צי אוניות מלחמה רוסיות נכנס בשעות אלו למימי סוריה.

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
בשעות אלו אמורות להכנס צי אוניות מלחמה רוסיות למימיה הטריטוריאליים של סוריה וזאת כמסר ברור ובלתי ניתן לערעור כי רוסיה תתנגד,אפילו בכח,לכל התערבות חיצונית בענייניה הפנימיים של סוריה.
כך מוסר העיתון הלבנוני - "אלבינאא'".
בימים האחרונים רבו הידיעות המצביעות כי קרובה התערבות זרה בסוריה בהנהגתן של הליגה הערבית וטורקיה ובסיוע עקיף של מדינות המערב.
מסר "ארמדת אוניות המלחמה" הרוסיות הינה גם מסר פוליטי חזק לכל מדינות העולם שמשטר אסד הינו המשטר הלגיטימי היחיד בסוריה גם אם זה לא כל כך מוצא חן בעיניהם.וכי כל מדינה שתשקול התערבות בענייניה הפנימיים של סוריה צריכה לדעת כי רוסיה לא תוכל להשאר אדישה לעניין וכי סוריה מהווה קו אדום שלא ניתן לחצותו מבחינת מדיניות החוץ העולמית של הפדרציה הרוסית.

http://www.al-binaa.com/newversion/article.php?articleId=48705

קרדיט: NZIV רוטר.נט

עד כמה אמינים הדיווחים?

• פותח/ת השרשור
עד כמה אמינים הדיווחים?
סוריה אישרה את הנושא, אבל אמרה שהם לא נכנסו למים הטריטוריאליים שלה אלא במים בין לאומיים. אבל אכן הם נכנסו כדי להגן עליהם מכל תקיפה שתבוא אם זה NATO, תורכיה או כל אחד מחברי הליגה הערבית.
אסד גם אמור מפורשות שכל תקיפה, לא משנה של איזו מדינה, תלווה במאות פצצות על ישראל.

• פותח/ת השרשור
מה כבר יש לעשות ;maeq ?
אני מניח שאין מה לעשות אבל זו יריית פתיחה דיי ברורה למלחמת עולם שלישית. זה בדיוק אותו המצב שקרה במלחמת עולם השנייה, רוב כלכלות העולם במצוקה כלכלית ויש נפילות ועליות של משטרים כאלו ואחרים. אולי 2012 באמת סוף העולם (מלחמה גרעינית)?

חח
לא נראה לי שסוף העולם יגיע כל כך מהר
את האמת, באתי לכתוב בתגובה הקודמת " האם תהיה עוד מלחמה קרה? ".

עריכה:
שאני חושב על זה, אפשר להגיד שאנחנו ממש לקראת עוד מלחמה קרה.

• פותח/ת השרשור
חח
לא נראה לי שסוף העולם יגיע כל כך מהר
את האמת, באתי לכתוב בתגובה הקודמת " האם תהיה עוד מלחמה קרה? ".

עריכה:
שאני חושב על זה, אפשר להגיד שאנחנו ממש לקראת עוד מלחמה קרה.
איך המצב כרגע קשור למלחמה קרה? המלחמה הקרה התרחשה בין ארה"ב לרוסיה במלחמת חימוש. רוסיה כרגע תתקפל ב-2 צעדים במידה וארה"ב תגיד לה להתקפל. רוסיה יודעת את המגבלות שלה, במיוחד מול מעצמה כמו ארה"ב ככה שאין פה בדיוק כוחות. הרוסים כרגע התייצבו בים בגלל שהליגה הערבית מאיימת לתקוף את סוריה, כנ"ל טורקיה. ארה"ב לא הגיבה על העניין, כמו כן גם לא NATO.

אני מניח שאין מה לעשות אבל זו יריית פתיחה דיי ברורה למלחמת עולם שלישית. זה בדיוק אותו המצב שקרה במלחמת עולם השנייה, רוב כלכלות העולם במצוקה כלכלית ויש נפילות ועליות של משטרים כאלו ואחרים. אולי 2012 באמת סוף העולם (מלחמה גרעינית)?

נראה לי שהזמנים הקרובים יהיו טובים יותר ממה שהכרנו, או גרועים ממה שהכרנו
🙄
נקווה לטוב

איך המצב כרגע קשור למלחמה קרה? המלחמה הקרה התרחשה בין ארה"ב לרוסיה במלחמת חימוש. רוסיה כרגע תתקפל ב-2 צעדים במידה וארה"ב תגיד לה להתקפל. רוסיה יודעת את המגבלות שלה, במיוחד מול מעצמה כמו ארה"ב ככה שאין פה בדיוק כוחות. הרוסים כרגע התייצבו בים בגלל שהליגה הערבית מאיימת לתקוף את סוריה, כנ"ל טורקיה. ארה"ב לא הגיבה על העניין, כמו כן גם לא NATO.

הלוואי שיגלו בסוריה נפט.

ולא חסרות בעיות, יש את האיראנים שצבא סין, צפון קוריאה ורוסיה תומכים בהם

נערך לאחרונה:
סין תומכת באירן בעיקר בגלל הנפט האירני שזורם בעורקיה.

אבל אחי בCALL OF DUTY הרוסים כמעט נצחו אז אל תזלזל אחי

כן אהבתי את הטנק שלהם, חיה רעה.

red-alert-new-mammoth-tank-.jpg

סוריה אישרה את הנושא, אבל אמרה שהם לא נכנסו למים הטריטוריאליים שלה אלא במים בין לאומיים. אבל אכן הם נכנסו כדי להגן עליהם מכל תקיפה שתבוא אם זה NATO, תורכיה או כל אחד מחברי הליגה הערבית.
אסד גם אמור מפורשות שכל תקיפה, לא משנה של איזו מדינה, תלווה במאות פצצות על ישראל.

אם טורקיה תתקיף את סוריה אנחנו נקבל מאות פצצות? 😣

קשה לי להאמין שלאסד יהיה את האומץ לתקוף אותנו, הוא יודע שזה גזר דין לו ולמדינה שלו.

נראה לי גם ככה הוא מבין שיגמרו אותו במוקדם או במאוחר כמו קדאפי אז על הדרך להפציץ אותנו מה זה כבר אכפת לו.

מה הרקע לתמיכה של רוסיה באסד? קשה לי להאמין שזאת רק אידיאולוגיה..

חחח, תנסה יותר בכיוון שסוריה ואיראן זה יד אחת.
והאינטרס של רוסיה זה הנפט האיראני ואוצרות הטבע של איראן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית