הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסוכן בחיטוב? נחוץ?

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
סורי שאני פותח עוד נושא זה פשוט שאלה אחרת ששכחתי לשאול.
אני בחיטוב המטרה לצמצם שריפת שריר ולרדת עד ל 15-14 אחוז שומן(כרגע על כ 18-19) ואז לחזור למסה נקייה.
השאלה שלי היא האם 2.6 גרם חלבון למשקל גוף זה מסוכן? הכרחי? או פשוט נורמאלי ורגיל וניתן לעשות את זה?
2000 קלוריות יומי שכולל 179 גרם חלבון 56 גרם שומן ו 200 פחמימה .
תודה מראש.
אשמח שתרשמו אם קיימים סיכונים למצב כזה מהם וכאם קיימים יתרונות למצב כזה מהם.

אין סיבה לאכול מעל 2.2 גרם חלבון פר משקל גוף.
זה לא יעזור לך או לאף אחד, זה לא שתאכל יותר חלבון ככה לא תרד במסת שריר בכלל. גרעון של 500 עם 1.6-2.2 גרם חלבון פר משקל גוף וזהו.
אין סכנה ואין יתרונות

לא מסוכן
לא הכרחי

יתרונות קיימים, אך לא משהו משמעותי. כמו שכתבו לך, 2 עד 2.2 גרם פר 1 קילו משקל גוף זה מספיק בהחלט.

סורי שאני פותח עוד נושא זה פשוט שאלה אחרת ששכחתי לשאול.
אני בחיטוב המטרה לצמצם שריפת שריר ולרדת עד ל 15-14 אחוז שומן(כרגע על כ 18-19) ואז לחזור למסה נקייה.
השאלה שלי היא האם 2.6 גרם חלבון למשקל גוף זה מסוכן? הכרחי? או פשוט נורמאלי ורגיל וניתן לעשות את זה?
2000 קלוריות יומי שכולל 179 גרם חלבון 56 גרם שומן ו 200 פחמימה .
תודה מראש.
אשמח שתרשמו אם קיימים סיכונים למצב כזה מהם וכאם קיימים יתרונות למצב כזה מהם.
אם אתה אוכל כדי לשבוע, או שזה מגיע לערכים המצויינים אז כן אתה יכול לאכול.
זה לא מה שישפיע על השרירים שלך.
בנוסף, עודף חלבון לא יגרום לגוף שלך לפתח יותר שריר, או לשמר אותו. הוא פשוט יעביר אותו לתהליכים נוספים בגוף.

• פותח/ת השרשור
אם אתה אוכל כדי לשבוע, או שזה מגיע לערכים המצויינים אז כן אתה יכול לאכול.
זה לא מה שישפיע על השרירים שלך.
בנוסף, עודף חלבון לא יגרום לגוף שלך לפתח יותר שריר, או לשמר אותו. הוא פשוט יעביר אותו לתהליכים נוספים בגוף.
אני רוצה לאכול פחות פחמימה זו הסיבה שבעצם העלתי עוד חלבון.
לא מסוכן
לא הכרחי

יתרונות קיימים, אך לא משהו משמעותי. כמו שכתבו לך, 2 עד 2.2 גרם פר 1 קילו משקל גוף זה מספיק בהחלט.
כל עוד זה לא מסוכן אני מבין שלא קיימת פה בעייתיות נכון? העלתי חלבון כדי להוריד פחמימה כעקרון

אני רוצה לאכול פחות פחמימה זו הסיבה שבעצם העלתי עוד חלבון.

כל עוד זה לא מסוכן אני מבין שלא קיימת פה בעייתיות נכון? העלתי חלבון כדי להוריד פחמימה כעקרון
כמו שאמרתי, אין שום בעיה. תאכל מה שאתה אוהב, כל עוד אתה לא מתכנן לעלות לבמות (שאז כבר תיקח מאמן צמוד) אתה יכול לאכול כל מה שאתה רוצה כמה שאתה רוצה (בהתאם לנתוני מטרה).

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, אין שום בעיה. תאכל מה שאתה אוהב, כל עוד אתה לא מתכנן לעלות לבמות (שאז כבר תיקח מאמן צמוד) אתה יכול לאכול כל מה שאתה רוצה כמה שאתה רוצה (בהתאם לנתוני מטרה).
תודה רבה לך.
שאלה נוספת כדי לא לחנוק תפורום בנושאים שלי, איך אני יכול לדעת האם אני באמת יורד באחוזי שומן? והאם ירידה בא.ש בהכרח אומרת עלייה במסת השריר?

תודה רבה לך.
שאלה נוספת כדי לא לחנוק תפורום בנושאים שלי, איך אני יכול לדעת האם אני באמת יורד באחוזי שומן? והאם ירידה בא.ש בהכרח אומרת עלייה במסת השריר?
שריר תופס פחות נפח בגוף.
ראה קישור:
קילו שריר קילו שומן - Google zoeken תמדוד היקפים, בטן במצב נטרלי (אתה לא מכניס אותה, לא מפעיל שריר ולא מוציא).
ידיים בייספס ואמה במצב שריר.
מותניים גם אפשרי - אבל לא חייב.
חזה, ורגליים ירכיים - החלק העבה ביותר, ושוק. כמובן בשריר.
אתה תראה את הירידה ניכרת גם במשקל וגם בהיקפים האלה.
האמת, שלא נתקלתי בשום מחקר שמוכיח 100% שבמידה ותבצע חיטוב אתה לא יכול לעלות בשריר. (תלוי בגירעון אבל זה פחות או יותר).

• פותח/ת השרשור
שריר תופס פחות נפח בגוף.
ראה קישור:
קילו שריר קילו שומן - Google zoeken תמדוד היקפים, בטן במצב נטרלי (אתה לא מכניס אותה, לא מפעיל שריר ולא מוציא).
האמת, שלא נתקלתי בשום מחקר שמוכיח 100% שבמידה ותבצע חיטוב אתה לא יכול לעלות בשריר. (תלוי בגירעון אבל זה פחות או יותר).
מה בעיצם ההיקף אומר לי? ככל שההיקף של בייספס יותר קטן זה יותר טוב? ואיך לפי זה אני מסיק לגבי אחוז שומן?

מה בעיצם ההיקף אומר לי? ככל שההיקף של בייספס יותר קטן זה יותר טוב? ואיך לפי זה אני מסיק לגבי אחוז שומן?
יותר בכיוון של היקפף מותניים ובטן, וגם רגליים. ידיים זה יותר שכיח. אבל רצוי כמה שיותר אינפורמציה לגבי התהליך שהגוף עובר בחיטוב.
אחוז שומן לרוב יעניין אותך כשתתחיל לראות עצמות מתבלטות במראה/תמונות. אני פחות יודע לתת הערכת א.ש.

[

@Allāh The Great מתאים לו התכנית של 764 לא?
או 9299
תשמע אני לא מכיר את הבחוור,
לתוכנית הראשונה אתה חייב חוסן נפשי מטורף - יש כאלו שפשוט אכלו מיזה פוסט טראומה.
בתוכנית השניה חוסן פיזי - יש כאלו שפשוט התעלפו בדרך לעבודה מהעומס....
שינסה אבל תמליץ לו בפרטי עדיף

תשמע אני לא מכיר את הבחוור,
לתוכנית הראשונה אתה חייב חוסן נפשי מטורף - יש כאלו שפשוט אכלו מיזה פוסט טראומה.
בתוכנית השניה חוסן פיזי - יש כאלו שפשוט התעלפו בדרך לעבודה מהעומס....
שינסה אבל תמליץ לו בפרטי עדיף
תכלס.. אז 451/331 בפיצולים , עדיף למקרה הזה

אני אישית אוהב לכוון ל2.5 גרם חלבון כל יום, יותר נוח לי.
@frozen למי שעל חומרים, נחוץ או מומלץ יותר חלבון? מכיר כאלו שעם פי 3-4 חלבון.

@frozen למי שעל חומרים, נחוץ או מומלץ יותר חלבון? מכיר כאלו שעם פי 3-4 חלבון
בתכלס,אפשר פחות חלבון.
מעבר לזה ששום מחקר ,כולל מטא אנליזות,לא מצא תועלת לכמות מעל 1.6, על חומרים סינטזת החלבון מוגברת והמאזן החנקתי מוגבר.
בעקבות זה הגוף ידע לנצל יותר מהחלבון שאתה מכניס(לנרקומנים שפה)

אין בעיה עם הכמות חלבון הזאת בכלל
מבחינת מסת שריר אין יתרונות אבל יש יתרונות אחרים כמו אפקט תרמוגני ושובע

שריר תופס פחות נפח בגוף.
ראה קישור:
זה מיתוס התמונה שם, בפועל ההבדלים די קטנים בנפח וממש לא כמו שרואים בתמונות שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית