הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוכל תסביך על הניטראלי שלי

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
שלום לכולם
אני מטר 73 שוקל 68 אני בחיטוב ומנסה להיות בגירעון של 300-400 קלוריות.
בעבר שהייתי במסה הייתי על 2800 קלוריות והייתי עולה יפה בסביבות ה 300 גרם בשבוע. כרגע אני על 2100 קלוריות כבר שבוע וחצי ואני לא יורד נשאר סטטי על 68. ממה זה יכול לנבוע? האם זה טבעי שלא יורד בשבוע - שבועיים הראשונים?

אם נעריך שבערך 7000 - 7500 קלוריות זה קילו .
גירעון של 300 גרם למשך שבוע זה 2100 , זה פחות מחצי קילו .

זה שינוי קטן שיכול להיות שלא נשקלתי בזמן הנכון או משהו כזה אז עוד לא שמת לב , תיתן לזה עוד קצת זמן , תשקל כל יום ואז תוכל לדעת . במקרה הכי גרוע תוסיף עוד גירעון קטן . אבל תחכה עוד שבוע תשקל כל יום .

• פותח/ת השרשור
אם נעריך שבערך 7000 - 7500 קלוריות זה קילו .
גירעון של 300 גרם למשך שבוע זה 2100 , זה פחות מחצי קילו .

זה שינוי קטן שיכול להיות שלא נשקלתי בזמן הנכון או משהו כזה אז עוד לא שמת לב , תיתן לזה עוד קצת זמן , תשקל כל יום ואז תוכל לדעת . במקרה הכי גרוע תוסיף עוד גירעון קטן . אבל תחכה עוד שבוע תשקל כל יום .
כאילו הגירעון הוא לא מהותי כל כך שבאמת אראה שינוי גדול בשבוע?
האם אתה ממליץ להגדיל את הגירעון? המטרה היא צמצום ירידה בשריר כמו שבעבר פתחתי פה נושא. אני עם מסת שריר קטנה יחסית אבל עם הרבה שומן לכן קודם מתחיל עם חיטוב כרגע(הייתי במסה ולא עליתי הרבה בשריר לדעתי כי זה היה אימונים ביתיים)

אני זוכר שרשמת נראלי הגבתי שם שתעשה חיטוב כמה שיותר בלי להתרכז בשריר כי זה משהו שכרגע אין לך לפי מה שאמרת אז על מה יש לשמור בעצם שצריך לדאוג שהחיטוב יהיה איטי ? אבל בחרת את הדרך שלך .
בכל אופן בקשר לנושא הזה , אין צורך להגדיל את הגירעון אם אתה מעוניין בחיטוב איטי כי לפי הגירעון שלך אתה בדרך לחיטוב איטי .
אתה אומר לרדת קצת יותר מקילו בחודש , אז אחרי שבוע זה לא כזה מדד , תחכה עוד שבוע ותשקל כל יום , אחרי שבועיים אתה אמור לראות ירידה של חצי קילו בערך .

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שרשמת נראלי הגבתי שם שתעשה חיטוב כמה שיותר בלי להתרכז בשריר כי זה משהו שכרגע אין לך לפי מה שאמרת אז על מה יש לשמור בעצם שצריך לדאוג שהחיטוב יהיה איטי ? אבל בחרת את הדרך שלך .
בכל אופן בקשר לנושא הזה , אין צורך להגדיל את הגירעון אם אתה מעוניין בחיטוב איטי כי לפי הגירעון שלך אתה בדרך לחיטוב איטי .
אתה אומר לרדת קצת יותר מקילו בחודש , אז אחרי שבוע זה לא כזה מדד , תחכה עוד שבוע ותשקל כל יום , אחרי שבועיים אתה אמור לראות ירידה של חצי קילו בערך .
זה לא שאין לי שריר כן התאמנתי יכול להיות שאני לא רואה כי אני בעל אחוז שומן די גבוהה כרגע. אין לי מסת שריר גבוהה בוא נגיד ככה. אראה באמת איך אני מתקדם ולפי זה.
יש כאן פורום שמעלים תמונה ומעריכים א.ש לאנשים ומסת שריר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית