הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הנחות my protein

תסתכל על החצי כוס המלאה, זה עדיין זול יותר מכל אתר אחר..
כמו שהיה רשום
אשכרה כל כך פינקו אותנו בחצי שנה האחרונה שאפילו על מחירים כאלה אנחנו מתלוננים 😆
מעניין אם ההנחות המטורפת שלהם היו צעד שיווקי גאוני שהכניס אותם חזק לשוק הישראלי או שזו טעות שהם הולכים לשלם עליה בעתיד.
הם שילמו כבר בענק בגללי ובגלל @nlr666

הזמנתי קילו קרמל בראוני, קילו קרם ברולה ו2.5 קילו מוקה + 3 בקבוקי סירופ. רציתי להזמין עוד שק של קילו במקום הסירופ אבל זה עבר בממש קצת את ה75 דולר.

המתנות החינמיות לא באמת מעניינות אבל לקחתי את העוגייה וטבליות של קפאין.

כתוב שיש 32% אחוז כשקונים חלבון אבל משום מה זה קודם כל עושה את ההנחה של ה27% ואז כנראה 32% על היתרה. אבל שמתי לב שאפשר לשלב את זה עם BEAST. אז שני שקים של 2.5 קילו+שק קטן של 250 ג' ב242 + שייקר חינם. נראה לי דיל לא רע. אם לוקחים של 5 ק"ג אז בכלל יוצא 195 לשק.

upload_2021-4-24_14-57-38.png

upload_2021-4-24_14-58-25.png

כתוב שיש 32% אחוז כשקונים חלבון אבל משום מה זה קודם כל עושה את ההנחה של ה27% ואז כנראה 32% על היתרה. אבל שמתי לב שאפשר לשלב את זה עם BEAST. אז שני שקים של 2.5 קילו+שק קטן של 250 ג' ב242 + שייקר חינם. נראה לי דיל לא רע. אם לוקחים של 5 ק"ג אז בכלל יוצא 195 לשק.

צפה בקובץ המצורף 65369

צפה בקובץ המצורף 65370
יותר שווה ביסט עם משתמש חדש

אף פעם לא ניסיתי לפתוח משתמש חדש. חייב קוד הפניה של מישהו אחר ולעשות את זה מIP שונה?
לא, אתה פותח מייל חדש, פותח משתמש חדש ובדף שאתה פותח את המשתמש יש לך קוד להכניס למטה. תכניס את הקוד referral שיש לך וסיימת

רק יש בעיה אחת עם זה, אני גם עושה ככה.
אבל פתאום שאני קורא לעצמי שרון סלומון, רואים בכרטיס אשראי את השם שלי -.-
ככה שזה בעיה, אבל בעיקרון אפשרי לפתוח משתמשים, עשיתי עם חבר איזה מליון הזמנות כבר ( 2 בדרך כרגע ) עם האשראי שלי.

רק יש בעיה אחת עם זה, אני גם עושה ככה.
אבל פתאום שאני קורא לעצמי שרון סלומון, רואים בכרטיס אשראי את השם שלי -.-
ככה שזה בעיה, אבל בעיקרון אפשרי לפתוח משתמשים, עשיתי עם חבר איזה מליון הזמנות כבר ( 2 בדרך כרגע ) עם האשראי שלי.
הכל טוב אל תדאג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית