G gal14100 משתמש מתחיל 2 0 נק' מוניטין: 0 0 2 0 17/4/21 #1 שלום, מתאמנת במכון כושר, נאמר לי שסקוואטים מרחיבים את הירכיים. האם זה נכון? איזה תרגילים אינם מרחיבים את החלק התחתון של הגוף? (לא מעוניינת להגדיל ירכיים/ ישבן). מעוניינת לחטב אבל ללא הגדלה. תודה.
שלום, מתאמנת במכון כושר, נאמר לי שסקוואטים מרחיבים את הירכיים. האם זה נכון? איזה תרגילים אינם מרחיבים את החלק התחתון של הגוף? (לא מעוניינת להגדיל ירכיים/ ישבן). מעוניינת לחטב אבל ללא הגדלה. תודה.
elchonon משתמש על 13,513 13,610 נק' מוניטין: 8,167 0 13,513 13,610 חדרי כושר מזדמנים 17/4/21 #2 גודל הירכיים שלך וכל אזור אחר בגוף, מורכבת בעיקר משריר ושומן. תעלי באחד מהם, והאזור הזה יגדל. תרדי באחד מהם, והאזור ירד. מראה מחוטב זה כשמסת השריר גבוה ביחס לשומן באזור שנמוך. בעיקרון לא הסקוואטים והשרירים שם יתנו לך מראה של ירכיים גדולות, זה מסת שומן, לפעמים בצירוף שריר. עבודה גם על פלג גוף עליון יתן לך מראה פרופורציונלי. אם את רוצה לעבוד על חלק ספציפי באזור הרגליים או המותניים, אפשר לבודד עם תרגילים מסוימים. אבל נדירים הם האנשים שאני חושב שכדאי להם לוותר על הסקוואט. נגיד ככה, אם היה לך 200 ק"ג סקוואט לסטים, הייתי יכול להבין למה את חוששת שהמסת השריר שצברת מהסקוואט נותן לך ירכיים רחבות מידי. Upvote 0 Downvote
גודל הירכיים שלך וכל אזור אחר בגוף, מורכבת בעיקר משריר ושומן. תעלי באחד מהם, והאזור הזה יגדל. תרדי באחד מהם, והאזור ירד. מראה מחוטב זה כשמסת השריר גבוה ביחס לשומן באזור שנמוך. בעיקרון לא הסקוואטים והשרירים שם יתנו לך מראה של ירכיים גדולות, זה מסת שומן, לפעמים בצירוף שריר. עבודה גם על פלג גוף עליון יתן לך מראה פרופורציונלי. אם את רוצה לעבוד על חלק ספציפי באזור הרגליים או המותניים, אפשר לבודד עם תרגילים מסוימים. אבל נדירים הם האנשים שאני חושב שכדאי להם לוותר על הסקוואט. נגיד ככה, אם היה לך 200 ק"ג סקוואט לסטים, הייתי יכול להבין למה את חוששת שהמסת השריר שצברת מהסקוואט נותן לך ירכיים רחבות מידי.
G gal14100 משתמש מתחיל 2 0 נק' מוניטין: 0 0 2 0 18/4/21 פותח/ת השרשור #3 תודה רבה על התשובה המפורטת.😃😃😃 Upvote 0 Downvote