עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה מאודהייתי באימון מה פספסתי
מלחמת הטיקטוק הראשונה?הרבה מאוד
חכו לזיקוקים ב21:00!רק ״סיימנו״ את הקורונה,וכבר נכנסים לסבב של לחימה!
לא מקורי וצר לי לבאס שעדיין אין לי טיקטוקמלחמת הטיקטוק הראשונה?
הגיע זמן לכסח את חמאס, ובכלל להראות להם את חור השירותים שהראש שלהם יגיע אליו.רק ״סיימנו״ את הקורונה,וכבר נכנסים לסבב של לחימה!
יאללה אני הולך להתארגן ולהתבשם,בכל זאת לא נפגשנו עם השכנים כבר המון זמן,בגלל הקורונה!
ושכחת לציין שהפוליטיקאים שלנו ממשיכים לשחק ב׳למי יש יותר גדול׳..מדינה בדיחה !
בחור אחד מחליט לתת כאפה ליהודי , במקום באותו רגע לגזור עליו עונש קשה (אחת הבעיות של המדינה זה העונשים הקלים/מצחיקים שיש פה) ופה זה היה נגמר , כלא קנס כספי גבוהה , אם היה אפשר במקום לשבור לו את 2 הידיים והרגליים מעולה אבל אם לא אז לפחות כלא קנס כספי גבוהה ושזה יפורסם . במקום זה החליטו להבליג , עכשיו כל מי שחווה גן , בית ספר , תיכון , צבא וכל מסגרת מבין שברגע שאתה שותק ומבליג זה רק אומר שזה יחזור שוב ושוב .
חזר שוב ושוב העניין של הצקות בודדות של ערבים ליהודים , ממצב של 10 פורעים שתקו , הפך ל100 , הבליגו הפך ל1000 המשיכו לשתוק ולהבליג גם כשהציקו לשוטרים וחיילים והופ הגענו לעשרות אלפי פורעים ברחובות , עזה בטירוף וגררנו את עצמנו במו ידינו לשטות הזאת !
יותר ממה שכבר יש? יעיפו אותי מהתפקיד
חביבי,יותר ממה שכבר יש? יעיפו אותי מהתפקיד
אלביחביבי,
לא היא לא, היא מסכימה להעברה שלהםנ.ב: הממשלה שלנו שילמה מיליוני דולרים לפאקינג טרוריסטים! ממשלה של נקבות עם קוקיות!
אז למה היא מסכימה? זה פשוט פעולות של שפנים. אני מבין עד כמה המצב מורכב, אבל הגענו למצב שבו ארגון טרור מציב אשכרה דדליין לפעולות שבמילא לא מבצע אותם ויורה עלינו.. אני מקווה שיורידו עוד הלילה את יחיא סינואר עם החלוק וה-AK 47 שהוא יושב אי שם במנהרות בעזהלא היא לא, היא מסכימה להעברה שלהם
לעומת זאת החברה בכלא עופר לומדים תואר ראשון על חשבוני וחשבונך, זה כן
כבר בתואר שלישילא היא לא, היא מסכימה להעברה שלהם
לעומת זאת החברה בכלא עופר לומדים תואר ראשון על חשבוני וחשבונך, זה כן
לא מצחיק, כבר משתלם לדקור ולקבל תואר חינם בלי תנאי קבלה.כבר בתואר שלישי
הקבצההנוקיה מצלצל