לא הבנתי יש מלחמה ?

"מה שנפרץ כאן הוא רק הניתוב לאתר דרך שרתי DNS בארה"ב ואינו קשור בכל דרך לשרתי גרופון ישראל המכילים את נתוני החברה והמאובטחים ברמה הגבוהה ביותר."

כבר תיקנו את זה?
עדיין לא...
"מה שנפרץ כאן הוא רק הניתוב לאתר דרך שרתי DNS בארה"ב ואינו קשור בכל דרך לשרתי גרופון ישראל המכילים את נתוני החברה והמאובטחים ברמה הגבוהה ביותר."
כן הבנתי אתזה אבל ההצגה שהם עשו והפניקה של האנשים על הכרטיסי אשראי שלהם...הם לא צריכים יותר מזה...

אני ראיתי בחלק הראשון 4-5 ציטוטים מעיתון הארץ זה למה רשמתי על עיתון הארץ, בקשר לכתבים, לא יודע אם הם עובדים בו זמנית, די בטוח שטלילה נשר לדוג' באחת הכתבות שראיתי בכלל מגל"צ אבל זה לא משנה כ"כ.
לשים פה לינק לרב בן זמרה או לערוץ 7 שמהווה במה לימנים קיצוניים- לא רלוונטי כמו שדעתו של מחמוד- א- זהאר לא רלוונטית לגבי ירושלים כבירת ישראל.
acri- אין תגובה בכלל.

על כל אחד כזה יש אחד גם לצד השני, בסופו של יום אלה שבצורה מובהקת בעד ונגד מוטים ונכתבים כדי שיהיה בהם עניין לעין החפצה.
אין טעם להתחיל להתנגש פה בכתבות נגדיות כי זה דיון פוליטי אינסופי. נסכים שאנחנו לא מסכימים.

גם תושבי הנגב רובם ככולם מקבלים פחות מהמדינה, יש להם הקלות מיסוי, רמת החיים נמוכה(חינוך, שכר ממוצע) משמעותית מאזור המרכז וכו'.
זה שיש ישוב מובהק של קבוצה אתנית כלשהי לא אומר שהקבוצה מופלית לרעה, אף אחד לא העלה בדעתו לקחת לדוג' מושב בנגב שרוב האוכלוסיה מורכבת מיהודי קוצ'ין ולשחק כל הזמן על קלף הגזענות וכמה המדינה דופקת אותם בגלל גזע או מה שלא יהיה.

שוב, יש דברים בגו כמו לרוב הקבוצות האתנטיות/מיעוטים, אבל הטענה לאזרחים סוג ב' שמצטיירת כבר מעייפת וכל כך לא נכונה
בקיצור, אי אפשר להתייחס לאף עיתון מכיוון שאין דבר כזה עיתון אובייקטיבי, בטח ובטח אם העובדות עלולות לבלבל אותנו. הניסוח שלך לגבי הנגב, באופן לא מפתיע, לא ברור בכלל. ובכל אופן אפלייה יכולה לחול גם על קבוצות ממעגלים קטנים יותר, ולאו בהכרח על קבוצות אתניות, כך שאני לא מבין איך זה רלוונטי בכלל.
אשמח לראות את הלינקים הסותרים שציינת, מהעיתונים האובייקטיבים, כמובן.

אני בעד צבא מקצועי. שזה אומר במילים פשוטות לא.
ורשמתי: "במקרים מסוימים". לא ברור?

אני חושב שכבר היה לנו את הויכוח הזה..
אני רק רוצה להבין, שאתה ואמר עכשיו אני בעד צבא מקצועי ? אתה מסוגל גם לתת פתרון מעשי ? כלומר, איך עכשיו מגיעים למצב שיש לנו צבא מקצועי שבאמת מסוגל לעמוד בכל התרחישים הצבאיים שיכולים לפקוד את המדינה ? מבחינה כלכלית איך אתה עושה את זה ? אני אשמח אם תסביר כי באמת מאוד הייתי רוצה צבא כזה אבל אני לא רואה איך עושים את זה...

פשוט לא ייאמן.. לא ייאמן שבישראל 2012 ח"כ ערבייה מתנהגת בצורה כזאת ונמצאת בכנסת של מדינת ישראל... דני דנון אולי קיצוני בדעותיו לפעמים, אבל אין ספק שבמקרה הזה הוא צודק ב-100%!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אנחנו דמוקרטיה ובישראל זה אומר שחלק מחברי הכנסת יהיו ערבים כדי שיהיה מי שייצג את הציבור הערבי.
אבל היא חצתה כל גבול,על הדרך גם להעיף את ליברמן מהכנסת.

בקרוב הרמיקס.

[video=youtube_share;sdkOuwntBYQ]http://youtu.be/sdkOuwntBYQ[/video]

אנחנו דמוקרטיה ובישראל זה אומר שחלק מחברי הכנסת יהיו ערבים כדי שיהיה מי שייצג את הציבור הערבי.
אבל היא חצתה כל גבול,על הדרך גם להעיף את ליברמן מהכנסת.

להעיף את ליברמן ? בוא נעיף גם את מר"צ, למה לא ?

פשוט טעות ההפסקת אש הזאת..
המצב יחזור לקדמותו ומה עשינו בזה??
במקום פעם אחת ולתמיד לפתור את הבעיה.

פשוט טעות ההפסקת אש הזאת..
המצב יחזור לקדמותו ומה עשינו בזה??
במקום פעם אחת ולתמיד לפתור את הבעיה.
איך אמרו אתמול בארץ נהדרת כל ארבע שנים יש אולימפידה , כל ארבע שנים יש מונדיאל וכל ארבע שנים יש מבצע בעזה....

איזה בעיה אתם רוצים לפתור ??? אם תורידו את החמאס לגמריי המדינה תצטרך לקחת אחריות על עזה וזה היה כבר המצב בעבר והוא היה ממש גרוע לישראל נהרגו לנו המון חיילים בתקופה הארוכה הזאת , מצד שני הפסקת אש תגרום לזה שהחמאס פשוט יפסיקו באמת לירות למשך שנה נגיד עד שהם ייצברו נשק מחדש והכל יתחיל שוב מההתחלה לעומת עכשיו שיותר מחצי מהנשק שלהם הלך כבר וצה"ל פיצץ עוד מחסני נשק שהיו להם עוד שנייה נגמר להם הנשק ברור שהפסקת אש עכשיו באה להם בטוב בדיוק בזמן .... כל הטירחה וההסברות לעולם שייתנו לנו לתקוף אותם היו מיותרים וכל ה"מלחמה" הזאת לא תהיה שווה כלום ולא תהיה שווה את ה12 שנה שתושבי הדרום סובלים כל יום מפחד וחיים כל הזמן בחשש - זה ממש לא חיים אפשריים ולא דבר נורמאלי לתת לילדים לגדול בצורה כזאת ובפחד תמידי!!!
קיצור קשה מאוד להגיע למצב טוב כרגע ולא כזה משנה מה נעשה ומה לא ...
אני מאמין שיש אנשים עם קצת יותר ידע מאשר שיש לנו, בראש של המדינה הזאת שלא עושים מה שבא להם ויש הרבה מחשבה מראש לפני כל צעד שהם עושים וסך הכל אני מקווה במיוחד בשביל תושבי הדרום שלא יכולים להמשיך לחיות ככה , שיסתיים הסבל שלהם כבר, כי לאף אחד לא מגיע לחיות ככה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית