הכנסה קלורית ב-4 DAY SPLIT ROUTINE

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
אני עובר מיום שישי לרוטינה של 4 ימים בשבוע( טקסס מתהוד 4 יומי), ורציתי לשאול כמה אני אמור להכניס קלוריות בערך? אני שוקל 122 קילו מ.ג כרגע. 3500-3700 קלוריות יספיק להמשיך להתחזק במסגרת שבועית או שצריך להעמיס יותר?
אני היום נכשלתי פעם שנייה בסקוואט( גם בBACK OFF סטים היה כשלון, הכל הרגיש פשוט מאד כבד). ודדליפט גם 165 קילו חזרה חמישית עליתי אבל לא הצלחתי לנעול(לא הרשתי שנשאר בי כוח), אז אני חושב שהגיע זמן להמשיך הלאה מ-SS.

משפט מצחיק להגיד למישהו ...
זה בדיוק סדר העדיפויות שלו
במקום ה1 -- כוח .

דרך אגב אני לא דוגל בדרך שלו אבל אם זה מה שהוא רואה לנכון שטוב לו וזאת המטרה שלו , בהצלחה.

כוח על חשבון בריאות, מראה ואסתטיקה?
אפשר להגיע למשקלים יפים גם עם משקל גוף נורמלי ולא חסרות פה דוגמאות.

בכל מקרה, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, בהצלחה

אתה לא מחובר למציאות אה?
יצאתי מהשקע כנראה ...
אבל בגדול הבנאדם רושם על עצמו הוא 122 קילו , מה הוא לא יודע מה המשמעות של זה ?
ועוד הוא רושם שהוא אוכל 3500 קלוריות בערך ושואל אם להוסיף עוד כי הוא נתקע במשקלים ....

בגדול אין ספק שגם דעתי הוא צריך חיטוב ואם חשוב לו כלכך כוח שיקח מאמן שיוביל אותו להישגים בצורה הכי טובה בטוחה ומהירה.

זה לא העניין.
אין צורך לשקול ככה בשביל להיות חזק.
הוא לא סטרונגמן ולא מרים משקלים מטורפים או יוצאי דופן.

הבנץ' שלי עכשיו זהה למה שהיה ששקלתי 10 קילו יותר, והדדליפט של @nlr666 כמעט זהה למה שהיה לו כששקל 40 קילו יותר
ועוד הוא רושם שהוא אוכל 3500 קלוריות בערך ושואל אם להוסיף עוד כי הוא נתקע במשקלים ....
שזה ניטרלי שלי ואני שוקל 95.
הבעיה כנראה קצת יותר עמוקה

זה לא העניין.
אין צורך לשקול ככה בשביל להיות חזק.
הוא לא סטרונגמן ולא מרים משקלים מטורפים או יוצאי דופן.

הבנץ' שלי עכשיו זהה למה שהיה ששקלתי 10 קילו יותר, והדדליפט של @nlr666 כמעט זהה למה שהיה לו כששקל 40 קילו יותר

שזה ניטרלי שלי ואני שוקל 95.
הבעיה כנראה קצת יותר עמוקה
אני לא אומר שאתה לא צודק , פשוט נראה לי שהוא מבין שהוא יכול גם אחרת והוא בוחר בדרך הזו , הוא מבין שיש אנשים ששוקלים גם 90 קילו ומרימים את המשקלים שלו .

בכל מיקרה כנראה שאתה צודק ולא הייתי מחובר , מחבר מחדש : P

זה בדיוק סדר העדיפויות שלו
במקום ה1 -- כוח .
זה לא עניין של סדר עדיפויות, אלא של בורות שאף אחד לא טורח לתקן לו.

כאדם טבעי אין שום סיבה בעולם שתעשה "מאסה" של קרוב ל4,000 קלוריות, אתה סתם הולך להשמין ולפגוע לעצמך בבריאות ובמשך הזמן שבו אתה תוכל להתאמן, וכי כח לאדם טבעי זה יותר פונקציה של התמדה נפח אימון ועבודה טכנית, אז הדרך שלו לא משרתת את סדרי העדיפויות שלו (כח) בטווח הקצר ובטח שלא בטווח הארוך ובאופן מיותר לגמרי מובילה אותו לנזקים בריאותיים בלתי הפיכים כמעט (ייצור של תאי שומן עודפים)

אדם טבעי אין שום סיבה בעולם שתעשה "מאסה" של קרוב ל4,000 קלוריות
לא בהכרח אחי, כמו שרשמתי למעלה הניטרלי שלי הוא 3500 מלהתאמן 6 ימים בשבוע ולעבוד.
בכל מקרה אני רואה שגם אתה חזיר, רוצה לשחק פוטבול ? @nlr666

לא בהכרח אחי, כמו שרשמתי למעלה הניטרלי שלי הוא 3500 מלהתאמן 6 ימים בשבוע ולעבוד.

מקרים יוצאים מן הכלל ונסיבות יחודיות תמיד יהיו, ואני גם מניח שאתה לא 40% שומן כמו פותח האשכול (170 ס''מ, 122 קילו, עם משקלים של מתאמן מתחיל)

(170 ס''מ, 122 קילו, עם משקלים של מתאמן מתחיל)
והינה שוב הדיון הזה ...

כן יש הרבה מתאמנים מתחילים עם 165 דד ליפט ו140 סקוואט ...

המשקלים שלו מכובדים מאוד !!!!! וזה ממש לא משקלים של מתאמן מתחיל . מה שכן המשקל גוף גבוהה מידי לגובה שלו וכנראה האחוז ושמן שלו גובה יתר על המידה .

אדם שמפתח כוח יכול להרים את המשקלים האלה וגם יותר על 90 קילו משקל גוף.

כוח על חשבון בריאות, מראה ואסתטיקה?
אפשר להגיע למשקלים יפים גם עם משקל גוף נורמלי ולא חסרות פה דוגמאות.

בכל מקרה, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, בהצלחה
למה לעזעזל שהבריאות שלי תיפגע?(FURIOUSLIFT זה משתמש של אחי) אני לא סוחב על עצמי רק שומן כן? יש גם מסת שריר מכובדת ואין לי שום בעית בריאות. אני יושן אחלה, אני מרגיש אחלה.... אין לי בעיה לחטב כלל, כרגע זו לא המטרה שלי. אני צריך לסגור 180+ דדליפט ב4 החודשים הקרובים ולהביא את הסקוואט שלי לאזור 160+ קילו ובחיטוב אין מצב שאני אעשה זאת. ולמה לעזעזל כולם חושבים 122 קילו ישר עולה להם לראש מחלות לבד וכרס בגודל של דחפור?!

למה לעזעזל שהבריאות שלי תיפגע?(FURIOUSLIFT זה משתמש של אחי) אני לא סוחב על עצמי רק שומן כן? יש גם מסת שריר מכובדת ואין לי שום בעית בריאות. אני יושן אחלה, אני מרגיש אחלה.... אין לי בעיה לחטב כלל, כרגע זו לא המטרה שלי. אני צריך לסגור 180+ דדליפט ב4 החודשים הקרובים ולהביא את הסקוואט שלי לאזור 160+ קילו ובחיטוב אין מצב שאני אעשה זאת. ולמה לעזעזל כולם חושבים 122 קילו ישר עולה להם לראש מחלות לבד וכרס בגודל של דחפור?!

אם אתה אכן 170 ושוקל 122 אז אתה באחוז שומן גבוה מאוד, דבר המוביל לבעיות בריאות
כרס או לא כרס זה כבר עניין אם השומן שלך תת עורי או בטני, זה לא משנה
אם טוב לך אז תמשיך
רק אומר שאתה יכול להיות חזק גם במשקל 90 ק"ג

אתה יכול גם בחיטוב

אבל שוב,אם טוב לך ואתה מרוצה,מה הבעיה פה?

תשמע אני לא בא להטיף לך בנושא וגם אין לי מספיק ידע לגבי האם השמנה כשלעצמה פוגעת בבריאות (בד"כ אנשים שמנים עם בעיות בריאות גם לא עושים פעילות גופנית והתזונה שלהם חרא), רק נקודה אחת - זה שבגיל 23 אין לך בעיות בריאות ואתה מרגיש מצויין לא אומר שמה שאתה עושה לא יגרום לבעיות בריאותיות בגיל מבוגר יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית