הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם האימון קצר מדי?

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
שלום לכולם
לאחרונה יש לי דילמה, אני מסיים את האימון תוך שעה כולל בטן וחימום של 5 דק עם מתיחות
זמני מנוחה הם דקה וחצי בין סט לסט. מתאמן 4 פעמים בשבוע Ab
B:
גב : מתח פול דאון וחתירה 3 סטים כל אחד
יד קדמית biceps curls 3 סטים
ארבע ראשי 4 האמסטרינגס 4 ותאומים 3
A:
חזה: בנצ פרס פלט 4 סטים
בנץ פרס שיפוע 4 סטים
כתפיים : שולדר פרס דאמבלים 3 סטים
פשיטות לצדדים 3 סטים
יד אחורית: פולי 4 סטים
כל אימון לוקח לי שעה לכל היותר ואני לא יודע אם זה מספיק. לוקח קרוב לכשל כל תרגיל בסט ה 2+

אין זמן לאימון , אם אתה מגיע לכמות סטים וחזרות שאתה צריך בשביל המטרות שלך אז מה הבעיה ? רק תבדוק שאתה עושה מספיק סטים לפי המטרה שלך .. מה גם ששעה זה לא כזה מעט .
בנוסף אם אתה מצליח לסיים את הסט במנוחה קצרה מהסט הקודם אני חושב שזה מעיד שאתה יכול לעלות משקלים .

• פותח/ת השרשור
אין זמן לאימון , אם אתה מגיע לכמות סטים וחזרות שאתה צריך בשביל המטרות שלך אז מה הבעיה ? רק תבדוק שאתה עושה מספיק סטים לפי המטרה שלך .. מה גם ששעה זה לא כזה מעט .
בנוסף אם אתה מצליח לסיים את הסט במנוחה קצרה מהסט הקודם אני חושב שזה מעיד שאתה יכול לעלות משקלים .
זאת אומרת שאם אני יכול לנוח דקה בין סט לסט ולהרים אותו דבר זה אומר לעלות משקלים?
מה זה מספיק?
רק אתה יודע אם זה מספיק לך.
יכול להיות 40 דק׳ ויכול להיות שעתיים.
הזמני מנוחה טובים?

זאת אומרת שאם אני יכול לנוח דקה בין סט לסט ולהרים אותו דבר זה אומר לעלות משקלים?
ברור ! אם אתה נח דקה ויכול לעשות את אותו סט אני חושב שאתה אפילו לא על 80 אחוז משקל יכולת . אולי אני טועה אתה מכיר את עצמך אבל תבדוק את זה .

• פותח/ת השרשור
ברור ! אם אתה נח דקה ויכול לעשות את אותו סט אני חושב שאתה אפילו לא על 80 אחוז משקל יכולת . אולי אני טועה אתה מכיר את עצמך אבל תבדוק את זה .
תודה רבה מלך.
מה הזמני מנוחה האידיאליים אחרי סט של כשל או קרוב לכשל ובמעבר בין תרגיילים

תודה רבה מלך.
מה הזמני מנוחה האידיאליים אחרי סט של כשל או קרוב לכשל ובמעבר בין תרגיילים
תנוח עד שאתה יכול לעשות עוד סט שלם . הדבר החשוב בבניית תוכנית זה לא רק הבחירת תרגילים אלא תוכנית עצמה - הכוונה בתוכנית זה תכנון עבודה , לדוגמא לעלות משקלים מאימון לאימון , כל שבוע , אחת לשבועיים או איך שנוח לך . לעלות מספר סטים , לעלות מספר חזרות .

לעשות תוכנית של עליית התנגדות שיהיה גירוי גבוהה יותר לשריר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית