הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מעבר ממסה לחיטוב ולהפך

Ori1234

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
יש לי שתי שאלות,
הראשונה, תקופה ארוכה שאכלתי בצורה לא מבוקרת, הגעתי למשקל 75 בגובה של 180, אני מטבעי רזה ככה שדם במשקל הזה האחוז שומן שלא היה בסביבות ה11-15.
החלטתי לעשות חיטוב קצת, בלי לרדת למאזן ניטרלי ישר הורדתי את המאזן הקלורי והתחלתי לעקוב אחרי האוכל,
המטרה היומית הייתה
2000 קלוריות
חלבון 140
שומן 50
פחמימה 250.
ירדתי במשך כחודש וחצי חודשיים ל67 קילו.

עכשיו אני רוצה לעלות שוב חזרה אבל מבוקר ונקי יותר מהתקופה שבה העמסתי אוכל בלי בקרה. בלי לעבור למאזן ניטרלי עליתי דוך לחיובי, אני בערך שבועיים כבר אוכל 2800 קלוריות
שמתוכם
180 חלבון
350 פחמימות
80 שומן
( לרוב ראיתי שאני צורך 195 חלבון ושומן אזור ה60)
עברו שבועיים והמשקל לא משתנה, אז רציתי קודם לשאול איך ומה קורה בדיוק והאם יכול להיות שהניטרלי שלי גבוה ממה שחישבתי? (2500 בתקופה של 75 קילו)
והאם זה בסדר שעברתי ככה ישר מחיטוב למסה וההפך ללא תקופה של ניטרלי?

ושאלה נוספת, עכשיו במסה אני רוצה שתהייה כמה שיותר נקיה איך מומלץ לעשות את זה? ולגבי לחמים מה ההבדל בין הסוגים השונים לבן חום וכדומה? תודה רבה !

ירדת במשך חודש וחצי חודשיים 8 קילו שאתה על 2000 קלוריות ?
יש מצב שהספירת קלוריות שלך לא נכונה (כנראה גם כרגע שאתה במסה לא) ?

• פותח/ת השרשור
ירדת במשך חודש וחצי חודשיים 8 קילו שאתה על 2000 קלוריות ?
יש מצב שהספירת קלוריות שלך לא נכונה (כנראה גם כרגע שאתה במסה לא) ?
שבוע וחצי הייתי חולה עם הקאות אז קשה להתייחס לזה כי לא אגלתי כמעט בגלל זה, אני מודד את האוכל עם משקל ומשתמש באפליקציה MyFitnessPal

בכל מיקרה אם אתה במסה ורוצה עלייה כמו שיותר נקייה , תעשה פלוס קלורי לא גדול במיוחד ותתאמן טוב .
ואין חכם כבעל הניסיון המחשבונים זה הערכה זה לא מדויק בטוח לא לכל אדם , אם אכלת בדיוק 2800 ובמשך שבועיים לא עלית במשקל אז תוסיף עוד 300 קלוריות לתפריט . (דרך אגב לי זה נשמע המון ניטלרי 2800 אפילו בגדר לא הגיוני אבל שוב פעם אם באמת אכלת ככה כל יום במשך שבועיים ולא ירדת ולא עלית במשקל אז זה הניטרלי שלך .)

• פותח/ת השרשור
בכל מיקרה אם אתה במסה ורוצה עלייה כמו שיותר נקייה , תעשה פלוס קלורי לא גדול במיוחד ותתאמן טוב .
ואין חכם כבעל הניסיון המחשבונים זה הערכה זה לא מדויק בטוח לא לכל אדם , אם אכלת בדיוק 2800 ובמשך שבועיים לא עלית במשקל אז תוסיף עוד 300 קלוריות לתפריט . (דרך אגב לי זה נשמע המון ניטלרי 2800 אפילו בגדר לא הגיוני אבל שוב פעם אם באמת אכלת ככה כל יום במשך שבועיים ולא ירדת ולא עלית במשקל אז זה הניטרלי שלך .)

אני עושה המון המון ספורט יכול להיות שזו הסיבה.
תודה רבע אחי ועוד שאלה, לגבי סוגי הפחמימות, יש איזה יתרון כלשהו של לחם חום/דגנים לעומת לבן, למה יש ללחם לבן סטיגמה כזו של משהו שלא טוב לאכול? (שואל נטו מהבחינה של מסה נקייה )

אני עושה המון המון ספורט יכול להיות שזו הסיבה.
תודה רבע אחי ועוד שאלה, לגבי סוגי הפחמימות, יש איזה יתרון כלשהו של לחם חום/דגנים לעומת לבן, למה יש ללחם לבן סטיגמה כזו של משהו שלא טוב לאכול? (שואל נטו מהבחינה של מסה נקייה )
אני חייב להגיד שכשבדקתי בקטנה את הנושא לא ראיתי חסרונות אצל הלחם הלבן , אני אישית לא נמנע מלאכול לחם לבן לא בחיטוב ולא במסה לא רואה בו חסרונות -- תחדש לי אם כן . אני אישית לפעמים מעדיף לחם כוסמין כי יש בו מעט יותר חלבון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית