הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מלחמה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 248 · צפיות: 51
בן כספית אומר ברדיו בשידור חי שצריך לשבור את "האמ-אמא שלהם". אם זה לא מעיד על שינוי מהותי במרקם החברתי במדינת ישראל, אני לא יודע מה כן. אין לי מושג מה יהיו ההשלכות לטווח הארוך של זה, מה שבטוח זה שרבים מאותם "רוקחים", ו- "רופאים" שרק רוצים "חיים שקטים", התגלו לא פחות מסוכנים רדומים, כמו איזה פרק מזוויע של מראה שחורה. תושבים בערים המעורבות מספרים ששכנים ערבים שלהם, אנשים שמשלמים איתם את ועד הבית ועוזרים להם להרים את הקניות בסופר, בין רגע הפכו לחיות אלימות והצטרפו לאספסוף הזועם. כאילו איזשהו סוויץ' נדלק להם במוח.

הקרע שנוצר בין החברה הערבית ליהודית במדינת ישראל הוא לא כזה שהולך להתאחות בקלות, אם בכלל. אני חושב שהגיע הזמן שערבים ישראלים יחליטו מי הם, ישראלים או פלסטינים. הימים האחרונים לימדו אותנו שביחד זה לא הולך.

בניית אמון זה לא דבר שעובד ביום אחד , בטח לא אחראי שנתת אמון בבנאדם והוא נתן לך את כל הסיבות לא לסמוך עליו יותר , יהיו חייבים לעשות הפרדה בין האוכלוסיות . והכי חשוב להוציא חוק שמי שמתנגד למדינה עף מהמדינה ! ! ! צעקות כמו לכבוש את ת"א צריכים להיגמר בטיסה ישירה לסוריה .

aqj6Gnv_700b.jpg

סתם בשביל הפרוטקול בקבוצה בלימודים שלי החליטו לא לאפשר לאף אחד לפרסם הודעות עד צאת השבת בטענה שהתמונה הזאת פוגענית בדעה שהיא מפגינה שזה מאוד מעניין להתחשב בעובדה שדעה פה היא פשוט שקיצונים בשתי הקבוצות ערסים מפגרים.
אז בואו נזכור שבסופו של יום כולנו מטוטמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית