הכנסה קלורית ב-4 DAY SPLIT ROUTINE

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
אני עובר מיום שישי לרוטינה של 4 ימים בשבוע( טקסס מתהוד 4 יומי), ורציתי לשאול כמה אני אמור להכניס קלוריות בערך? אני שוקל 122 קילו מ.ג כרגע. 3500-3700 קלוריות יספיק להמשיך להתחזק במסגרת שבועית או שצריך להעמיס יותר?
אני היום נכשלתי פעם שנייה בסקוואט( גם בBACK OFF סטים היה כשלון, הכל הרגיש פשוט מאד כבד). ודדליפט גם 165 קילו חזרה חמישית עליתי אבל לא הצלחתי לנעול(לא הרשתי שנשאר בי כוח), אז אני חושב שהגיע זמן להמשיך הלאה מ-SS.

אני לא איזה תזונאי אבל אני הייתי עובד בנייטרלי ושם לב בעיקר למספיק חלבון.
שים לב שאתה לא מתחיל אגרסיבי מידי את ה4 day split.

אם נכשלת בבק אוף זה אומר שאתה סוחב עלייך הרבה סטרס. אפילו שבוע קל יכול להיות טוב, או שתתחיל מעט נמוך מהמספרים שלך ותן לסטרס לרדת.

• פותח/ת השרשור
אני לא איזה תזונאי אבל אני הייתי עובד בנייטרלי ושם לב בעיקר למספיק חלבון.
שים לב שאתה לא מתחיל אגרסיבי מידי את ה4 day split.

אם נכשלת בבק אוף זה אומר שאתה סוחב עלייך הרבה סטרס. אפילו שבוע קל יכול להיות טוב, או שתתחיל מעט נמוך מהמספרים שלך ותן לסטרס לרדת.
כה אני כנראה אעשה שישי 130 קילו לחמישייה כבדה( זה יהיה אימון עצימות ראשון) ואז אני אכנס לשבת ראשון מנוחה ומיום שלישי אני אתחיל את הנפח ואת התוכנית.
DELOAD לכניסה לתוכנית עם 130 קילו זה סביר נכון?

• פותח/ת השרשור
איך היו נראים השבועיים האחרונים שלך?
הייתה התקדמות של 2.5 קילו בסקוואט עד 140 קילו. שם כבר התחלתי להרגיש תשוש ואז הוספתי BACK OFF והצלחתי למשוך עוד כמה אימונים רק עם 142.5x5 עם BACK OFF SETS והתחלתי להיכשל אז חזרתי על המשקל לראות מה קורה ועדיין מרגיש תשוש. כל שאר התרגילים הייתה התקדמות ואולי נשאר עוד טיפה לבנץ לדעתי.
בגדול:
רביעי-כבד
שישי-קל
ראשון-כבד
שני-מנוחה
שלישי-מנוחה

עשית 142.5 ל5 אז אני אני מניח שהבק אוף היה 135 בערך?

132.5×5 ביום הכבד
120×3×5 ביום נפח

נראה לי דיי סביר. לא הייתי מתחיל ישר מ5×5 בנפח ומגיע לזה בשלבים, קודם שבוע או שניים על שלושה סטים, ואז ארבעה, ובסוף חמישה. עוד דרך להוריד סטרס.

• פותח/ת השרשור
עשית 142.5 ל5 אז אני אני מניח שהבק אוף היה 135 בערך?

132.5×5 ביום הכבד
120×3×5 ביום נפח

נראה לי דיי סביר. לא הייתי מתחיל ישר מ5×5 בנפח ומגיע לזה בשלבים, קודם שבוע או שניים על שלושה סטים, ואז ארבעה, ובסוף חמישה. עוד דרך להוריד סטרס.
כן זה המשקלים, תודה

אתה שוקל 122 קג, על 1.7 מטר ואתה ממשיך להעמיס אלפי קלוריות בשביל משהו שהולך להיעלם לך תוך כמה חודשים בודדים מהרגע שתפסיק להתאמן (=כח), והכי גרוע, שכל הנזק הבריאותי הזה בכלל לא נחוץ בשביל להשיג אותו.
כל תא שומן שאתה מייצר הוא תא שומן שאתה לא תוכל להעלים בחיים, רק לרוקן מתוכן וזה אומר שאתה עלול להילחם בבעיות שמנה ובריאות רב החיים שלך בהמשך.

אין צורך כאדם טבעי לעשות "מאסה", הגוף לא הולך לנצל עשירית מהעודף הקלורי שאתה מעמיס עליו בשביל לבנות שריר ולהתאושש, תעשה טובה לעצמך ותכנס לחיטוב של 30 קילו, חיטוב שכמתאמן מתחיל אני מוכן להתערב שתראה עליה במשקלים במהלך הדרך גם ככה

והמעמולים
קח,שטוף ת'עיניים יא קבב של עזרא

WhatsApp Image 2021-05-10 at 10.53.39.jpeg

122 ק"ג על 1.70 ?

לא רוצה להטיף, אבל איפה הסדר עדיפויות שלך?
משפט מצחיק להגיד למישהו ...
זה בדיוק סדר העדיפויות שלו
במקום ה1 -- כוח .

דרך אגב אני לא דוגל בדרך שלו אבל אם זה מה שהוא רואה לנכון שטוב לו וזאת המטרה שלו , בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית