האם ללכת להתאמן במצב הזה?

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
איזור צפון מפחיד לצאת נצרת חיפה והאיזור בוער. האם כדאי לצאת להתאמן במכון או שלחכות כמה ימים?
אני עם סכין להגנה עצמית כמובן

למה לא?
נגיד במצב הזה אני לא בוטח במשטרה ויודע שיש סיכוי שאני יצטרך להציל את עצמי
תקרא את התגובות הקודמות שלי,הסברתי

חייל ומאבטח
מאבטח אסור בשום אופן.
לשוטר / חייל אסור להחזיק סכין ככלי להגנה עצמית,מלבד מעט מאוד צוותים מאוד מאוד ספציפיים.
אבל, וזה סייג גדול, יש דרכים לעקוף את החוק תמיד , וזה למשל שוטר שמחזיק סכין כ"אמצעי חילוץ" או "חיתוך חבלים" או "יש לי חוסר ויטמין סי ואני חייב לקלף תפוז כל 4 שעות".

יש איך לצאת מזה תמיד, וזה היופי הטהור של עולם המשפט הפלילי, אבל ככלי להגנה עצמית, אסור בשום אופן להחזיק סכין

משטרה שלא מסוגלת לעצור מחבלים במרכז הארץ שדופקים צרורות מאקדחים על אזרחים לא תשלח אותך לכלא על אולר בגרב שלך או אלת בייסבול מתחת למושב של הרכב שלך, אין לך מה לדאוג. לא משדל אותך לעשות שום דבר מזה.
אני לא יודע איפה אתה גר אבל אם אתה מוקף באוכלוסיה עוינת הייתי מצטייד בכל דבר שיכול להגן עליי במקרה של לינץ', better safe than sorry כמו שאומרים.
הבחירה אם לצאת להתאמן היא רק שלך, אף אחד לא יכול להחליט בשבילך אם זה שווה. אני באופן אישי חושב שלתת לאויב לשבור את שגרת החיים שלך מבחירה היא כניעה. אני לא מתאמן אך ורק כי המכון שלי סגור כעת.

משטרה שלא מסוגלת לעצור מחבלים במרכז הארץ שדופקים צרורות מאקדחים על אזרחים לא תשלח אותך לכלא על אולר בגרב שלך או אלת בייסבול מתחת למושב של הרכב שלך, אין לך מה לדאוג. לא משדל אותך לעשות שום דבר מזה.
הסקת מסקנות לא נכונה

רוב הנשקים של הפיגועים הם נשקים מאולתרים
דמוי ״קרלו״
לפעמים חלק מהרכיבים הם מפלסטיק,ולכן יכולים ל״חמוק״ משיקוף וכו

באשר לגז מדמיע/פלפל
גז מדמיע תוצרת מקומית שלנו חלש
אם כבר
סברה רד,ניטרול של 45-50 דק לתוקף

במוסדות אין כניסה עם הגז,יש להפקיד אותו בכניסה

רק תיזהר לא להיפצע מהסכין של עצמך
אל תדאג עשה קורס בwarzone

לנושא.

לשאת סכין יכניס אותך ליותר צרות מאשר תועלת. יעשו עליך לינץ מכות תוציא סכין? עכשיו יש להמון סכין להשתמש כנגדך. מעבר לפאן החוקי.

תן למשטרה לטפל במה שניתן ואם יש אזורים שאתה מרגיש שלהסתובב בהם מסכן את חייך פשוט אל תכנס לשם.

אני לא הייתי מסתכם אם המצב באמת כל כך מסוכן תחכה קצת.
אצלנו המכונים סגורים בדרום גם ככה.
ותשים עליך כל מה שיגן עליך אם המשטרה לא עושה את העבודה שלה תעשה כל מה שאתה יכול בשביל להגן על עצמך,ככה אני הייתי עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית