הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אני יכול להתחיל חיטוב?

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
אני יודע שאת זה אני אמור לשאול את עצמי אבל אני לא מספיק מנוסה. זה אני היום אחרי ארוחת בוקר:

וזה אני לפני חודשיים:

אני בפניי דילמה עכשיו. אני כרגע מתאמן במשקל גוף, אני מרגיש כל כך כבד ולא נעים. לא כיף לי. זה יותר קורה באימונים, היומיום אפילו מרגיש די שחיף כי הולך עם חולצות רחבות (ביהס). המטרה היא לשלוט בתרגילי הבסיס, לפחות 20 מתח ומקבילים בטכניקה טובה ורק לאחר מכן להוסיף משקלים (וסט משקל, גם כחלק מההכנה לצבא, אני צריך לשקול פחות על מנת לרוץ מהר יותר).
כרגע 77.5קג על 182סמ+-. מה העצה שלכם? להמשיך? לרדת לאזור ה72? אשמח לתשובות ענייניות
תודה לכם
@Sergio_Katz
@OA @McGregor @ @Ben2648

אני יודע שאת זה אני אמור לשאול את עצמי אבל אני לא מספיק מנוסה. זה אני היום אחרי ארוחת בוקר:

וזה אני לפני חודשיים:

אני בפניי דילמה עכשיו. אני כרגע מתאמן במשקל גוף, אני מרגיש כל כך כבד ולא נעים. לא כיף לי.
@Sergio_Katz
@OA @McGregor @ @Ben2648

תתחיל חיטוב.

הייתי נותן חיטובון ממש קצר של עד חודש, כדי לא להיות שלד עצמות כמובן.

משם תרביץ כמה חודשיים על נייטרלי, בגלל שכמעט ואין לך מסת שריר הגוף יבוא לקראתך בתור אחד שמתחיל אימוני התנגדות, אז גם אם תהיה במאזן נייטרלי תצליח לצבור כמות שריר סבירה, ואז תתחיל להיכנס למסה, אתה תראה פלאים.

חוץ מיזה שזה תלוי בך אז אם אתה מרגיש לא בנוח אם איך שאתה אז אין פה שאלה וכמובן חיטוב .
אבל אם אתה לא מביע דיעה ורק שואל מה אתה צריך , למה לעשות חיטוב ? לדעתי יכול למשוך עוד לא מעט במסה , הייתי ממליץ על מסה נקייה .

• פותח/ת השרשור
חוץ מיזה שזה תלוי בך אז אם אתה מרגיש לא בנוח אם איך שאתה אז אין פה שאלה וכמובן חיטוב .
אבל אם אתה לא מביע דיעה ורק שואל מה אתה צריך , למה לעשות חיטוב ? לדעתי יכול למשוך עוד לא מעט במסה , הייתי ממליץ על מסה נקייה .

קצת

קשה לי עם המסה הנקייה הזו, לא ככ הולך לי ומדי

פעם היא קצת יותר מנקייה 😃

הייתי נותן חיטובון ממש קצר של עד חודש, כדי לא להיות שלד עצמות כמובן.

משם תרביץ כמה חודשיים על נייטרלי, בגלל שכמעט ואין לך מסת שריר הגוף יבוא לקראתך בתור אחד שמתחיל אימוני התנגדות, אז גם אם תהיה במאזן נייטרלי תצליח לצבור כמות שריר סבירה, ואז תתחיל להיכנס למסה, אתה תראה פלאים.

אבל מה יתן חיטוב של חודש? להוריד את ה2קג האלו ומשם ניטרלי?
תתחיל חיטוב.

עד מתי, בערך? דרך אגב, כמה א.ש אני כרגע?

קצת

אז מה אתה מציע ? לעשות מסה מלוכלכת ולעלות סתם בשומן ? לעשות חיטוב ואז .. ? יהיה יותר קל לעשות מסה ? החלטה שלך מה שנוח לך תעשה.

קצת

לתת לך הרגשה טובה, זה יותר למיינדסט, אתה כמובן יכול להתחיל עכשיו נייטרלע ולצבור אחלה מסת שריר ומשם להתקדם למסה מבוקרת וטובה.

קצת

כשמצבעים חיטוב יש כמה סיבות:
1) כשמגיעים למסת השריר הרצויה, ואז נשאר לחטב.
2) כשמרגישים לא בנוח עם הגוף ורוצים להחזיר את השייפ.
כמה זמן חיטוב? כמה שאתה רוצה לחטב, יכול לקחת לך חודש ויכול לקחת שלושה חודשים.
זה גם מאוד תלוי בגירעון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית