אימונים בטיול הגדול

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אז ככה, כמו הרבה פה הגיע תורי לעשות את הטיול הגדול, האופטימי זה לטוס 5 חודשים לכל דרום אמריקה, בפועל זה כנראה יהיה רק חודשיים וחצי מקסיקו כי כל השאר סגור. השאלה שלי היא כזאת, אם אני לוקח גומיות ומתאמן רק פעמיים בשבוע אימון זריז, אוכל טוב ומנסה כמה שיותר חלבון, האם אני אצליח לשמור על מסת השריר שיש לי כרגע? ברור לי שלעלות אני לא אעלה וכנראה גם די אשמין אבל השאלה היא האם אאבד גם מסת שריר או ש2 אימונים בשבוע מספיקים? בנוסף האם אימון 1 בשבוע גם יכול להספיק או שזה כבר קצת מידי? רגליים אני יודע שאני לא אאמן כי זה די בלתי אפשרי אבל בסדר לא נורא זין על רגליים לכמה חודשים.

בן 22 מתאמן כבר 3 שנים.

יהיה בסדר, תקפיד על חלבון
כל מה שהוא יותר מ0 אימונים בטיול זה כבר טוב ולא מובן מאליו, תעשה כמה שאתה יכול ורוצה

• פותח/ת השרשור
יהיה בסדר, תקפיד על חלבון
כל מה שהוא יותר מ0 אימונים בטיול זה כבר טוב ולא מובן מאליו, תעשה כמה שאתה יכול ורוצה
תראה אני שוקל כמעט 70 וברגיל אוכל 130-140 מאמין ששם בטח בלי אבקה יהיה לי יותר קשה. אם אני אהיה על 100 זה סביר? וגם מה אתה אומר? ריאלי לקחת אולי אבקת חלבון איתי במזוודה? קריאטין זה כבר מוגזם לא יקרה כלום בלי קריאטין כמה חודשים

תראה אני שוקל כמעט 70 וברגיל אוכל 130-140 מאמין ששם בטח בלי אבקה יהיה לי יותר קשה. אם אני אהיה על 100 זה סביר? וגם מה אתה אומר? ריאלי לקחת אולי אבקת חלבון איתי במזוודה? קריאטין זה כבר מוגזם לא יקרה כלום בלי קריאטין כמה חודשים
פשוט שאתה יוצא לאכול, תדאג שבין כל הקוק והפחממות יש חלבון
יותר מזה לא הייתי שובר את הראש

• פותח/ת השרשור
פשוט שאתה יוצא לאכול, תדאג שבין כל הקוק והפחממות יש חלבון
יותר מזה לא הייתי שובר את הראש
שים לי בשר כפול בטורטיה ואקסטרה גבינה
אפרופו קוק, יתן לי בוסט באימונים?

• פותח/ת השרשור
נסה לחפש מתח מקבילים (גומיות יעזור עם הקושי), חוויה להתאמן בחול ככה עם האווירה
אני רוצה פשוט עם גומיות לחבר לדלות ככה ולהתאמן לא יכול להסתמך על למצוא מתח ומקבילים כלה זמן

חביבי
לך תהנה,האימונים יחכו לך

אבל אם בכל זאת,תעשה פה ושם מה שיכול (מתח/שכיבות סמיכה/בטן)
אבל אל תיתן לזה להכתיב לך את הטיול

תהנה ושמור על עצמך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית