הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית SS ותוצאותיה

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
אשמח לשמוע דעתכם (מנסיון / ידע ) מה ההשפעה של תוכנית SS לאדם שמחפש לפתח גוף .
אם בגלל שלא כל הגוף עובד אז לדוגמא הידיים ירדו לעומת איך שהתחיל , לא ירדו אבל לא יתקדמו .
שאר השרירים ישארו אותו דבר אולי שינוי קטן . מה לגבי הוספה 2 סטים באימון לידיים ?
והאם אדם שעושה מתח ללא תוספת משקל יהיה רלוונטי לעשות מתח בתוכנית כזאת שהוא לא מצליח לעלות משקלים / חזרות מאימון לאימון ? או פשוט להוסיף עוד תרגיל עזר לגב .

בקיצור, לטיעון הגנטי הזה אין מספיק כדי לקבוע שאדם X לא יוכל להיות מתחרה.

זה לא מה שטענתי לרגע, אם תעבור על ההודעה שלי שוב תראה שכתבתי שכמעט כל אדם בריא יכול להגיע לגוף אסטטי ו/או להיות חזק מאוד.

זה לא מה שטענתי לרגע, אם תעבור על ההודעה שלי שוב תראה שכתבתי שכמעט כל אדם בריא יכול להגיע לגוף אסטטי ו/או להיות חזק מאוד.
יש מצב, אני פשוט חושב שהמילה "גנטיקה" מאוד Vague, וזה נפלט לאנשים כתירוץ לכישלון שלהם.

יש מצב, אני פשוט חושב שהמילה "גנטיקה" מאוד Vague, וזה נפלט לאנשים כתירוץ לכישלון שלהם.

שמע, מי שמחפש תירוצים ימצא אותם בכל דמות ולא בהכרח גנטיקה. כמו שכתבתי, מי שיעבוד קשה ויעשה הכל כמו שצריך יראה תוצאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית