הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלחמה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
רק ״סיימנו״ את הקורונה,וכבר נכנסים לסבב של לחימה!

יאללה אני הולך להתארגן ולהתבשם,בכל זאת לא נפגשנו עם השכנים כבר המון זמן,בגלל הקורונה!

מדינה בדיחה !

בחור אחד מחליט לתת כאפה ליהודי , במקום באותו רגע לגזור עליו עונש קשה (אחת הבעיות של המדינה זה העונשים הקלים/מצחיקים שיש פה) ופה זה היה נגמר , כלא קנס כספי גבוהה , אם היה אפשר במקום לשבור לו את 2 הידיים והרגליים מעולה אבל אם לא אז לפחות כלא קנס כספי גבוהה ושזה יפורסם . במקום זה החליטו להבליג , עכשיו כל מי שחווה גן , בית ספר , תיכון , צבא וכל מסגרת מבין שברגע שאתה שותק ומבליג זה רק אומר שזה יחזור שוב ושוב .

חזר שוב ושוב העניין של הצקות בודדות של ערבים ליהודים , ממצב של 10 פורעים שתקו , הפך ל100 , הבליגו הפך ל1000 המשיכו לשתוק ולהבליג גם כשהציקו לשוטרים וחיילים והופ הגענו לעשרות אלפי פורעים ברחובות , עזה בטירוף וגררנו את עצמנו במו ידינו לשטות הזאת !

נערך לאחרונה:
רק ״סיימנו״ את הקורונה,וכבר נכנסים לסבב של לחימה!

יאללה אני הולך להתארגן ולהתבשם,בכל זאת לא נפגשנו עם השכנים כבר המון זמן,בגלל הקורונה!
הגיע זמן לכסח את חמאס, ובכלל להראות להם את חור השירותים שהראש שלהם יגיע אליו.

המלחמה בפתח..

הגיע הזמן לגדל זקן
@frozen
מדינה בדיחה !

בחור אחד מחליט לתת כאפה ליהודי , במקום באותו רגע לגזור עליו עונש קשה (אחת הבעיות של המדינה זה העונשים הקלים/מצחיקים שיש פה) ופה זה היה נגמר , כלא קנס כספי גבוהה , אם היה אפשר במקום לשבור לו את 2 הידיים והרגליים מעולה אבל אם לא אז לפחות כלא קנס כספי גבוהה ושזה יפורסם . במקום זה החליטו להבליג , עכשיו כל מי שחווה גן , בית ספר , תיכון , צבא וכל מסגרת מבין שברגע שאתה שותק ומבליג זה רק אומר שזה יחזור שוב ושוב .

חזר שוב ושוב העניין של הצקות בודדות של ערבים ליהודים , ממצב של 10 פורעים שתקו , הפך ל100 , הבליגו הפך ל1000 המשיכו לשתוק ולהבליג גם כשהציקו לשוטרים וחיילים והופ הגענו לעשרות אלפי פורעים ברחובות , עזה בטירוף וגררנו את עצמנו במו ידינו לשטות הזאת !
ושכחת לציין שהפוליטיקאים שלנו ממשיכים לשחק ב׳למי יש יותר גדול׳..

אוקיי לוקחים חבורה של ליפטרים נותנים לכל אחד מאג וציוד נכנסים לעזה ומרססים טרוריסטים. ציד נעים!
נ.ב: הממשלה שלנו שילמה מיליוני דולרים לפאקינג טרוריסטים! ממשלה של נקבות עם קוקיות!

נ.ב: הממשלה שלנו שילמה מיליוני דולרים לפאקינג טרוריסטים! ממשלה של נקבות עם קוקיות!
לא היא לא, היא מסכימה להעברה שלהם
לעומת זאת החברה בכלא עופר לומדים תואר ראשון על חשבוני וחשבונך, זה כן

לא היא לא, היא מסכימה להעברה שלהם
לעומת זאת החברה בכלא עופר לומדים תואר ראשון על חשבוני וחשבונך, זה כן
אז למה היא מסכימה? זה פשוט פעולות של שפנים. אני מבין עד כמה המצב מורכב, אבל הגענו למצב שבו ארגון טרור מציב אשכרה דדליין לפעולות שבמילא לא מבצע אותם ויורה עלינו.. אני מקווה שיורידו עוד הלילה את יחיא סינואר עם החלוק וה-AK 47 שהוא יושב אי שם במנהרות בעזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית