הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא הבנתי יש מלחמה ?

צריך למוטט את החמאס ,זה יהיה קשה יהיה אבדות אבל בסוף יהיה שקט ,כמו שעשו בחומת מגן , יהודה ושומרון היו מעוז טרור והיום הכל שקט ,לדעתי הסיבות שלא עושים את זה לחץ בינלאומי ומנהיגים חלשים.

צריך למוטט את החמאס ,זה יהיה קשה יהיה אבדות אבל בסוף יהיה שקט ,כמו שעשו בחומת מגן , יהודה ושומרון היו מעוז טרור והיום הכל שקט ,לדעתי הסיבות שלא עושים את זה לחץ בינלאומי ומנהיגים חלשים.

מה יקרה אחרי שימוטטו את החמאס? הם יתעשתו ויתחננו שנסכים לטרנספר אותם למדינות אחרות?
אני גם בעד להיכנס בהם חזק, בעיקר אחרי שהם הרסו לי את האימון היום. בכל זאת, צריך לחשוב בהיגיון.

חרא בלבן כבר פעם שלישת שלא שמעו את האזעקה באזור שלי ואני גר בפאקניג מערב ראשון
רק שהבית שלי רעד הבנו שצריך להכנס למרחב המוגן

מה יקרה אחרי שימוטטו את החמאס? הם יתעשתו ויתחננו שנסכים לטרנספר אותם למדינות אחרות?
אני גם בעד להיכנס בהם חזק, בעיקר אחרי שהם הרסו לי את האימון היום. בכל זאת, צריך לחשוב בהיגיון.

אני תמיד חושב בהגיון מה שיקרה זה מה שקרה ביהודה ושומרון הרשות תיקח שליטה שזה עדיף .

הפסקת אש הוכזה היום מ9 בקיצור יד לנו ראש ממשלה בלי ביצים פחדן והחבר שלו ליברמן עוד יותר
נמשיך לחפש ימין אמיתי..

עכשיו הפרסי המשוגע בטוח משקשק מנאומי הברווז הגרעיני.
רק הליכוד יכול! 😆

חבל שביבי עשה הפסקת אש... עכשיו הם יתחמשו בדברים יותר טובים ומתקדמים והלך עלינו עוד חצי שנה.

תראו כמה ישראלים התלוננו לו על הקיר בפייסבוק, לפחות רבע מדינה..
https://www.facebook.com/Netanyahu
598353_494971803866481_1418901672_n.jpg

רגע אז מה אתה אומר?
שהציבור חושב שמי שהוא כל כך חשב שיהיה ראש ממשלה ממש טוב, עכשיו הוא ראש ממשלה גרוע והוא יבחר באידיוט אחר בבחירות הבאות?
איזה מצב מהפכני!!

בעזה כבר התחילו החגיגיות
[video=facebook;305620412880286]http://www.facebook.com/photo.php?v=305620412880286[/video]
👏

רגע אז מה אתה אומר?
שהציבור חושב שמי שהוא כל כך חשב שיהיה ראש ממשלה ממש טוב, עכשיו הוא ראש ממשלה גרוע והוא יבחר באידיוט אחר בבחירות הבאות?
איזה מצב מהפכני!!
מה אתה דואג, עוד רגע קט ביבי יהמם שוב את בוחריו בלהטוטי איראן והכל ישכח. ככה זה כשיש לך זיכרון של אוגר מצוי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית