הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 22 ויחסית נמוך (168) האם יש דרך לגבוהה בגילי ?

חחחחחחחחחח סבבה פעם הבאה שמשהי תגיד למישהו שהוא מטר 60 אז לא מתאים לה אני אגיד לו להסתכל על זה דרך העיניים שלו ולהכריח אותה

מה זה משנה לו אם היא ניפנה אותו? חסר מישהי אחרת, זה שיש מקרים כאלו זה ידוע, וזה גם לא כל כך רע, זה סוג של משיכה..
ולא יודע לא זכור לי שהאקסית שלי גבוהה מימני ב5 סנטימטר בערך, שמע ב3 שנים היא בטוח שמה לב.
אין טעם להיות פסימי

לא יודע בן כמה אתה , כלכך לא אוהב את הדוגמא הזאת אבל זה משהו שעוזר לאנשים קצת להבין .
מה אתה אומר הוא 1.6 היא 1.7 יש לו עסקים שמרוויח מליון שקל בחודש , ו30 מליון שקל בבנק , היא תמהר לפסול או תיתן צ'אנס ?
לפני שתענה אני אמשיך , תתפלא יש עוד דברים מרשימים חוץ מכסף , לכל סיר יש מכסה הבחור יגיע לגיל שירצה להתחתן וימצא אישה והכל יהיה בסדר .

וודאי שהכל תלוי איך אתה מרגיש אם אתה מרגיש מסכן יחשבו שאתה מסכן , אם יש לך ביטחון ואתה שלם עם עצמך (כל אחד צריך לתקן בעצמו דברים אבל בגדול יודע להעריך את עצמך )אז הכל טוב לא צריך להתרגש מכל דבר .

מה זה משנה לו אם היא ניפנה אותו? חסר מישהי אחרת, זה שיש מקרים כאלו זה ידוע, וזה גם לא כל כך רע, זה סוג של משיכה..
ולא יודע לא זכור לי שהאקסית שלי גבוהה מימני ב5 סנטימטר בערך, שמע ב3 שנים היא בטוח שמה לב.
אין טעם להיות פסימי
לא יודע בן כמה אתה , כלכך לא אוהב את הדוגמא הזאת אבל זה משהו שעוזר לאנשים קצת להבין .
מה אתה אומר הוא 1.6 היא 1.7 יש לו עסקים שמרוויח מליון שקל בחודש , ו30 מליון שקל בבנק , היא תמהר לפסול או תיתן צ'אנס ?
לפני שתענה אני אמשיך , תתפלא יש עוד דברים מרשימים חוץ מכסף , לכל סיר יש מכסה הבחור יגיע לגיל שירצה להתחתן וימצא אישה והכל יהיה בסדר .

וודאי שהכל תלוי איך אתה מרגיש אם אתה מרגיש מסכן יחשבו שאתה מסכן , אם יש לך ביטחון ואתה שלם עם עצמך (כל אחד צריך לתקן בעצמו דברים אבל בגדול יודע להעריך את עצמך )אז הכל טוב לא צריך להתרגש מכל דבר .
אני עונה לשניכם ביחד

אני לא אומר שזה רע או שיש בזה בעיה כל אחת ומה שהיא רוצה
אבל כנסו לטינדר/קיופיד או כל דבר אחר תכתבו מטר 60 שימו תמונה של דוגמן ותראו כתה התאמות יהיו לכם או מצד שני לא תראו

אני עונה לשניכם ביחד

אני לא אומר שזה רע או שיש בזה בעיה כל אחת ומה שהיא רוצה
אבל כנסו לטינדר/קיופיד או כל דבר אחר תכתבו מטר 60 שימו תמונה של דוגמן ותראו כתה התאמות יהיו לכם או מצד שני לא תראו
לא יודע מזה טינדר ולא קיופיד .
נער הייתי גם זקנתי ... - הכל שטויות תהיו שלמים עם עצמכם תהיו עם ביטחון לא פחות חשוב לתקן את המידות הפנימיות מאשר החיצוניות אחרי הכל צריך לחיות עם בני אדם ולא עם חיות בבית .
תלמדו להיות אנשים טובים תתחתנו בלי הרבה שטויות ומשחקים שרק שורטים את הנפש הלב והראש והכל יהיה טוב

לא יודע מזה טינדר ולא קיופיד .
נער הייתי גם זקנתי ... - הכל שטויות תהיו שלמים עם עצמכם תהיו עם ביטחון לא פחות חשוב לתקן את המידות הפנימיות מאשר החיצוניות אחרי הכל צריך לחיות עם בני אדם ולא עם חיות בבית .
תלמדו להיות אנשים טובים תתחתנו בלי הרבה שטויות ומשחקים שרק שורטים את הנפש הלב והראש והכל יהיה טוב
סבבה פעם הבאה שמישהו נפסל בגלל הגובה אגיד לו תהיה שלם עם עצמך עם ביטחון עניין כמה זה יעזור לו

תתנחם שאתה חי במדינה די נמוכה ככה שזה פחות משמעותי.
גובה זה דבר שתלוי כמעט לחלוטין בגנטיקה ואין מה לעשות נגדו, בגיל שלך לוחיות הגדילה כנראה כבר נפתחו במלואן ואין מה לעשות חוץ מלקבל את זה.
ראיתי אנשים יותר נמוכים ממך במדינה שחיים חיים שלמים ומאושרים, זה באמת לא גובה שאמור להגביל אותך בשום דבר. לא מזמן היה פאקינג שחקן נבא יותר נמוך ממך.
תשמח שאלה הצרות שלך בחיים, העיקר הבריאות. אם זה מנחם אותך לאנשים נמוכים יחסית קל יותר לפתח מסת שריר אז לפחות זה.

תתנחם שאתה חי במדינה די נמוכה ככה שזה פחות משמעותי.
אתה טועה הגובה הממוצע בארץ הוא 77 דווקא מהגבוהים יותר בעולם 😃

תשמח שאלה הצרות שלך בחיים, העיקר הבריאות. אם זה מנחם אותך לאנשים נמוכים יחסית קל יותר לפתח מסת שריר אז לפחות זה.
ואנשים גבוהים תמיד יהיו יותר חזקים

אתה טועה הגובה הממוצע בארץ הוא 77 דווקא מהגבוהים יותר בעולם 😃

גם אם אני זורם איתך עם הנתון הזה שאין לי מושג מאיפה הבאת אותו אני די בטוח שבחצי מיבשת אירופה זה נחשב נמוך (אני 1.75 והרגשתי שכל בנאדם שני ברחוב גבוה ממני בראש והסתובבתי לא מעט באירופה).
זה לא כזה יוצא דופן לפגוש בישראל אנשים בגובה של פותח האשכול, במיוחד בקרב בנות שאני מניח שזה הדבר העיקרי שגורם לו לתסביך גובה. הוא לא גבוה אבל עדיין לא נמוך באופן חריג או באופן שימנע ממנו משהו.

ואנשים גבוהים תמיד יהיו יותר חזקים

וואלה. גם אבא שלי הכי גבוה והכי חזק ויש לו סולם שמגיע כמעט עד השמיים!

גם אם אני זורם איתך עם הנתון הזה שאין לי מושג מאיפה הבאת אותו
וויקיפדיה
אני די בטוח שבחצי מיבשת אירופה זה נחשב נמוך (אני 1.75 והרגשתי שכל בנאגם שני ברחוב גבוה ממני בראש והסתובבתי לא מעט באירופה).
אתה טועה מוזמן לבדוק דווקא ישראלים בין הגבוהים בעולם למרות שהממוצע באירופה הוא גם סביב ה77
זה לא כזה יוצא דופן לפגוש בישראל אנשים בגובה של פותח האשכול, במיוחד בקרב בנות שאני מניח שזה הדבר העיקרי שגורם לו לתסביך גובה.
פותח האשכול הוא לא בת
וא לא גבוה אבל עדיין לא נמוך באופן חריג או באופן שימנע ממנו משהו.
אם הוא מטר 60 או 68 זה כן חריג זה סטיית תקן אחת או שתיים מהממוצע בארץ
וואלה. גם אבא שלי הכי גבוה והכי חזק ויש לו סולם שמגיע כמעט עד השמיים!
אתה ציינת עובדה לא נכונה אני ציינתי עובדה נכונה

סבבה פעם הבאה שמישהו נפסל בגלל הגובה אגיד לו תהיה שלם עם עצמך עם ביטחון עניין כמה זה יעזור לו
יש להרגיש, ויש לחשוב בצורה מסוימת שתשפיע על הצורה שבה אתה מרגיש.
בטווח הקצר אולי זה לא אפשרי, אבל ממתי עבודה עצמית קוראת ביום אחד?
וזה מתחיל מרצף של תגובות שגורמת לך להאמין שאין עם זה בעיה. שאין איתך.
תקרא לזה שקר, אבל נראה שזו האמת של אחר.

ואני לא נוגד שום דבר עובדתי שאמרת. ואני מודע ואפילו די מבין את המצב(בהסתכלות אישית על חיי פעולותיי ומחשבותיי).

יש להרגיש, ויש לחשוב בצורה מסוימת שתשפיע על הצורה שבה אתה מרגיש.
בטווח הקצר אולי זה לא אפשרי, אבל ממתי עבודה עצמית קוראת ביום אחד?
וזה מתחיל מרצף של תגובות שגורמת לך להאמין שאין עם זה בעיה. שאין איתך.
תקרא לזה שקר, אבל נראה שזו האמת של אחר.

ואני לא נוגד שום דבר עובדתי שאמרת. ואני מודע ואפילו די מבין את המצב(בהסתכלות אישית על חיי פעולותיי ומחשבותיי).
שוב פעם אני לא פניתי אלייך כשאמרתי שהעובדה לא נכונה אני ציטטתי את AVANTI לא אותך

הפואנטה שלי שלהגיד שגובה לא משנה או עבודה עצמית תתקן הכל זה חרטא גובה משנה עבודה עצמית זה תמיד טוב ועדיין גובה משנה להגיד שאם לך הוא לא יהיה בעיה אז לאחרים לא זה שטויות

שוב פעם אני לא פניתי אלייך כשאמרתי שהעובדה לא נכונה אני ציטטתי את AVANTI לא אותך

הפואנטה שלי שלהגיד שגובה לא משנה או עבודה עצמית תתקן הכל זה חרטא גובה משנה עבודה עצמית זה תמיד טוב ועדיין גובה משנה להגיד שאם לך הוא לא יהיה בעיה אז לאחרים לא זה שטויות
לאחרים תהיה בעיה כי אכפת להם ממה חושבים עליהם,
הבעיה תמיד תהיה קיימת, אבל אפשר תמיד לפתור אותה עם עבודה עצמית, אחרת כל בחורה תוריד לך כי אתה נמוך? זה פתטי.

לאחרים תהיה בעיה כי אכפת להם ממה חושבים עליהם,
הבעיה תמיד תהיה קיימת, אבל אפשר תמיד לפתור אותה עם עבודה עצמית, אחרת כל בחורה תוריד לך כי אתה נמוך? זה פתטי.
אי אפשר לפתור בעיית גובה (ללא ניתוח מדרסים וגם אז)
יש בחורות שכן יש בחורות שלו לדעתי לרוב זה פחות בעיה כל עוד אתה יותר גבוה ממנה
אני מתווכח פה על פואנטה (אני לא גבוה להפך)

gymbox4.jpg

כל עוד אתה מעל 165 ס''מ, תבין שהכריזמה שלך, הביטחון העצמי ומה שאתה משדר הם בעלי משקל הרבה יותר משמעותי עבור 99% מהאנשים מפשוט תפיסת הגובה שלך.

זכותך לרצות להיות גבוה יותר, זכותך להתבאס שאתה לא יכול להסתובב ברחוב ולהאציל על אנשים, אבל לא כדאי לשקר לעצמך שזו מגבלה כלשהי ביכולת שלך למצוא בנות זוג או להצליח בקריירה.

אינטיליגנציה ושקדנות הם המקדמים הכי משמעותיים לחיזוי הצלחה בחברה שלנו, לא גובה, לא אורך של בולבול ולא היקף בייספס.
רב המוחלט של הנשים ירצו לצאת עם מהנדס יציב כלכלית בגובה 168 מאשר מאמן חדר כושר בגובה 185.

אתה נחשף ברשתות החברתיות ל0.1% מהאוכלוסיה שבורכה במזל, גוף מושלם כריזמה ויופי ואתה מקבל אשלייה שככה רב האנשים חיים וזה הסטנדרט - אז תכיר שזו אשלייה.

בהצלחה

כל עוד אתה מעל 165 ס''מ, תבין שהכריזמה שלך, הביטחון העצמי ומה שאתה משדר הם בעלי משקל הרבה יותר משמעותי עבור 99% מהאנשים מפשוט תפיסת הגובה שלך.

זכותך לרצות להיות גבוה יותר, זכותך להתבאס שאתה לא יכול להסתובב ברחוב ולהאציל על אנשים, אבל לא כדאי לשקר לעצמך שזו מגבלה כלשהי ביכולת שלך למצוא בנות זוג או להצליח בקריירה.

אינטיליגנציה ושקדנות הם המקדמים הכי משמעותיים לחיזוי הצלחה בחברה שלנו, לא גובה, לא אורך של בולבול ולא היקף בייספס.
רב המוחלט של הנשים ירצו לצאת עם מהנדס יציב כלכלית בגובה 168 מאשר מאמן חדר כושר בגובה 185.

אתה נחשף ברשתות החברתיות ל0.1% מהאוכלוסיה שבורכה במזל, גוף מושלם כריזמה ויופי ואתה מקבל אשלייה שככה רב האנשים חיים וזה הסטנדרט - אז תכיר שזו אשלייה.

בהצלחה
כמה פעמים חזרת על כל זה בשביל להאמין בזה?

תכיר..
זה בדיוק ה 5 ס"מ שחסר לך!! אין בחורה שיכולה לסרב לזה...
זה פותר את 99.9% מהבעיות שנלוות לביטחון עצמי.

images

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית