עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי ממה שראיתי חשוב לעשות את התרגיל הזה אחרי לחיצות חזה בעיקראם אתה עושה כתפיים וגב B למה לעשות את זה באימון A ?
בגלל שבתרגיל הזה מבצעים אקסטרנל רוטיישןחשוב ? למה זה חשוב ..?
לא הבנתי את הקשר .. ?בגלל שבתרגיל הזה מבצעים אקסטרנל רוטיישן
לא הבנתי את הקשר .. ?
בגדול זה תרגיל לכתף אחורית , דבר שעובד באימון כתפיים כמובן , וגם בתרגילי הגב .
בגדול לא מכיר אותך אבל לא נראה לי שזה התרגיל שאתה צריך לעשות אלא אם כן יש לך פער גדול בכתף האחורית .
כתף אחורית לא מקבלת יחס מספיק, תלוי איך עושים את תרגילי הגב, שלא כמו כתף קדמית שעובדת בתרגילי לחיצה ודחיפה ובדכ אובר מפותח ביחס לכתף אחורית רצוי לבודד אם המטרה היא אסתטיקהלא הבנתי את הקשר .. ?
בגדול זה תרגיל לכתף אחורית , דבר שעובד באימון כתפיים כמובן , וגם בתרגילי הגב .
בגדול לא מכיר אותך אבל לא נראה לי שזה התרגיל שאתה צריך לעשות אלא אם כן יש לך פער גדול בכתף האחורית .
אז כמו שרשמתי אם יש פער וצריך לתקן אז כן , אם אין פער אז בשביל מה ?כתף אחורית לא מקבלת יחס מספיק, תלוי איך עושים את תרגילי הגב, שלא כמו כתף קדמית שעובדת בתרגילי לחיצה ודחיפה ובדכ אובר מפותח ביחס לכתף אחורית רצוי לבודד אם המטרה היא אסתטיקה
למה לחכות שיווצר פער? זה תרגיל שבריא לכתף בגלל הexternal rotation שמתבצע בו. עדיף לעשות אותו באימון גב, לא חייב לעשות ישר אחרי בנץ'.אז כמו שרשמתי אם יש פער וצריך לתקן אז כן , אם אין פער אז בשביל מה ?
מה גם שלא מבין למה להכניס את זה כתרגיל לא באימון של כתפיים וגב אלא באימון של חזה , אבל מה שנוח לו .
אני אישית לא חושב שצריך לעבוד על שרירים כאלה בהתחלה אולי יהיו כאלה שיתנגדו .למה לחכות שיווצר פער? זה תרגיל שבריא לכתף בגלל הexternal rotation שמתבצע בו. עדיף לעשות אותו באימון גב, לא חייב לעשות ישר אחרי בנץ'.
תאומים ניחא.. חזה תחתון עוד יותר. אבל פייס פולז חובה, כתף אחורית זה שריר מוזנח אצל המון אנשים, וזה מונע חוסר איזון ופציעות למיניהן, ועוזר לשמור על יציבה נכונה.אני אישית לא חושב שצריך לעבוד על שרירים כאלה בהתחלה אולי יהיו כאלה שיתנגדו .
דרך אגב גם ברגליים לאדם מתחיל לא הייתי נותן תרגיל לתאומים .
גם בחזה לא הייתי נותן חזה תחתון . ועוד דוגמאות .
לדעתי עדיף לו להתחיל לעבוד חזק , גב , חזה , כתפיים , רגליים ולא להתעסק בקטנות האלה כרגע . אבל שטויות מה שנוח לו בכל אופן הייתי מצרף לאימון B של גב כתפיים.
לא אומר שלא .תאומים ניחא.. חזה תחתון עוד יותר. אבל פייס פולז חובה, כתף אחורית זה שריר מוזנח אצל המון אנשים, וזה מונע חוסר איזון ופציעות למיניהן, ועוזר לשמור על יציבה נכונה.
בדיוק בגלל שזה תרגיל שהוא יותר בריאותי מבחינתי רציתי לעשות אותו בסוף אימון שיש לי בו לחיצות חזה.למה לחכות שיווצר פער? זה תרגיל שבריא לכתף בגלל הexternal rotation שמתבצע בו. עדיף לעשות אותו באימון גב, לא חייב לעשות ישר אחרי בנץ'.
זה לא אותו דבר, כי בפייס פולז יש את הסיבוב החיצוני שתורם הרבה יותר לבריאות של הכתףלא אומר שלא .
אני גם עד לא מזמן אימנתי את הכתף האחורית במשיכה בכייבל קרוס עם ידיים משולבות מצד לצד . פחות נתתי דגש לתרגיל הזה בשביל לחשוב באיזה אימון לשים אותו ואיך לתכננן אם אחרי בנץ או לא , כי הוא תרגיל שולי ולא מרכזי ובתור התחלה לא הייתי שם עליו דגש כלל .
זה שתעשה אותו יום אחרי באימון גב לא אומר שהוא לא יתרום באותה צורהבדיוק בגלל שזה תרגיל שהוא יותר בריאותי מבחינתי רציתי לעשות אותו בסוף אימון שיש לי בו לחיצות חזה.
ואני גם עושה אינטרנל ואקסטרנל רוטיישן עם גומייה לפני האימון, לא יודע אם זה הכרחי בכלל
צפה בקובץ המצורף 65674 צפה בקובץ המצורף 65675