הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצף בשייק חלבון

Alex Klan

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום חברים,

קודם כל, שאפו על הפורום שיש כאן, מאוד עוזר ותורם.

לגבי, חזרתי להתאמן אחרי 12 שנים שלא התאמנתי (ילדים עבודה וכו׳) וגם התפתחה כרס מכובדת:).

השאלה: אני שותה שייק חלבון על בסיס מים, אני שם 300 מ״ל מים וכף אבקה אחת, אחרי השקשוק מה שקורה זה שנשאר 300 מ״ל משקה ו100 מ״ל קצף.
האם יש בעיה להסיר את הקצף הזה? זה ממש דוחה אותי, אני יכול אשכרה להקיא מזה.

תודה

Pro Body Protein 3D
טעם קפוצ׳ינו (אבקה שיש בה 3 סוגי חלבון)
תחליף לאבקת חלבון נורמלית, יש לך בiherb או myprotein
בiherb יש לך את אלה: optimum nutrition, dymatize, musclepharm ולא עולה לי עוד לראש כרגע
ו myprotein האבקה הרגילה שלהם, אם אתה לא יודע איזה טעמים יש לך בנושא כללי פוסט עם המלצות ודירוג של טעמים

גם אני משתמש רק באבקות כשרות למהדרין יש את זה בלא מעט אבקות כשרות למהדרין , אני לא יודע למה זה כנראה קשור לכשרות / לחברות שמייצרות , אם תעשה בבלנר בתוספת של עוד מוצרים אולי זה יהיה יותר טוב (גם לא בטוח).
גם בפרו וואי של פאוורטק יש את זה , אני עכשיו משתמש בUL גם של פרו בודי זה אותו חלבון כמו שלך רק הפשוט . אין כמעט בכלל קצף .
האופציות שיש לך זה או להתרגל / לנסות בלנדר (לא בטוח שיעזור) / חלבון ממקור אחר ...

לא ניסתי אבקות חלבון שהם פרווה אולי שם זה יותר טוב אני לא יודע לא ניסיתי , אני אישית מסתדר עם האבקות והקצף ככה .

נערך לאחרונה:
דרך אגב מימה שאני זוכר יוצא לך כמעט 5 שקלים למנה באבקה שקנית , אתה יכול לקנות כל יום את המשקה אייס קפה של תנובה עם 20 גרם חלבון / 27 גרם חלבון כמעט באותו מחיר , פי אלף יותר טעים מכל אבקה שתקנה ומבחינת כשרות של תנובה זה בדץ השתיה בטעם וניל ואייס קפה

וואו יקר, במחיר הזה ממש לא שווה לשתות אבקה שלא נהנים ממנה
הוא קנה תשלובת חלבונים - לדעתך יש בזה תועלת ששווה את הפרש הכספי (כמעט פי 2) מחלבון שמיוצר ממי גבינה (כביכול חלבון "פשוט")?

הוא קנה תשלובת חלבונים - לדעתך יש בזה תועלת ששווה את הפרש הכספי (כמעט פי 2) מחלבון שמיוצר ממי גבינה (כביכול חלבון "פשוט")?
לדעתי ממש לא.

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא נהנה מהאבקה, אני שותה את זה רק בגלל שזו ״תשלובת״ וכביכול יותר איכותי לבניה של השריר.
מה דעתכם?

גם חלבון רגיל בונה את השריר , רק תדאג לאכול עוד מאכלים חוץ מחלבון שלא יחסר לך ויטמנים , גבינות , ירקות , פירות , בשר , דגים .

איזה טעם האבקה שלך ? בגדול איך הטעם שלה חוץ מהקצף שאתה מתלוננן עליו ?
אני אישית קניתי מהם את אותו חלבון רק לא התשלובת עולה הרבה פחות מימה שקנית לדעתי גם יותר טעים ופחות קצף לפחות מימה שאתה מתאר , לא טעמתי את האבקה שלך .

• פותח/ת השרשור
בתור ״קשיש״ אני לוקח מולטיוטימן של צנטרום.
לגבי שאר התזונה אני חושב שאני בסדר סה״כ.
לגבי האבקה, טעם קפוצי׳נו, נחמד אבל בסופו של דבר זו אבקת חלבון, לא אייס קפה ארומה.

דווקא נשמע טעם טוב , והיערבוב של החבר'ה הזאת בסדר גמור לא משאיר גושים בדר"כ , מה שכן אצלי השייק קצת מרגיש כבד לעומת אחרים לא עובר חלק כמו לשתות מים .

תנסה את הבקבוקנים הקטנים של תנובה מוכרים בכל סופר כמעט כשרות בדץ , יש טעם אייס קפה לדעתי נדיר ועולה כמעט כמו מנה באבקה שלך .
יש חנויות שמוכרות שקיות בודדות של אבקה בשם פיור וואי של פאוורטק גם בכשרות גבוהה בדץ חתם סופר אם אני זוכר נכון , הוא יותר קל מבחינה השתייה שלו הוא עובר כמו מים , מה שכן אצלו גם יש קצף (יותר מהאבקה שיש לי כרגע) , אבל עדיף לנסות מנה קטנה לפעמים שקונים אבקה ונתקעים איתה .

• פותח/ת השרשור
1. בהחלט אני אקנה את הבקבוקים האלו, פשוט לא ידעתי שזה קיים (קניתי גם את המעדני חלבון שבסהכ מבחינת טעם הם בסדר).
2. היתרון של אבקה זה שאני יכול לקחת אותה איתי לחו״ל והיא לא מצריכה קירור ואני יחסית טס הרבה.
3. הקצף הזה - אני כמעט מקיא ממנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית