הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשכול הנחות my protein

טעמתי דיי הרבה.. הטעמים הכי טובים כדלקמן:
Cinnamon Danish
Golden syrup(טעמתי בינתיים סקופ אחד אז אם יימאס מהר, אין מושג)
Irish coffee
רשמתי לי, פעם הבאה שיהיו מבצעים באמת שווים אזמין משם.
עד אז אתפנק לי על המאסל פארם

באיזה מחיר יוצא מאסל פארם ב IHERB?
פעם אחרונה שראיתי המחירים שם לא יכולים להתחרות במייפרוטאין אבל הטעם של מאסל פארם זה ליגה אחרת ממייפרוטאין, לפחות השני טעמים שהיו לי (בננה וקרם עוגיות).

באיזה מחיר יוצא מאסל פארם ב IHERB?
פעם אחרונה שראיתי המחירים שם לא יכולים להתחרות במייפרוטאין אבל הטעם של מאסל פארם זה ליגה אחרת ממייפרוטאין, לפחות השני טעמים שהיו לי (בננה וקרם עוגיות).
כן
היה אז מבצע מטורף
עד כדי שפשע לא לקנות

מה הדיבור פה? יש הנחה מעניינת?
לא יצא לי לשתות חלבון איזה שנתיים, אולי אזמין עם הנחה טובה.

לפני כמה שנים (רבעון אחרון של השנה)
מופיע בפוסטים של מייק איפשהו
אה באייהרב? כן היה להם איזה יומולדת או משהו, קניתי אז 9 פאונד (4 קילו) של מאסל פארם ב 240 שקל. זול מאוד בשביל אייהרב אבל עדיין לא מתקרב למייפרוטאין עם מבצעים שווים - בבלאק פריידיי יצא לי 7.5 קילו ו מולטיויטמין ב 250
מה הדיבור פה? יש הנחה מעניינת?
לא יצא לי לשתות חלבון איזה שנתיים, אולי אזמין עם הנחה טובה.
אין כלום ושום דבר. פספסת את ההנחות הטובות
עדיין ההנחות כן שוות, עם 27% וקוד DREAM10 ומשתמש חדש אפשר לקנות 5 קילו באיזה 200 וקצת
לא יצא לי לשתות חלבון איזה שנתיים
אבל עזוב עד שיצאת מזה לא כדאי להידרדר שוב, תישאר טבעי עדיף 😁

אה באייהרב? כן היה להם איזה יומולדת או משהו, קניתי אז 9 פאונד (4 קילו) של מאסל פארם ב 240 שקל. זול מאוד בשביל אייהרב אבל עדיין לא מתקרב למייפרוטאין עם מבצעים שווים - בבלאק פריידיי יצא לי 7.5 קילו ו מולטיויטמין ב 250

עדיין ההנחות כן שוות, עם 27% וקוד DREAM10 ומשתמש חדש אפשר לקנות 5 קילו באיזה 200 וקצת

אבל עזוב עד שיצאת מזה לא כדאי להידרדר שוב, תישאר טבעי עדיף 😁

5 קילו 200 שקל זה זנות, השאלה אם הטעמים שווים את זה.

5 קילו 200 שקל זה זנות, השאלה אם הטעמים שווים את זה.
תקרא בפוסט הזה ותעשה חיפוש בפורום על myprotein יש הרבה שרשורי ביקורות. בגדול לדעתי ממה שניסיתי יש טעמים סבירים, סבירים פלוס, סבירים מינוס וגרועים.

אתם או תמימים מידי או צריכים שיעור או 2 בכלכלה
1. ההנחות זה טריקים שיווקים (מאוד משתלמים לנו ולהם), החלבון זה הלחם והחמאה שלהם. בגלל זה כל שאר המוצרים מתומחרים הרבה יותר יקר
2. אי אפשר להשאיר מבצעים של 40-60% לאורך זמן, זה היה באוויר כמה חודשים, תחכו כמה חודשים\לחג הבא וזה יחזור.
3. גם עם 22% הנחה, הם זולים בפער מכל מקום אחר

רוצים ביזיון? גשו לחנויות כושר בארץ ותראו כמה עולה אבקת חלבון.
ברור שאי אפשר להשאיר, אבל ממה שאני הבנתי, ביסט 52 היה קיים איזה שנה כמעט ( אני רק מדצמבר מכיר את הקוד ובעיקרון הפעם הראשונה ).
בקשר למשתלם להם, ברור שזה טריק שיווקי, אבל פתאום מדנה של 52 אחוז, תוך חודש וחצי מורידים ל30? ה40 מילא, אבל ככה מהר? אם היה עוד כמה חודשים הייתי מבין...

בכל מקרה עדיין אין להם מתחרים במחיר חחח , פשוט הישראלים הם גרידים ( מודה )
זה לפני הנחה (של כמה שיש עכשיו)
אנשים חכמים קונים כשיש הנחות גדולות ואוגרים קילוגרמים לימים קשים
לפני כמה חודשים קניתי 5 קילו ב170 ש''ח, תשווה למאסם פארם
הינ אפשרי 120 ש"ח ל5 קילו לפני כמה חודשים, אני וחבר יכלנו להזמין 10 קילו אם הדולר היה 246 ( אז היה 243 למכס לצערי )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית