3 סקופים ושייקים ביום

• פותח/ת השרשור Marom88
  • פורסם בתאריך

Marom88

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
שלום חברים,
אני בדיאטה וחיטוב עם 3 אימוני כוח FBW.
לאחרונה גיליתי את שייק החלבון, ומרוב שזה טעים חשבתי לשתות באופן קבוע 3 ביום, בכל אחד כפית סקופ.
לפי ההמלצות על החבילה כתוב 1 ביום ללא אימון, 2 ביום אימון.
חשבתי להחליף לפחות 2 כוסות נס קפה ביום בשייק .

יש בעיה בריאותית עם 3 כאלה ביום ?

תודה!

tenor.gif

היה תקופות ארוכות שלקחתי 3 סקופים ביום . דרך אגב לדעתי זה יותר בריא מביצה (בגלל הכולסטרול) .
זה תחליף ארוחה , לא כדאי לחיות רק על זה כמו שלא כדאי לאכול רק את אותו מאכל כל היום .
אבל בהחלט אם יש צורך בתפריט שלך וחסר חלבון אתה יכול למלא כמה שצריך מהאבקה .

היה תקופות ארוכות שלקחתי 3 סקופים ביום . דרך אגב לדעתי זה יותר בריא מביצה (בגלל הכולסטרול) .
זה תחליף ארוחה , לא כדאי לחיות רק על זה כמו שלא כדאי לאכול רק את אותו מאכל כל היום .
אבל בהחלט אם יש צורך בתפריט שלך וחסר חלבון אתה יכול למלא כמה שצריך מהאבקה .
אתה מבין שכולסטרול בביצה זה כולסטרול טוב?

אני לא שולל את מה שאתה אומר . במיקרה סיימתי עכשיו לאכול 2 ביצים : P
אבל בגדול לבנות תפריט יום יומי שהחלבון מגיע מביצה אני אישית לא ממליץ - לא שיש לי הוכחה שזה מזיק , ואני יודע שלאחרונה טוענים שהיה ניסויים גם באנשים שצרכו כמות גדולה של ביצים ולא היה להם שינוי , אבל קח בחשבון שאם אנחנו מדברים על לדאוג לצריכת החלבון בתפריט מביצים זה אומר שצריך לצרוך באיזור ה8 ביום במינימום .
אם הוא דיבר על 3 סקופים חלבון זה בערך 75 גרם חלבון - זה בין 7-8 ביצים ביום - שוב פעם לא אומר שזה מזיק אבל אני אישית לא ממליץ ומעדיף אבקת חלבון.

הכולסטרול מאוד חשוב למערכת האנדוקרינית
עוזר כמובן לייצור הטסטוסטרון וכו
*כמובן שהכל צריך להיות במידה

נראה לי שאתה טועה.. לגבי הכולסטרול הטוב
אני לא שולל את מה שאתה אומר . במיקרה סיימתי עכשיו לאכול 2 ביצים : P
אבל בגדול לבנות תפריט יום יומי שהחלבון מגיע מביצה אני אישית לא ממליץ - לא שיש לי הוכחה שזה מזיק , ואני יודע שלאחרונה טוענים שהיה ניסויים גם באנשים שצרכו כמות גדולה של ביצים ולא היה להם שינוי , אבל קח בחשבון שאם אנחנו מדברים על לדאוג לצריכת החלבון בתפריט מביצים זה אומר שצריך לצרוך באיזור ה8 ביום במינימום .
אם הוא דיבר על 3 סקופים חלבון זה בערך 75 גרם חלבון - זה בין 7-8 ביצים ביום - שוב פעם לא אומר שזה מזיק אבל אני אישית לא ממליץ ומעדיף אבקת חלבון.

למה שמישו יאכל חלבון רק ממקור אחד כל היום . אף אחד לא דיבר על זה בכלל ואתה לא יכול להשוות ככה אבקת חלבון לביצה

למה שמישו יאכל חלבון רק ממקור אחד כל היום . אף אחד לא דיבר על זה בכלל ואתה לא יכול להשוות ככה אבקת חלבון לביצה
מדבר מבחינה שאין בעיה לאכול ביצים, אין סיבה לפחד מהכולסטרול
רק חיפוש קצרצר בגוגל, ביצים מעלים את רמת הhdl בדם, שזה הכולסטרול הטוב.
רק רציתי להיות בטוח בעצמי, אני כרגע באימון והחמצן למוח לא מגיע בזמן:s85:

אם לא שמת לב על זה הדיון ועל זה עניתי - הכותרת 3 קופים ושייקים ביום זה שווה ערך ל75 גרם חלבון ביום שזה בערך 7-8 ביצים ביום.

יש בעיה בריאותית עם 3 כאלה ביום ?
הבעיה האפשרית היא בסיטואציה שאתה מחליף את רוב החלבון שלך בשייקים וככה מפסיד גבינות, בשר, עוף, דגים, ביצים ואת כל הויטמינים+מינרלים שכלולים בהם.
גם קשה לענות על שאלה כזו מבלי לדעת מה אתה אוכל מלבד השייקים והאם אתה אדם בריא.

ביצים מעלים את רמת הhdl בדם, שזה הכולסטרול הטוב.
יש גם עלייה ב-LDL ולא רק HDL, אבל נראה ששתיהן זניחות בכל מקרה.
אם מה שמדאיג זה כולסטרול - עדיף לבצע מעקב אחר רמות הכולסטרול בדם ולא להניח מה יקרה כתוצאה מצריכת ביצים.

הבעיה האפשרית היא בסיטואציה שאתה מחליף את רוב החלבון שלך בשייקים וככה מפסיד גבינות, בשר, עוף, דגים, ביצים ואת כל הויטמינים+מינרלים שכלולים בהם.
גם קשה לענות על שאלה כזו מבלי לדעת מה אתה אוכל מלבד השייקים והאם אתה אדם בריא.

יש גם עלייה ב-LDL ולא רק HDL, אבל נראה ששתיהן זניחות בכל מקרה.
אם מה שמדאיג זה כולסטרול - עדיף לבצע מעקב אחר רמות הכולסטרול בדם ולא להניח מה יקרה כתוצאה מצריכת ביצים.
לא העמקתי בחיפוש שלי בגוגל:jester:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית