הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני בבעיה, myprotein מבטלים לי כל הזמן את ההזמנות

yoni2000

משתמש מתחיל
292
29
נק' מוניטין:
-46
292
29
אני מזמין משם קבוע
תמיד הייתי עושה משתשמש חדש כדי שיהיה עוד הנחה
הפעם הם ביטלו לי את ההזמנה עם משתמש חדש אז חשבתי שזאת הבעיה
אז עשיתי כמו ילד טוב משתשמש רגיל בלי חדש וקניתי
ואני בהלם שגם את זה ביטלו לי
לא יודע מה לעשותת
למה מבטלים לי לדעתכם ?

למה ככה אני שואל אותו שאלה מה הבעיה ?
חשוב לדעת אם הכרטיסהזה עבד לו ושלחו את ההזמנה ..
הזמנתי מאות פעמים עם כרטיס שקל ואף פעם לא הייתה לי בעיה זה כמו כרטיס אשראי רגיל

עשיתי לא מזמן הזמנה מmyprotien עם כרטיס אשראי ולא הייתה שום בעיה

אתה מתעסק בזה כ"כ הרבה אחי, ענו לך כבר על השאלות ועדיין לא עובד אין אחי.. אין לאף אחד הסבר.. פשוט חסמו אותך.
צריך להסתמך על חבר
לא יודע אם מישהו הציע את זה ב9 עמודי שיחה, אבל מה עם vpn חינמי במקום לשבור את הראש?
הציעו את זה נשמה

קרה לי גם, אמרתי לחבר להזמין לי והזמנתי מאז עשרות ק"ג ושילמתי דרכו הם לא אוהבים שעושים את הקומבינה של המשתמש חדש ומסמנים את האימייל/פלאפון ובעיקר את המספר חיוב, אני חסום שם כבר איזה שנתיים, זה אף פעם לא עצר אותי

אבל הדבר היחידי שמעניין אותך הינו מספר המעקב
אפשר פשוט להחליף כרטיס אשראי לא ? זה לא בעיה אומרים שנאבד ומקבלים חדש

זה לא הכרטיס הבעיה

תתחיל בזה שתקנה ממכשיר אחר, (פלאפון או מחשב שלא קנית עד עכשיו), תשתמש באינטרנט אחר (יש WIFI של הבית ויש את האינטרנט של הטלפון תשתמש במה שלא השתמשת). כתובת אחרת, טלפון אחר, שם אחר.

כל סימן זיהוי תמדר. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה שאתה לא ממדר משהו ומשאיר פרטים "מזוהמים" ועל הדרך מזהם עוד פרטים. נגיד הם מזהים אותך לפי הטלפון ועכשיו השתמשת באשראי כלשהו הוא גם הופך למזוהם ואפשר לזהות שזה אתה.

בקיצור תתייחס לזה כמו מגיפה, שלא יהיה שום כלום שקשור להזמנות שלך ותזמין. אחרי שאתה מצליח להזמין תחזיר פרט פרט למקורי שאמור להיות, אחד בכל פעם, ותבדוק מה מפיל אותך.

זאת התשובה היחידה שאני יכול לתת לך.

אבל בנינו, הכי קל לדבר עם התמיכה והם יפתרו לך את הבעיה. שיענו מתי שיענו הם יענו לך בסוף.

זה לא הכרטיס הבעיה

תתחיל בזה שתקנה ממכשיר אחר, (פלאפון או מחשב שלא קנית עד עכשיו), תשתמש באינטרנט אחר (יש WIFI של הבית ויש את האינטרנט של הטלפון תשתמש במה שלא השתמשת). כתובת אחרת, טלפון אחר, שם אחר.

כל סימן זיהוי תמדר. הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה שאתה לא ממדר משהו ומשאיר פרטים "מזוהמים" ועל הדרך מזהם עוד פרטים. נגיד הם מזהים אותך לפי הטלפון ועכשיו השתמשת באשראי כלשהו הוא גם הופך למזוהם ואפשר לזהות שזה אתה.

בקיצור תתייחס לזה כמו מגיפה, שלא יהיה שום כלום שקשור להזמנות שלך ותזמין. אחרי שאתה מצליח להזמין תחזיר פרט פרט למקורי שאמור להיות, אחד בכל פעם, ותבדוק מה מפיל אותך.

זאת התשובה היחידה שאני יכול לתת לך.

אבל בנינו, הכי קל לדבר עם התמיכה והם יפתרו לך את הבעיה. שיענו מתי שיענו הם יענו לך בסוף.
הוא כתב פה על כמה עמודים שלא רוצים לדבר איתו ואף אחד לא מדבר איתו

אני מוכרח להגיד!
רק לי זה נשמע,אבסורד שבית עסק לא ירצה פרנסה?
מה זה משנה אם הכסף מגיעה,ממשה חיים או יוסי
זה לא המצב

הם לא רוצים אנשים שפותחים להם מלא משתמשים חדשים... וזה הגיוני. הרבה חברות מפסידות כסף(או כמעט לא מרוויחות) בהטבות להזמנה ראשונה מהמחשבה שאחרי פעם אחת תזמין עוד

זה לא המצב

הם לא רוצים אנשים שפותחים להם מלא משתמשים חדשים... וזה הגיוני. הרבה חברות מפסידות כסף(או כמעט לא מרוויחות) בהטבות להזמנה ראשונה מהמחשבה שאחרי פעם אחת תזמין עוד
אני גם לא מבין איך הם לא רוצים להרוויח גם שאני עושה קניה רבילה בלי משתמשחדש מבטלים לי ..
תודה על תהשובה שלך
עשיתימאת כלמה שאמרת עשיתי הכל חדשתאמין לי זה פשוט לא עובד
אניפעם עשיתי קודים וקניתי 5 קילו חלבוןב 125 נראה לי עכשיו הם עוקבים אחריי רציני ..
זה לא הגיוני. שישלח אימייל מאימייל אחר
אין לא עונים למיילים
אני מדבר איתם בפיסבוק ורק אומרים לי שיחזרו אלי עם תשובה ולא חוזרים כבר 3 שבועות ..

הזמנתי מאות פעמים עם כרטיס שקל ואף פעם לא הייתה לי בעיה זה כמו כרטיס אשראי רגיל

עשיתי לא מזמן הזמנה מmyprotien עם כרטיס אשראי ולא הייתה שום בעיה
לא הבנתי מהתשובה שלך
מ myprotein הזמנת עם הכרטיס שקל של הדואר ??

שמע @yoni2000 ,נשמע שאתה נאחס לאללה
בוא תקנה מ'יצחק תוספים' וזהו

@yoni2000 אל תשכח שזאת חברת ענק, בסוף אם לא תווותר ותעצבן עלולים לשלוח עליך שכיר חרב לארץ ש׳יסיים׳ את העבודה
תקנה ממישהו בארץ

@yoni2000 אל תשכח שזאת חברת ענק, בסוף אם לא תווותר ותעצבן עלולים לשלוח עליך שכיר חרב לארץ ש׳יסיים׳ את העבודה
תקנה ממישהו בארץ
טוויסט בעלילה,שולחים את אדי הול לגמור אותו 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית