הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 22 ויחסית נמוך (168) האם יש דרך לגבוהה בגילי ?

אלון זמיר

משתמש מתחיל
47
7
נק' מוניטין:
10
47
7
בגלל הבעיות הרגשיות שלי שליוו אותי כל החיים הגובה תמיד הפריע לי ופגע לי בתפקוד אף על פי שטופלתי ואני עדיין מטופל..
אך כיום אני בן 22 והגובה שלי הוא בערך 168 ס"מ ולצערי עד היום זה מפריע לי ולצערי בגילי אי אפשר לגבוה(גובהים בממוצע עד גיל 18-19)
אבל האם יש אולי תרגילים ליישור הגב שאפשר לעשות שיוסיפו לי אפילו 2-3 ס"מ ?
או משהו אחר שאפשר לעשות ? (אל תגידו לי לקנות נעליים מגביהות כי אני רוצה באמת לגבוה ולא סתם לשים ספידות או משהו)

תודה.

נערך לאחרונה:
שיפור יציבה יכול להוסיף לך 3-4 סנטימטרים, במידה ואתה כפוף. חוץ מזה אין דרך לגבוה אחרי גיל ההתבגרות. נסה להוציא את המיטב ממה שיש, זה מה שכולנו מנסים לעשות.

די עם השקר הזה
לי פריסט, כמה נוכחות לבחור בגובה 163 סנטימטרים.

שלא יבכה על מר גורלו, שיתפתח בדברים שבאמת אפשר להתפתח בהם.

האם מסתכלים על גובה? מסתכלים על הכול, מדברים על הכול. That's life.

חבל להשקיע מחשבה וכוח בדברים שאי אפשר לשנות , בזמן שאתה יכול להשקיע כוח ומחשבה בדברים שאתה כן יכול לשנות

זה לא שקר.
אני גובה 157, שזה נחשב ממוצע מינוס.
אבל נו, מה, יש לי אופי גבוה.
ואת היית יוצאת עם מישהו שהוא מטר 50?
לי פריסט, כמה נוכחות לבחור בגובה 163 סנטימטרים.

שלא יבכה על מר גורלו, שיתפתח בדברים שבאמת אפשר להתפתח בהם.

האם מסתכלים על גובה? מסתכלים על הכול, מדברים על הכול. That's life.
בוא ניקח דוגמה יוצאת מהכלל ועליה נסיק מסקנות לגבי הכלל
אם זה היה שקר הייתי מתאמן בשביל בנות ✋🛑✋
אז תתאמן בשביל בנות כמו שהבחור למעלה כתב מסתכלים על הכל כולל גובה וגובה משפיע ולא קצת

יש עוד דרכים לבלוט. ולא צריך להיות לי פריסט בשביל לבלוט גם בהיבט הזה.
ועדיין המון בנות יפסלו גבר רק בגלל הגובה (ולא נדבר על מקרה שהוא נמוך מהן)
מעל 50% יפסלו אולי אפילו הרבה יותר

ועדיין המון בנות יפסלו גבר רק בגלל הגובה (ולא נדבר על מקרה שהוא נמוך מהן)
מעל 50% יפסלו אולי אפילו הרבה יותר
מה כל דבר קשור יפסלו לא יפסלו , הרבה בנות לא הרבה בנות , הלו זה לא שלמה המלך בסוף הוא מתחתן עם אחת לא עם אלף .
תבוא אחת שהוא מתאים לה והיא מתאימה לו והכל יהיה בסדר , אין מה להילחץ מהגובה שלו מה גם שהוא בגובה שיש הרבה נשים שנמוכות מימנו , ובכלל גם אם צריך אז תבוא מישהי גבוהה מימנו שהם יהנו וישמחו ככה .

מזה השטויות האלה ?! שישקיע במה שצריך ויכול ולא במה שאין צורך .

מה כל דבר קשור יפסלו לא יפסלו , הרבה בנות לא הרבה בנות , הלו זה לא שלמה המלך בסוף הוא מתחתן עם אחת לא עם אלף .
תבוא אחת שהוא מתאים לה והיא מתאימה לו והכל יהיה בסדר , אין מה להילחץ מהגובה שלו מה גם שהוא בגובה שיש הרבה נשים שנמוכות מימנו , ובכלל גם אם צריך אז תבוא מישהי גבוהה מימנו שהם יהנו וישמחו ככה .

מזה השטויות האלה ?! שישקיע במה שצריך ויכול ולא במה שאין צורך .
הבחור כתב שזה לא משנה וזה לא נכון זה הכל ל99% מהבנות זה משנה לא מעניין אותי פותח הפוסט מדבר עקרונית

ואת היית יוצאת עם מישהו שהוא מטר 50?

בוא ניקח דוגמה יוצאת מהכלל ועליה נסיק מסקנות לגבי הכלל

אז תתאמן בשביל בנות כמו שהבחור למעלה כתב מסתכלים על הכל כולל גובה וגובה משפיע ולא קצת

אתה בוחר מה משפיע עליך לטובה ולרעה, אתה זה שלוקח חלק מההסתכלות של העולם, הכל מתחיל באיך כל אחד רואה את העולם דרך העיינים שלו, נשמע שמכתיבים לך איך ״צריך״ העולם להתנהל, מבטיח לך שהדרך לשים זין תקדם בכל תחום שתרצה לנצח, אז הכל זה בולשיט

אתה בוחר מה משפיע עליך לטובה ולרעה, אתה זה שלוקח חלק מההסתכלות של העולם, הכל מתחיל באיך כל אחד רואה את העולם דרך העיינים שלו, נשמע שמכתיבים לך איך ״צריך״ העולם להתנהל, מבטיח לך שהדרך לשים זין תקדם בכל תחום שתרצה לנצח, אז הכל זה בולשיט
חחחחחחחחחח סבבה פעם הבאה שמשהי תגיד למישהו שהוא מטר 60 אז לא מתאים לה אני אגיד לו להסתכל על זה דרך העיניים שלו ולהכריח אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית