הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סידור תרגילים בfbw

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
שלום, אני עדיין נחשב מתאמן מתחיל אבל יש לי ידע בתחום וכוח בסיסי ביותר. אני מעוניין לבצע מספר תרגילים 3 פעמים בשבוע, הבעיה היא שאני לא מוצא את האיזון ביניהם. התרגיל הזה מעייף את זה, אני מתוסכל וחסר מוטיבציה. החלק העליון של הגוף הרבה יותר חשוב לי מהתחתון, רק מציין, התחתון הוא לשימור כוח. רוצה את כל התרגילים ברשותכם. הדבר הקטן שחשבתי עליו כדי לחסוך זמן זה סופרסט בין הבטן לפייספול.
התרגילים הם ( לא עפ סדר ):
מתח
בנצ פרס
מקבילים (עצימות בינונית - גבוהה)
בנט אובר רואן (החתירה)
סקוואט
אוברהד (עצימות גבוהה)
פייס פול גומייה (נפח מאשר עצימות)
הרמות רגליים על מתח (בטן)
אשמח שמישהו יעשה לי סדר, זמין לשאלות, תודה

נערך לאחרונה:
אם נוצר עומס באמצע אימון שמתיש אותך ברמה שאתה לא מסוגל לעשות את שאר תרגילים אז כדאי לעבור לAB / להוריד עומס .

• פותח/ת השרשור
אם נוצר עומס באמצע אימון שמתיש אותך ברמה שאתה לא מסוגל לעשות את שאר תרגילים אז כדאי לעבור לAB / להוריד עומס .

זה לא בדיוק מה ששאלתי, אין שום יתרון עבורי לעבור לab שאני עדיין מתחיל, בכל מקרה לא אוהב תוכניות מהסוג הזה

אתה יודע שגם AB אפשר לעשות 3 פעמים בשבוע פשוט לחלק שרירים אחרת שלא הכל יהיה באימון אחד בגלל עומס כמו שאתה מתאר .. ?

בכל מיקרה במידה ואתה מבצע 2 תרגילים לשריר גדול לדוגמא , הייתי עושה גיוון של תרגילים ותרגיל אחד קל יותר ולא מורכב ותרגיל אחד מורכב .
ניתן לעשות סופר סט בתרגילים הלא מורכבים של המכונות .
6 חזה - 4 מורכב לדוגמא בנץ , 2 מכונה בנץ/פרפר במכונה בשיפוע
6 גב - 4 מורכב מתח/בנט אובר , 2 מכונה חתירה/פולי
6 רגליים - 4 מורכב סקוואט, 2 מכונה כפיפת ירך במכונה
4 כתפיים - לדוגמא 3 מילטרי פרס , 1 הנפה לצדדים
2 יד קדמית כפיפה
2 יד אחורית פשיטה
בטן - 3 סטים

זה אם אתה עושה FBW , אם תרצה AB תחלק לך את הסטים שיכנס בפעמיים , אני היה לי מאוד מתיש כל הגוף ב3 פעמים ושינתי לAB ועדיין עושה 3 פעמים
החילוק אצלי זה

יום ראשון גב ,כתפיים, רגליים, ידיים
יום שלישי גב ,חזה, כתפיים/רגליים
יום חמישי חזה , ידיים , כתפיים/רגליים

ומכניס את הסטים בצורה כזאת שיהיה כמו FBW , שעדיין גב וחזה מקבלים 18 סטים לדוגמא , תלוי מה המטרה וכמה סטים שבועיים אני מתכוון לתת

מה מעייף את מה לא הבנתי?
תעשה בסדר שנוח לך ואתה מעדיף.

פשוט תשאיר את השרירים הקטנים לסוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית