכר השקוף ביותר זה חזה מפותח

מצטרף לפוסט
האם מדד גבוה(אך עדין בנורמה) של טסטוסטרון
יכול ״להחליש״ את המערכת החיסונית?

מצטרף לפוסט
האם מדד גבוה(אך עדין בנורמה) של טסטוסטרון
יכול ״להחליש״ את המערכת החיסונית?
לפי מחקרים שקראתי וציטוטים שנתנו בפורומים אחרים מחקרים נגעו רק בנושא של מעל הנורמה ולא עדיין בטווח הנורמה אבל אני אישית לא ממש מאמין לזה,

אם יש לאדם מערכת חיסונית חלשה אז היא תהיה חלשה בלי שום קשר לרמות טסט שיש לו בגוף פלוס כל המחקרים יחסית ישנים לא נעשו מחקרים חדשים בנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית